G

Yüzbaşı
04 Ekim 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
21 üye
Görüntülenme (?)
209 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
10 yıl
PS4 için satın alacağınız ilk oyun ya da oyunlar hangileri olacak?
Evet arkadaşlar, soru gayet açık; PS4 cihazınız için ilk alacağınız oyun veya oyunlar hangileri olacak?
G
10 yıl
AYSAL\u0027IN ÖNERİSİ KITADA YANKI UYANDIRDI
AYSAL'IN AÇIKLAMALARI KITADA YANKI UYANDIRDI!

2008 yılından bu yana her yıl düzenlenen "Futbolun Liderleri Konferansı" bu yıl Londra'da Chelsea Kulübü'nün ev sahipliğinde 6. kez yapıldı. Toplantıda konuşmacı olarak yer alan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın getirdiği bir teklif dikkatleri çekti.

Aysal 2018'den itibaren geçerli olmak üzere, Şampiyonlar Ligi sistemi yerine 20 takımdan oluşan elit bir kıtasal lig oluşturulması gerektiğini ifade etti.

Sistemin yıllardır kapalı kapılar altında konuşulduğunu ifade eden Aysal, Avrupa'nın büyük kulüplerinden hiçbirisinin bu yenilikçi sistemi reddetmeyeceğini iddia etti. Bazı yerel ve politik sebeplerden dolayı buna karşı çıkan 1-2 takım olabileceğini vurgulayan sarı-kırmızılıların başkanı şu ifadeleri kullandı:

"Kimse buna hayır diyemez. Her gerçek bir hayal olarak başlar. Şu an bu bir hayal gibi görünüyor. Ben eminim ki en fazla 5 yıl içinde bu gerçekleşecek. Tamamen kağıt üzerinde planlanmış bir sistem değil; ama Manchester United, PSG ve Real Madrid gibi kulüpler buna hayır demeyeceklerdir."
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Avrupa Kulüpler Birliği Başkanı Karl Heinz Rummenigge, Galatasaray Başkanı'nın gündeme bomba gibi düşen açıklamalarına yanıt verdi. Aynı zamanda Bayern Münih'te CEO'luk görevi yürüten Alman futbol adamı, "Avrupa Süper Ligi gibi bir planımız yok. Bizim süper ligimiz Şampiyonlar Ligi'dir. UEFA ile olan verimli birlikteliğimizden ve ligin şu anki halinden memnunuz. UEFA ile çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu haber hiç tartışılmadı sanırım ya da ben kaçırdım...
G
12 yıl
SON DAKİKA: FIFA DİSİPLİN KOMİTESİ 29 MAYIS SALI GÜNÜ TOPLANIYOR
Evet, arkadaşlar, FIFA Disiplin Komitesi ani bir kararla 29 mayıs salı günü toplanmaya karar verdi. Türkiyenin lisansını askıya alınması söz konusu...Şimdiden geçmiş olsun...

29 May 09:30 Disciplinary Committee Zurich

http://www.fifa.com/aboutfifa/calendar/meetings.html
G
13 yıl
Call of Duty Black Ops - Jailbreak\u0027 in sonu (mu)?
Arkadaşlar, bildiğiniz gibi COD Black Ops jailbreakli PS3 lerde çalışmıyor, sizce bu jailbreaak'in sonu mu? Tartışalım...

NOT: Her zaman orijinal kullanmış ve kullanacak olan bir oyunseverim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.