Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
108
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sinema Öğrencileri Projemiz
V
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhabalar,öncelikle bu açtığım konu bir site tanıtımı ya da reklamı gibi görülmesin lütfen.
Erciyes Üniversitesi Radyo,Televizyon ve Sinema 2.sınıf öğrencileri olarak Türkiye'deki sinema öğrencilerini bir araya getirmeyi hedefleyen,onlar için oluşturulmuş bir sosyal platform kurduk.
İsmi "Cinemahub". İsmi ve logosu evet biliyorum size bir şeyler çağrıştırıyor ama bu logo ve ismi tamamen eğlence amaçlı seçtik ve yaptık.
Projemiz de sinema öğrencilerinden oluşturduğumuz yazar ekibimizin yazılarının paylaşıldığı bir blog,öğrencilerin teknik olarak bilgiler öğrenmesi ve soru-tartışma ortamı yaratması için bir forum ve sosyalleşebilmeleri,yeni projelere katılabilmeleri,kendi proje fonlarını oluşturabilmelerini ve saymadığım bir çok +'ları ile bir sosyal medya sitesi bulunuyor. Okul desteği almadığımız için tamamen kendi bütçemiz ile oluşturduğumuz projemiz de şu an için pek reklam gelirimiz olmadığı için arkadaşlarımız ve onların arkadaşları adı altında PR çalışmalarını sürdürüyoruz.Radyo,Televizyon ve Sinema bölümünde okuyan arkadaşlarımızın dikkatini çekmek ve herkesi bir araya toplamak için böyle bir konu açtım. İlginiz ve desteğiniz için şimdiden teşekkürler.

Web site adresimiz:http://cinemahub.org



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.