valla sırf bu laf geçen aklıma geldi.Ondan beridir takmaya başladım.Hiç dikkat edip bakmamıştım.Durup durup aynada çeneme bakıp duruyom. Peki sizce normal baktığınızda belli bi anormallik varmı?
Bana ilk dediler, "ameliyat olcaksan öle başlayalım tedaviye" dediler. Bende ilk tamam olurum ameliyat dedim. Sonradan tedavi bitmeye yakın tekrar sordu. Ameliyat olcanmı diye. Baktım çenemde bi değişiklik yok.Bende yok istemiyoruz biz dedim.Çıkarttık 2 sene sonra telleri falan.Bu arada yorumunuz için teşekkürler. Bu konu baya kafama takılmıştı.Her yorum önemli benim için.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Fontaine -- 22 Ocak 2017; 22:58:33 >