S

Binbaşı
28 Eylül 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
453 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
S
4 yıl
Upload Problemi
Son 3-4 akşamdır saat 8 ile gece 1 arası upload hızım 0.50 ile 0.03 arasında falan gidip gelmekte . İstanbul'da benim gibi bu sorunu yaşayan var mı ?
S
4 yıl
RTX2060S EVO OC ve OC V2 arasındaki fark ?
Arkadaşlar iki kart arasında 200-300 liralık fiyat farkı var . Görebildiğim tek fark birinin open gl 4.5 birinin 4.6 desteklemesi . Göremediğim , bilmediğim birşey varsa bilgilendirirseniz sevinirim. İki kartın linkini de bırakıyorum.
https://www.asus.com/tr/Graphics-Cards/DUAL-RTX2060S-O8G-EVO/
https://www.asus.com/Graphics-Cards/DUAL-RTX2060S-O8G-EVO-V2/
S
5 yıl
Alınık ft M4A4 Asiimov , ft AWP Asiimov
Arkadaşlar m4a4 ft asiimov 310 tl , awp ft asiimov'a da 220 tl verebilirim. Önce skin'i almak istiyorum yalnız. Eğer Bostancı tarafına gelirseniz trade'i yan yana halledebiliriz.
S
5 yıl
Bazı sitelere erişemiyorum
Arkadaşlar herkese selam. Uydunet kullanıcısıyım. Dün sabahtan beri epic games ve uplay ' in gerek sitelerine , gerekse client lerine erişemiyorum. vpn ile erişim sağlayabiliyorum ama client çalışmadığı sürece bir anlamı yok zaten. Bildiğim her yolu denedim fakat artık problemin ISS kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Benimle aynı problemi yaşayan arkadaş var mı ? Daha önce yaşayıp kendi bu problemi çözebilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
S
8 yıl
Aklıma bir klip takıldı.
Arkadaşlar bundan 7-8 sene önce genelde mtv de dönüyordu bu klip. Gece yarısıydı sanırım adam koşuyordu onu görenlerde arkasından koşmaya başlıyordu falan. Klibi hatırlayanlar paylaşabilir mi burada
S
9 yıl
CBW 383 ZN kopma sorunu
Öncellikle herkese merhaba. Uzun süredir uydunet kullanıcısıydım . 10 mbit lik paketi bırakıp 25 mbit lik pakete geçmeye karar verdim . Bana da bunun üzerine cbw 383 zn adlı modemi getirip bağlantısını yaptılar . Buraya kadar herşey güzel.İnternet hızında bir problem yok lakin 3-4 dakikada bir 5-6 saniyeliğine internetim kesiliyor. Bu normalde internette gezinirken pek farkedilmiyor ama online oyunlarda serverdan atıldığım için baya can sıkıyor. Üstelik ethernet bağlantısıyla bu sorunu yaşıyorum. Benimle aynı sorunları yaşayan var mı ? Ya da bu sorunun herhangi bir çözümü var mı ? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.
S
9 yıl
Daha önce exa dan alış veriş yaptınız mı?
Ve memnun kaldınız mı arkadaşlar?
S
10 yıl
İninal kart sorunu
Kartınız iptal olmuştur tarzı birşey söylüyor. Kartın çalıştığını bilmeme rağmen. Debit kartlarla aynı sorunu yaşayan var mı benim gibi ? Varsa nasıl çözebilirim bu sorunu ?
S
11 yıl
razer kraken sorun
Oncelikle merhaba. Ben genelde multiplayer oyun oynuyorum. Arkadaslarla skypeten muhabbet ede ede oynuyoruz. Yalniz kulakligi aldigimdan beri oynadigim oyunlarin , dinledigim muziklerin hepsi karsiya gidiyor. Bu seslerin karsiya gitmemesini nasil ayarlayabilirim.
S
11 yıl
Film Önerisi
Arkadaşlar Zodiac,se7en tarzında polisiye film önerebilirmisiniz ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.