Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
381
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sistemde parça değiştirmeye gerek varmı acaba?
T
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar,

Şu an ki kullandıgım sistem hali hazırda eski bir sistem, ama hala iyi. bir sıkıntım yok ama ara sırada acaba güncellesemmi diye düşünüyorum. sizin fikriniz nedir?

anakart: gigabyte z77x-ud3h
işlemci: i7-3770k
ram: gskill 8gb 1866 mhz DDR3 CL9
ekran kartı: zotac 980 ti amp extreme (2 sene önce almıstım)
ssd: Samsung SSD 850 EVO 500GB
hdd: wd 1 tb





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taskin83 -- 16 Mayıs 2018; 23:1:39 >

P
6 yıl
Binbaşı

hiçbir upgrade ihtiyacınız olduğunu sanmıyorum sadece eğer yüksek ram kullanan programlar kullanıyorsanız 16gb yapabilirsiniz o kadar

niye mi? yeni anakart alıp şu anda alınabilecek en hızlı standart tüketici sınıfı işlemciyi alsanız taş çatlasa en fazla 3770kdan 2kat hızlı bir işlemci olur hele ki single thread işlemlerde en fazla %30 daha hızlı olacak kaldı ki o anakartların seneye çıkacak yeni seriyle bile uyumlu olmayacağı kesinleşti sonra paranın alabileceği en hızlı grafik kartını da alsanız 980tidan en fazla %40 daha hızlı olacak ssdye gelince sata3 bağlantılı ssdler arasında en hızlı olduğunu iddia edenle bile 850evo arasındanki farkı özel benchmark programları hariç hiçbir kullanım sırasında fark etmeniz imkansız yani masrafa hiç gerek yok



T
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

çok sağol dostum acıklaman için, tamam ihtiyacım olursa ram eklerimde internette baktımda ne vatanda ne eksende veya baska firmada ram 2x4gb kalmamıs. inşallah gelir sonra firmalara belki.



E
6 yıl
Yarbay

Custom Waterloop çek 4.6GHz uçur



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Custom Waterloop çek 4.6GHz uçur
dostum sen cok farklı birsey söylemişsin. ben sadece sistemimde değiştirmem gereken parca varmı yokmu onu sordum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.