V

Binbaşı
02 Ekim 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
78 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
V
3 yıl
Macbook Air
Arkadaşlar merhaba

Evde oyun için sağlam bir pc kurdum fakat aklım hep M1 işlemcili Macbook Air'de kalıyor.

Sizce satın alsam windows-macos geçişlerinde problem yaşar mıyım?

İşyerinde windows kullanmak zorundayım,mac os hiç kullanmadım ama merak ediyorum.

Sizce pişman olur muyum ?
V
12 yıl
200Tl kulaklık tavsiye
merhabalar sennheiser cx200 kullanıyorum,kafaüstü kulaklık almak istiyorum,tavsiyelerinizi bekliyorum
V
12 yıl
ep630 vs cx 200 yorumlarım
merhaba arkadaşlar
yaklaşık 4 senede 2 tane ep630 eskittim ve az önce teknosaya 99tl bayılarak cx200 aldım,burn in modundayım ve şunu söyleyebilirim ep630'un basslardan sonra fiyatın yarısını anca hakeden bir kulaklık cx200,çok pişman oldum.
1 hafta bu kulaklıkla takılıcam,olmazsa tekrar sıfır ep630 alacağım,ayrıca burda yazan yorumlara göre aldım fakat taraftar yorumlarının fazla olduğunu şimdi görüyorum.
V
13 yıl
mouse tavsiye g9x vs g500??
beyler yaklaşık 5 senedir mx518 kullanıyorum artık şaftı kaydı,yeni bir fare almak istiyorum ama g9x ve g500 arasında kaldım,aradaki fiyat farkına değer mi?g500 büyük görünüyor,g9x daha rahattır gibime geliyor kullananlar lütfen yorumlarını esirgemesinler.
vatandan alışveriş yapacağım alternatif razer ürünleri olabilir,max 150-180 fiyat aralığım var ve aldığım ürünü minimum 3-4 sene kullanmak istiyorum,yani sağlam olmalı.
V
13 yıl
çift monitör maus problemim acil yardım
23'' ws ve 19''kare monitörümü birlikte kullanmak için hd6870 ekran kartıma bağladım,bir sorunum var 19luk sol tarafta ve mausu sağ taraftan kaydırınca o ekranda görünüyor.
yani soldaki monitöre ulaşmak için mausu sağdan kaydırıyorum soldan kaydırmam gerekirken,lütfen yardım edin sinir edici abzürt bir durum ve çözümünü bulamadım
V
13 yıl
COD4 MP PB SORUNU
Beyler teknosadan otijinal cod4 aldım,ilk başlarda herşey çok güzeldi ama bu sıralar pb hatası alıyorum,hatta key code in use dediği bile oldu şok oldum.şu an ki hata budur,bi yardım edin lütfen.

< Resime gitmek için tıklayın >
V
13 yıl
3dsmax 2aydır çözüm bulamadım yardım
3dsmaxte dış cephe kaplaması yapmaya çalışıyorum ama görüntü bozuluyor viewportta...bu durumdan kurtulmak istiyorum,programda yeniyim,sorunun çözümü acil lazım tütfen bilen birisi yardım etsin.
< Resime gitmek için tıklayın >
V
13 yıl
hd6870 oyunda 300mhz gpu
beyler kart oyundada 300mhzde çalışıyor 900'de çalışması lazım ama frekans yükselmiyor,fps 39 civarı
acaba yazılımda mı sorun var msi afterburner kullandım ama sapphire trixx'de 300 mhz gpu gösteriyor buyrun ispatı;
< Resime gitmek için tıklayın >
sinir oldum bu duruma
bilen birisi yardım ederse çok sevinirim
V
13 yıl
asus monitör sorunu acil yardım
monitörün ortasında isp yazıyor hiç bir şeklide kaybolmuyor ve tuşları işlev görmüyor kapanmıyorda,fişi çektim geri taktım aynı,ekran soldu ayrıca
ne yapabilirim??garantisi bitti...çözümü bilen var mı çok acil yardım bekliyorum teşekkürler.
V
13 yıl
3dsmax yardım
yakın zamanda bu programı öğrenmeyi kafaya takmıştım,şu an bir villa ve dış cephe kaplamasını çiziyorum kaplamaya başladım ve bi süre sonra viewportta perspektifte görüntüler birbirine girmeye başladı,imzamdaki sistemi kullanıyorum acaba ekran kartı mı yetmiyor??render alırken sorun olmuyor fazla,en yakın zamanda ss atıcam,şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.