.

Yüzbaşı
01 Ekim 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
189 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
.
2 yıl
Genel çaplı kullanım için \u0027Hazır Sistem\u0027 tavsiyeleriniz
Selamlar forumdaşlar;
20-25 bin ₺ fiyat aralığında obs. programı,güncel oyunları oynayabileceğim 3060ti veya 3070ti ekran kartı ile işlemcisi 11. veya 12.nesil olan masaüstü hazır gaming sistem öneri /tavsiyelerinizi var ise link destekleriniz ile bekliyorum. 2k 165 hz.monitör kullanıyorum. 1080p de high ya da ultra high kalitesi de beni tatmin etmekte,2k performansı zorlar der iseniz ona göre hareket edebilirim En son 10 sene evvel laptop üzerinden akıcı performans alarak o döneminin teknolojisiyle oyun oynuyordum bilgisayarda.Oyun konsolu kullanıyorum o da benim için rahatlık ve kolaylık sağlamakla beraber yanında çok yönlü,genel amaçlı kullanacağım masaüstü kullanmak istiyorum.
Son istinade ederek peşin fiyatına 24 veya 36 taksit imkanı sunan siteler mevcut,linklerinizi tekrar rica ediyorum.Sistem ve masaüstü Dünya'sına uzak ve geriyim dürüstçe yorumlarınızı bekliyorum.
.
3 yıl
Lg 32gn600-b Ps5 ses çıkışı hakkında.
Selamlar,iyi forumlar.

Başlıkta belirttiğim monitörü yeni aldım kulaklık ile Playstation 5 konsol ile kullanmaktayım pek bilgi sahibi değilim.Sadece kulaklık için kablo girişi var üründe.Ses için audio ne yazık ki bulunmuyor monitöre bir yöntem ile hoparlör bağlayamaz mıyım? Pc.ler de kasa dan zaten girişleri 3.5 mm. aux kabloların üzerinde olsa da merak ettiğim ve bilgi sahibi olmak istiyorum mesajlar için şimdiden teşekkürler.
.
3 yıl
Playstation ile Masaüstü bilgisayar için monitör önerileriniz
Merhabalar,

Ips panel tercihen ağırlıklı olarak singleplayer ve ara ara Cs:go-Cod:BO türünde oyunları oynayabileceğim iki platformda oyuncu monitörü arayışindayım.Pivot özelliği seçeneği sunan monitörler icin.Bütçemi arttırmayi düşünebilirim
Bütçe; 2.500 TL. 23"-28" arası ekran boyutu tercih etmekteyim.
.
6 yıl
Kamera aparatları,Urban Trust ve daha fazlası
Aee Lyfe Titan model aksiyon kamerası için bazı yardımcı aksesuarlar var.Selfie çubuğu,göğüs ve baş için kayışlı bant aparatı şeklinde...
Kutu üzerinde GoPro ve diğer tüm markalar da uyumludur diye belitiliyor.Benim bahsettiğim aksiyon kamerasına uyumlumudur bu kitler ve aparatlar?

< Resime gitmek için tıklayın >
.
8 yıl
Samsung J7-Asus Zenfone 2
Samsung'un modelindeki bildirim olmaması benim için sıkıntı değil,ön kameradaki flaş özelliğini önerirmisiniz?
Ve birde Asus Zenfone 2 nin RAM i cazip geldi batarya gücü olarak hangisini önerirsiniz oyundan çok internette vakit harcamaktayım.
.
8 yıl
1.000 ila 1.500 TL arası tavsiyeleriniz
Merhaba arkadaşlar,

Şarj ve ısınma en az seviye de olan,iPhone modelleri dışında daha çok rutin kullanılan özelliklerden kamera,internet üzerine dayalı oyun için ise sırf muhabbet ve zevkine Pokemon GO yükleyeceğim bir cihaz önerisi istiyorum.
.
8 yıl
Fikirlerinizi belirtebilirmisiniz?
Müzik bölümüne açmıştım,sonradan konumu silinmesini talep ettim.Pek kullanıcı çevrimiçi değildi o bölümde uyarıyı dikkate aldım yalnız buradan özellikle görülmesi ve sorumun cevap alması için açmak istedim.

Arkadaşlar hepinize iyi forumlar öncelikle.Benim eskiden beri(çocukluktan)tanıyıp,konuştuğum arkadaşımın orta okul dönemlerindeyken yerli rap,hip-hopa merakı vardı o zamanlardan parça sözleri yazıp;söylemeyi bir tutku olarak kendinde benimsemişti.Şimdi de yakın zamanda kayıt alıp,youtube a yükleyene kadar seslendirdiği müziğini.Şimdi sizlerden asıl istediğim,fikirlerinizi almak istediğim önemli konu bu tarz müzikle arası iyi olup,yine aynı şekilde bu tarz rap söylemeyi seven arkadaşlarım;Parçada sizce neler iyi/kötü neler olmalı ve geliştirilmelidir?

Aynı zamanda beğeniyle destek olmanızı rica ederim youtube'dan(ilk kayıdı kendisine moral olması açısından ) Şimdiden yorumunu belirtmek isteyen arkadaşlara sonsuz teşekkürler klip aşağıda;




Leasline-Yok
.
8 yıl
Silinebilir.
.
.
8 yıl
Ertelenen maç hakkında
Galatasaray-Fenerbahçe derbisine tek maç bahisi oynadım.Yanına ayrı olarak maç eklemedim kupon ne olur acaba?
.
8 yıl
Anı ölümsüzleştirmek için SLR-DSLR Tavsiyesi.
Evet değerli forumdaşlarım,bu zamana kadar hep cep telefonu,klasik veya normal seviyeli dijital kamera eşliğinde fotoğraflarımı çekmiş bulunmakta biri olarak ülkemizin ve yurddışında tur eşliğinde gezerken;güzel,eşsiz mekan ve tarihi yerleri iyi kalitede fotoğraflamak istiyorum.Başlangıç seviyesinde de olsa güzel kaliteli verim alabileceğim ürün önerilerinizi yazmanızı rica ederim.Bir de SLR-DSLR'ın arasında DSLR'in daha pratikliğinin yanında en belirgin farkı ve özelliği nedir yazabilirmisiniz?

Dipnot:Fiyat aralığım 1.500-2.000(ancak olası durumda daha farklı ve yüksek kalite-performans alabileceğim durumda max. 2.500 TL.'ye düşünebilirim).
İyi forumlar,iyi günler hepinize.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.