S

Onbaşı
04 Ekim 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
358930 Gün Cezalı
356373 gün 14 s. 33 dk.
Gönderiler Hakkında
S
7 yıl
Çözüm bulamadım bi yardım ping yerlerde
Merhabalar 1.5 aydır bu şekilde kullanıyorum internetim gidip gelmeye başlamıştı arıza kaydı oluşturdum sorun düzeldi ancak ardından pingim hiç bi şekilde düşmüyor test sonucunda paket kaydı var m.h ye anlatmama rağmen arıza kaydı oluşturmuyorlar 2 kere elite hizmet ekipi çağırttım gelmediler suan paramla rezil oluyorum
modem değiştirdim olmadı
hat kablolarında sıkıntı yok
< Resime gitmek için tıklayın >
S
9 yıl
SİGARA İÇERKEN KUSASIM GELİYOR
Son 2 gündür saçma bi şekilde sigara içerken daha doğrusu içime çekerken kusucakmış gibi oluyorum ama kusamıyorum işin garipliğide o moralim çok bozuk bu şekilde giderse bırakmayı düşünüyorum bunun nedeni nedir bilen varmı?_?
S
10 yıl
DEFİNEYE CIKALIM
HERKEZE SELAMLAR AZ ONCE SAHIBINDE GEZINIRKEN LINCOLN JIPLERE BAKAKALDIM ULAN DEDIMKI NE KAA OLABILIR 80000 TL MIS.SONRA DEDIMKI ULAN ALACAGIM SENI ELIMDE 1830 YILINDAN KALMA GUMUS RUS MADALYONU VAR EDERIDE BAYA EDIOMUS GALIBA DEDEMDEN KALMA BAZI MADALYALAR DA VAR HERNEYSE BOLE SEYLERE MERAKIM BAYA VAR..


ARAMIZDA BOLE DUSUNEN ARKADASLARA SESLENIYORUM MACERALARA ATILABILECEK VE BENIMLE DEFINE ARAYABILECEKLER VARSA GIDIP BULALIM EKIPMANLARIMIZIDA ALIRIZ CIKARIZ YOLA NEDERSINIZ_?_?

EGER BULURSAK BIRSEYLER SORTIE DE SINIRSIZ ICKI HESAP BENDEN:D
S
10 yıl
KİM MİLYONER OLMAK İSTER MÜLAKATINA CAGIRDILAR
27 MAYIS TA KUYUMCUKENTİN ORDA STUDYOLARI VARMIS MULAKAT ICIN CAGIRDILAR AMA GIDIP GITMEME KONUSUNDA KARARSIZIM BIR ODADA KARSILIKLI SORULAN SORULAR NEDENSIZ VE SACMA BI SEKILDE GERILMELER VE BIR AN ONCE SIGARA ICME DUYGUSU PSIKOLOJIM BOZULUYOR....
SIZCE NE YAPMALIYIM PANPALAR
S
10 yıl
SEHZADE CIHANGIR
BEYLER MUHTESEM YUZYILDAKI SEHZADE CIHANGIRIN SIRTINDA SIZCE NE VAR BENCE PARASUT VAR
S
10 yıl
GTX 660 GÖRÜNTÜ ALAMIYORUM
YENİ TOPLADIĞIM SİSTEMİMDE SİSTEMİ EKRAN KARTIM OLMADIĞINDAN ONBOARDA TAKIP KURDUM VE 2 GÜN SONRA EKRAN KARTI ALIP TAKTIM VE GÖRÜNTÜ GELMEDİ.
EKRAN KARTIM>>ZOTAC GTX 660
ANAKARTIM >>MSI Z68A-GD80
ANAKARTA ONBOARDI KAPATMAYA CALISTIM AMA BECEREMEDİM.BİOSUN ALTINI ÜSTÜNÜ GETİRDİM AMA YİNEDE GÖRÜNTÜ ALAMADIM
EKRAN KARTI ÇALIŞIO DVI KABLOYU ONBOARDA TAKIYORUM GÖRÜNTÜ GELİYOR AMA EKRAN KARTINDA GELMİYOR
MONİTÖRÜM BENQ 24" DVI VE VGA CIKISI VAR DVI KABLO İLE DİREK BAGLIYORUM DURUM BOYLE BIOS PILINI CIKARDIM OLMADI,CMOSU DUGMESINE BASTIM RESETLEDIM YINE GÖRUNTU ALAMADIM.YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM..
S
10 yıl
NBA LIGININ SIRRINI COZDUM TOPLANIN BEYLER!!!!!
Beyler 1 senedir nba ligi iddaa oynuyorum hep 1 2 maçtan yatardm sonra ara Verdm bu sezon nba liginn baslamasyla bismillah dedm basladm garip olan su ki geçen sezonun ezik takimlari suan cok iyi sayı atiyorlar bunlar detroit charlotte orlando washington ve dgerleri şimdi ortada gerçekten cok acayip bi durum var iddaa bu ezik takimlarnn oldgu maçlarda baremi düşük veriyor ve maçlar hep üst bitiyor 1 haftadır aynı durum var inceledim günde 10 nba maçı varsa 8 i garanti üst bitiyor ışte bunu görünce kalemi kağıdı aldm güçlü takımları bi kağıda güçsüz dediğim geçen sezonun verilerine göre takımları bi kağıda yazdm smdi nba de 30 takm var ve bu takımlar dengeli olacak şekilde güçlü ve güçsüz 2 takmin maçı var gucsuze 8 ile 10 arası handi veriyor baremde 190 veriliyor garanti üst olur gerçek örnek charlotte new york maçı charlotte 10 handi veriliyor baremde 196 sonuç 110-96 charlotte kazanıyor ışte garip olan bu bn bu yoldan çıkarak dün 6 maça 20 lira yatrdm 567 tl tutturdum düşük oran ama para yukseldikce mebla artiyor...Bol şans
S
12 yıl
\u003e\u003e\u003e2013 AC DC KONSERİ OLUCAKMI\u003c\u003c\u003c
SENEYE AC DC İSTANBULA GELİCEKMİ GLMİCEKMİ BİLEN VARMI??_*
S
12 yıl
BEYLER ÇOK KILLIYIM NE YAPMAM LAZIMM!!!!!!
Beyler bacaklarımda çok kıllı ne zaman capri giysem arkadaşlarım o kıllar ne lan ole fılan dalga gecıolar.Ancak sadece bacaklarımda olsa iyi kalça ve kaselerime kadar aşırı derece kıl olması bnde ciddi bi sorun oluşturdu.Kime sölesem oha hayvan diyip yanımdan uzaklastılar bana bıda yaklasma dıyenler ve arkadas cevrem azalmaya basladı.Kimisi hastalık diyo ama bncede cidden bişeyler var babamda hiç kıl yok adam anadan doğma ama bn neden böyleyim LÜTFEN YARDIM EDİN!!!
SS ATAMIYORUM K.BAKMAYIN UTANIYORUM.....
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.