Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1275
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sinema Sistemi TV yayını için uygun mu dur
F
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

LG HT1000TK sinema sistemi satın aldım. Hopörlerler dvd oynatıcıya bağlı. Bu durumda TV yayınının Samsung Led TV den sesini ses siteminden alamıyorum. Optik çıkışı denemedim. HDMI dan bağlasam bu sefer TV den kaynak değiştirerek DVD menuye giriyorum, ama kaynak tv secildiğinde tv yayını sırasında ses çıkmıyor dogal olarak. Bu işi nasıl yapacaz.



R
11 yıl
Teğmen

led tv nın modeli ney? arc özelliği yoksa muhakkak optik kablo bağlamamız gerekir. eğer arc özelliği varsa hdmi kablonun 1.4 özellikte olması gerekir. bunlara dikkat!



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
11 yıl
Onbaşı

forever54 arkadaşım bahsettiğin ses sistemini bende kullanıyorum alalı yaklaşık 10 gün oldu. Ses sistemini HDMI ile tv ye bağladım kaynaklardan HDMI seçince DVD ve USB den görüntü ve ses alabiliyorum yalnız bende uydu var uydu yayınlarından ses alabilmek için (kablonun adını bilmediğim için yazamıyorum kusura bakma) kırmızı beyaz uçlu ses kablolarından aldım DVD yi AUX modunda uydu reciver a bağladım ve sorun çözüldü. Senin bahsettiğin sorunun çözümü de ses kablosu olabilir DVD nin kırmızı ve beyaz L/R ses çıkışından TV ye bağlantı yapmanı tavsiye ederim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.