G

Yüzbaşı
16 Ekim 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
102 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
10 yıl
fm 14 online oynamak istiyenler ?
dostlar pm atın online lig başlatalım :)
G
10 yıl
60 LEVEL HESABIMI SATIYORUM 50 TL :) +1804 KUPA
MERHABA DOSTLAR İŞ YOGUNLUGUMDAN DOLAYI 5 AYDIR OYNADIGIM KÖYÜMÜ SATIYORUM İLGİLENEMİYORUM ARTIK FAZLASIYLA YOGUNUM KÖYÜMÜ 50 TL YE UYGUN FİYATA SATIYORUM PM DEN İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ 255 DE TAŞ VARDIR.


ORDU KAMPI SEV=6

KÖY BİNASI=7

3 İŞÇİ

KLAN KALESİ SEVİYE=3

SEVİYE 8 TOPCU = 5

SEVİYE 11 ALTIN DEPOSU 6 ADET

SEVİYE 11 2 ADET ALTIN DEPOSU

SEVİYE 11-10 İKİ ADET İKSİR DEPOSU

ASKER KIŞLASI 9 VE 8 SEVİYE 4 ADET

139 ADET SEVİYE 6 DUVAR 38 ADET SEVİYE 7 DUVAR

2 ADET SEVİYE 4 SİHİRBAZ KULESİ

2 ADET HAVA SAVUNMASI SEVİYE 4

2 ADET GİZLİ TESLA KULESİ 1 VE 2 SEVİYE

4 ADET SEVİYE 8 OKCU KULESİ

6 11 SEVİYE 10 9 8 SEVİYELERDE İKSİR TOPLUYUCUSU

BÜYÜ FABRİKASI 3 SEVİYE

TUZAK BOMBA SEVİYE 4 7 ADET

DEV BOMBA SEVİYE 2 2 ADET

SEVİYE 3 HAVA BOMBASI 3 ADET

5 5 4 3 ADET HAVAN BOMBASI
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
G
10 yıl
PES 2013 ONLİNE OYNUYANLAR ?
ARKADAŞLAR 2VS2 ONLİNE OYNUYAN KİMSE YOKMU PS3 TE
G
10 yıl
PES 2013 2v2 oynuycak arkadaşlar varmı online ? :)
konu baslıgındada belirtigim gibi 2v2 oynuyan arkadaşlar varmı ben ve kuzenım le kapıscak arkadaşlar arıyorum asıl zevkı 2 ye 2 kapısırken cıkıyo çünki :)
G
12 yıl
Fifa ea sport amleminden sonra girmiyor yardım :)
fia 12 dede oldugu gibi 13 de sorun çıkardı bu ea düzgünce bi fifa yapamıyıcakmı merak ediyorum konusu vardı ama bide ben açıyım dedim degişik başlıkla belki bilen biri çözmüştür diye. kulanıcı adı filan degiştirdim olmuyo amlem çıkıyo sornasında tık yok bunu çözebilen bi arkadaş varmı acaba ?
G
12 yıl
Ev telefonunu kapatırcam internetim açık kalsın istiyorum ek ücreti varmı acaba ?
öncelikle merhaba konu başlıgındada belirtigim gibi ev telefonunu kapatırmak istiyorum ama internet engel oluyo bunu yapmama bi arkadaşım ev telefonunu kapatsan bile ev telefonunun vergisini internetin üstüne ekleniyo dedi o zaman ne anladım telefonu kapatırmanın mantıgını acaba tam olarak bilen varmı ne oldugunu ?
G
12 yıl
Aveya çekim sorunu ?
Merhaba başlıktada belirtigim gibi çekim sorunu yaşamaktayım 2 haftadır eskiden ful çeken telefon artık camın önünde sadece 2 diş çeker oldu camın önünden ayrılamıyoruz konuşurken bu sorun nu nasıl haledebilirim sizce nereye başvursam ilgilenirler mahalede telefon çekmiyo az yukarıya çıkınca ful çekiyo telefon geri 2 bina yukarısıyla bizim evin arasında mesafe bile yok ankarada böyle bi sorunun yaşanması bi tuafıma geldi en alt kat olsa anlıyıcam çekmemesini 4 düncü kata çekmiyo
G
13 yıl
Ankara ping degerleri ?
Merhaba ankarada oturan arkadaşlardan bi ricam olcak acaba ping degerlerini yazabilirlermi 75 altı çıkmıyorhttp://www.speedtest.net/ sitesinden ping testi yapınca hatımda 1 aydır ping sorunuyla ugraşıyorum başka ankarada oturup bu sıkıntıyı yaşıyan varmı acaba aranızda ?
G
13 yıl
Fifa 12 Oyuna girmeme sorunu
konu başlıgındada belirtigim gibi fifa 12 de oyuna giriyor fifa 12 yazısı yazıyor ve sonra masa üstüne atıyor bu sorunun çözümünü bilen varmı acaba ekran kartı sürücüsü güncel orginden her işlemi yaptım indirdim ve karşımda bu nu görünce büyük bi hüsran oldu
G
13 yıl
BC2:Vietnam Edm de dolar yerine Euro sayılıyo nasıl düzeltilir ?
Konu başlıgındaki gibi arkadaşlar Edm den vietnamı alıcam ama euro olarak görunuyo dolar olması gerekmıyomu bunun
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.