Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
385
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sıfırdan Farksız Woojer Strap Edge müziği, filmi, oyunu hissedin
Şehir : #Ankara
İlan Türü : #Satılık
Kondisyon : #Sıfır
F
2 yıl
Er
Konu Sahibi


Satıldı: Forum dışında
1
1 Sıfırdan Farksız Woojer Strap Edge müziği, filmi, oyunu hissedin
Bu cihaz dinlediğiniz müziği, filmi veya oyunları, özel titreşim teknolojisi sayesinde hisssetmenizi sağlar. Cihazın kullanımı çok kolay sadece belinize, kemer gibi takmak. İçinde özel ses kartı olduğu için sesi de yükselten amfisi vardır bu sayede telefonuz kötü bile olsa çok yüksek ses verir. cihaz Bluetooth veya 3.5 mm aux jax i ile çalışır. 8 saat kullanım süresi vardır. Cihaz Türkiye'de tektir. Cihaz çok az kullanıldı sadece 6 - 7 kere kullandım ve 2 kere şarj ettim. Eğer müzik dinlemeyi film izlemeyi veya oyun oynamayı seviyorsanız kesinlikle denemeniz gereken bir cihazdır. Tüm Türkiye'ye kargo ile gönderim yapılır. Bu teknolojiyi Türkiye'de ilk sen denemek istiyorsan kaçırma.
Cihazı Amerika'dan aldım.
Kutu içeriği, 1 adet Woojer Stap Edge 1 adet taşıma çantası 1 adet type c kablo 1 adet 3.5 mm aux jak kablosu. Teknik özellikleri. haptik 1 adet patentli, güçlü, polifonik ve sessiz Osci™ haptik dönüştürücü. Dönüştürücü frekans yanıtı: 1-200Hz. Woojer teknolojisi Ses Texas Instruments dahili analog kulaklık amplifikatörü 16ohm kulaklıklara 105mW çıkış 3.5mm stereo kulaklık çıkışı TRRS (mikrofon) kulaklık konektörünü destekler %0,1 THD+N kulaklık çıkışı bağlantı CSR aptX Düşük gecikmeli Bluetooth 5.0 bağlantısı 3,5 mm stereo hat girişi, TRRS girişini destekler (mikrofon) USB-C ses girişi Gelecekteki üretici yazılımı güncellemeleri için BLE Güç ve Pil Dahili şarj edilebilir Lityum-iyon pil (3350mAh, 4.2V) Şarj süresi: yaklaşık 3 saat USB-C şarj bağlantı noktası Kullanıma ve ses/duyum düzeyine bağlı olarak 8 saate kadar çalma süresi. Otomatik kapanma Kontrol Yerleşik bağımsız kulaklıklar ve dokunsal ses kontrolü 2 adet LED gösterge Ağırlık ve Boyut 240g Ayarlanabilir askılar – Tek beden herkese uyar

Fiyat : 1500 TL


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >



Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

B
2 yıl
Moderatör

Bence iyi fiyat, ben bu fiyata satamam (: Çok severek kullandığım bir ürün; film, müzik ya da oyunlarda çok özel bir deneyim katıyor.

İyi satışlar.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.