2

Yüzbaşı
26 Eylül 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
53 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
2
6 yıl
Ekipmansız asla ama asla motora binmeyin!!!
Merhaba arkadaşlar 2.000 km ‘dir büroma r25’imle gidip geliyorum. Motora yeni başladım ve yarın yapılacak ehliyet sınavına girmek için sınav yerine gittim. Giderken çok sıcak olacağını ve kapalı bir alanda kullanacağımı düşünerek hiç bir şekilde çıkarmadığım kaskı, montu, ve eldiveni bırakarak ayakkabıyı da erindiğimden çıkarmayarak gittim. Zorro marka saçma sapan bir motor verdiler,
anlattılar. Tamam deyip bindim ağır hareketlerde sıkıntı yok ancak, hızlanıp duraklama hareketinde kendi motorumun refleksiyle hareket edince motor altımdan kaydı gitti. Yere düşer düşmez sağ kaşın üstünü ve göz altını vurdum. Ardından süreklenerek ellerimi, avuç içlerimi ve sağ dirseğimi derin şekilde sıyırdım. Baktığım zaman sadece ayağımda hasar yok. O da botun koruması sayesinde. Şimdi yaralarıma baktığım zaman anlayabiliyorum ki montumu, kaskımı ve eldivenimi taksaydım. Sadece pantolonum yırtılacaktı ve onun haricinde herhangi bir sıkıntım olmayacaktı. Vel hasıl kelam gideceğiniz mesafe ne olursa olsun, kullanacağınız alan trafiğe kapalı dahi olsa ASLA EKİPMANSIZ MOTOSİKLET KULLANMAYIN!!!
< Resime gitmek için tıklayın >a
< Resime gitmek için tıklayın >n
< Resime gitmek için tıklayın >
2
7 yıl
R25 için motor ekipmanı( mont, eldiven, kask) nerden alabilirim?
Merhaba arkadaşlar; r25 alarak motor dünyasına katılmış bulunmaktayım. Ancak; ne motor kullanmayı biliyor ne de motor ekipmanları hakkında bilgi sahibiyim. Sizlerden ricada bulunsam, almam gereken elzem ihtiyaçlar ile nereden hangi markalardan ve ne çeşit özellikte olanları almam gerektiği ile ilgili yardımcı olur musunuz ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.