G

Yüzbaşı
04 Ekim 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
93 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
8 yıl
Televizyon tavsiyesi
1500 TL'ye kadar televizyon önerisi verebilir misiniz? Sadece uydu üzerinden TV seyretmek için alınacaktır. Şimdiden teşekkürler.
G
9 yıl
Balığım dipte kalıyor.
Son 3-4 gündür. Akvaryumdaki balıklardan küçük olanı dibe inip sabit kalıyor. Bir hastalığı varsa diye ufaklığı fanusa aldım orada da aynı şekilde duruyor. Konu hakkında bir fikri olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
< Resime gitmek için tıklayın >
G
9 yıl
Cevap: FLASH BELLEK için ACİL YARDIM!
quote:

Orijinalden alıntı: Adoring

bendede aynı sorun var telefonda gözüküyor kart raw şeklinde kartı yeni aldım daha 0.Pcde açılmıyor benim işletim sistemi xp sürücü güncelleştir çalışmıyor onun sürücüsünü nereden bulabilirim.

Hocam benim exfat dosya sisteminde olan 32 GB flash belleği de görmüyordu bilgisayar. Windows Update'den exfat için bir güncelleme indirdim, o şekilde sorunu çözmüştüm. Size ilgili linki de atıyorum. Kartınız exfat formatında ise ve bilgisayar görmüyor ise xp için ilettiğim link işinizi görecektir.


http://www.microsoft.com/tr-tr/download/details.aspx?id=19364
G
10 yıl
Ayağımı kırdım ss\u0027li
Dün bisikletle işe giderken rampa aşağı iniyordum,yolun ıslak olduğunu farkedemedim,arka freni sıkmamla bisiklet sağa doğru rampa aşağı benle birlikte sürüklendi, yaklaşık 1-2 metre kadar sağ bileğimin üstüne gelmesiyle bileğimi kırmış bulundum.Konuyu açmamın sebebi daha önce ayağı kırılan var mı?Daha çabuk iyileşmesi için ne yapmam gerekir,daha önce başına gelen var mı? merak ettiğimden dolayıdır.

< Resime gitmek için tıklayın >" target="_blank">< Resime gitmek için tıklayın >


Edit:Yaklaşık 40 gün sonra alçıdan kurtuldum,vatana millete hayırlı olsun.
G
10 yıl
Usb bellek
İyi geceler arkadaşlar.Toshiba hayabusa marka 32gb flash belleğimin dosya sistemi raw a dönüştü,işletim sistemi windows xp sp3 ve yeni kuruldu.Formatlanmadan önce aynı sistem vardı ama belleği tanıyordu bilgisayar şimdi tanımıyor.Biçimlendirilmemiş biçimlendir hatası alıyorum.Anakart sürücüleri kurulu o konuda bir sıkıntı yok.Ama işin ilginç yanı belleği otg kablo ile tablete bağlayınca orada dosyaları görebiliyorum,taşınmasında ve çalıştırılmasında bir sıkıntı yok anlayacağınız üzere .Biraz karışık oldu ama umarım durumumu anlatabilmişimdir.İyi forumlar.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.