Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
172
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sıra Tabanlı Strateji Oyunu Humankind'dan Oynanış Fragmanı Paylaşıldı
B
4 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

 
Yayıncılığını Sega'nın yaptığı, geliştiriciliğini ise Amplitude Studios'un yaptığı tarihsel sıra tabanlı strateji oyunu Humankind için The Game Awards 2019 etkinliğinde oynanış fragman paylaşıldı.
 
Oyun 2020 yılı içerisinde PC için yayınlanacak. Ne yazık ki tam çıkış tarihi henüz belli değil. Oyunun tanıtım yazısını ve bahsi geçen oynanış fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Tunç Çağı'ndan Modern Çağ'a kadar 60 tarihi kültürü birleştirerek kendi uygarlığınızı oluşturun. Her kültür kendi özel oynanış katmanına sahiptir ve neredeyse sınırsız sonuçlara yol açar. Hangi medeniyeti şekillendireceksin?

Yaptığın her büyük eylem, her ahlaki seçim, kazandığın her savaş şöhretini oluşturur. En büyük şöhrete sahip olan oyuncu oyunu kazanır. Dünyada en derin izi bırakan kişi sen olabilecek misin?

Gerçek tarihsel olaylarla karşılaşın, ünlü şahsiyetlere liderlik edin ve bilimsel atılımlar gerçekleştirin. Dünyanın doğal harikalarını keşfedin ya da insanlığın olağanüstü yaratıklarını oluşturun. İnsanlığın akışını nasıl değiştireceksin?

Şehir kurma ve savaşlar ile taktiksel yeteneklerinizi gösterin. Bir savaşı sekiz oyunculu bir dünya savaşına dönüştürmek için müttefiklerini çağırın. Hangi stratejiyi kullanacaksın? 
 




N
4 yıl
Yüzbaşı

Blackreach diyorlar ya hadi bakalım.



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

M
4 yıl
Binbaşı

Tanıtımı beğendim :)



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

B
4 yıl
Yarbay

Güzel trailer bende beğendim



T
4 yıl
Yarbay

Trailer harika olmuş :D



< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

B
4 yıl
Yarbay

"VR"



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.