A

Binbaşı
14 Eylül 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
15 üye
Görüntülenme (?)
174 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
A
3 yıl
Açılış esnasında ve Bios Ekranındayken görüntü gelmiyor
Pc normal çalışıyor hiçbir arıza belirtisi yok ama Bios ekranına girmek istersem görüntü alamadığım için giremiyorum. Ekran kartı driver ini kaldırdığımda yada driver setabını durduk yere tekrar yüklediğimde bios a girebiliyorum ekranda problem olmuyor ama sonra gene gidiyor ne yapmalıyım. Sistem imzada mevcut.
A
3 yıl
Anlaşıldı Kablonet\u0027e Geçemicez
Bir süredir araştırıyordum 14 yıllık TTnet kullanıcısıyım neredeyse hiç problem yaşamadım alışkında değilim. Fiyatların artması ve taahhüt süremin bu ay sona ermesi ile Kablo net'e geçiş yapma kararı almıştım. Dairemin yanı başında kutusu mevcut hatta ben talep etmiştim.

Her neyse bu kadar problemden bizde nasibimizi almayalım diye vaz geçtim verdikleri modemin beş para etmemesi net varken yaşanan internet problemleri ve hiç fikir sahibi olmadığım değişik protokoller , modemler vs. yüzünden soğudum vaz geçtim vazgeçerek hatamı yapıyorum bilmiyorum. Acaba servis sağlayıcısı olarak iyiler de modem yüzünden mi harcanıyorlar yoksa gerçekten kötümü uzun yıllardır kullananlar farklı modemlerle deneyimlemiş kişiler yazabilir mi ?

https://www.sikayetvar.com/kablo-net
A
3 yıl
Kanal İstanbul Projesine karşı değilim ÇÜNKÜ!
Ufak bir değişikle ne kadar gerekli olduğunu anlatayım. Malum Marmara denizi ile Karadeniz'i birleştirmek üzere planlanan maliyeti 10 Milyar doları geçeceği tahmin edilen bu proje kesinlikle yapılmalı , yalnız Marmara ile Karadeniz su bağlantısı yapılmadan büyük çukur kazılmalı ve bekletilmeli asla su ile doldurulmamalı.

Çünkü o çukur Büyük Marmara depreminde toplu mezar olarak lazım olacak. Bütün jeofizikçi bilim adamlarının önümüzdeki 10 yıl içinde veya her an gerçekleşebilecek 7.5 ve üzeri şiddetinde deprem beklentisi ve ölecek olan yüzbinlerce hatta milyonu bulabilecek ölülerimize mezar gerekecek , Kanal İstanbul çukuru toplu mezar olarak kullanılmalı ve Dünyanın en pahalı mezarı olarak Guinnes Rekorlar Kitabına geçmeli.

Malum Belediye CHP de İktidar ise AKP de her kez birbirinin ayağına çelme taktığı iş yaptırmadığı bu günlerde kentsel dönüşüm kimsenin umurunda değil. 10 Milyar dolara bütün riskli binalar güçlendirilebilecekken Rant bunlar için daha önemli yani sizin hayatınız değil !!!


Aşağıdaki videoda İmamoğlu " Her kez birbirinin ayağına basıyor iş yaptırmıyorlar , Kentsel dönüşüm için bakanlarla görüşmek istediğimi belirtiyorum ama benimle görüşmüyorlar" diyor. Gerisini siz düşünün.

Videoyu izlemek için tıklayınız
A
3 yıl
Ekonomik çöküşün gerçek sebebi ...
Orta ve alt düzey zengin varlıklı insanları (25 milyon tl ila 10 milyon tl ) ülkeden kaçıyor.

Düşünün bir şekilde işleriniz yaver gitti borsa ticaret vb. yatırımlarınızla 10 milyon Türk lirası biriktirdiniz ve rahat bir hayat sürmek istediniz. İlk yapacağınız şeyler Ev ve araba almak yurt dışı seyahati yapmaktır, Önceliği yurt dışı seyahatine verdiniz ve bir çok şeyi kıyaslama şansınız oldu.

Mesela Türkiye'de vavvv dedirtecek bir Lamborghini almak istediniz 10K km de ikinci eli 5 milyon tl iken aynı araç yurt dışında 1 milyon tl olduğunu gördünüz. Ev almak için güvenli nezih bir semt istediniz ve Suadiye'yi seçtiniz 8 milyon tl civarı fiyatı gördünüz oysaki aynı nezihlikle bir evin fiyatı Almanya'da daha ucuz.

10 milyon tl'niz Avrupa'da lüks alım için yeterliyken Türkiye'de yetmediğini fark ettiniz ne yapardınız ????????

Varlıklı insanları aşırı vergilerle kaçırdılar. Fakir insanlar fakir olduklarından verdikleri yüksek oranlı küçük vergilerden çok da şikayetçi olmayabilir fakat zengin insanlar asla buna müsaade etmez alır başını gider çünkü parası olana her yer güzel. Kimse sizin köleniz değil bir ürüne öyle X5 vergi alırsanız bunu sonucu olur elbet.

Sonuç olarak Bu ülkenin kaynakları sayesinde eline 10M tl üzeri para geçiren kişiler bu parayı yatırıma dönüştürmek yerine alım yapacaksa alım yapacağı yer X5 vergilerin olduğu bir ülke olmaz. Daha mantıklı akla mantığa yatkın bir ekonomi yönetimi gerek. Kimse Milli duygulara sığınmasın parası olan kim olursa olsun parasını korur milliyetçilik yapmaz paranın dini imanı olmaz.
A
4 yıl
Avrupa Ülkelerinde Cumhur başkanları bisikletle dolaşırken Türkiyede ???!!!
Avrupa Ülkelerinde Cumhur başkanları bisikletle dolaşırken metro kullanarak işlerine giderken Türkiye'de Cumhurbaşkanımız bir şehire ziyaret yapacak diye o şehirde resmen hayat duruyor. Yamaç paraşütü yapan iki kişiye polis helikopteri ile müdahale edilirken az kalsın helikopterin sert rüzgarının etkisiyle öldürülüyorlardı. Millete hizmet edicez ayağına yük olmayın.(Milletin canıyla kıyaslandığında) O kadarda önemli değilsiniz illaki bu Ülkeyi yönetecek kişiler bulunur siz yokken de bu ülke vardı siz yokken de var olacak her kez bunu bilsin.Videoyu sonuna kadar izleyin Yamaç paraşütünü kullanan kişi ne gerek var, zaten iniyorduk. az kalsın bizi öldürüyordunuz diyor. Yamaç paraşütünde herhangi bir motorlu itme kuvveti olmadığından istese de havada kalamayacağını bilmiyorlar galiba.https://www.mynet.com/galeri/yamac-parasutu-yaparken-polis-helikopterini-gorunce-zor-anlar-yasadilar-110106569707
A
4 yıl
MSI B450 Gaming Plus Max RGB Program sarunu (yardım plsP
MSI B450 Gaming Plus Max anakartımıza Amd nin Wraith Max RGB Led CPU Soğutucusunu takıyoruz Fan ve RGB ışık düzgün çalışıyor lakin 2 adet RGB kablosunu Usb yerine takınca PC sapıtıyor açılıp kapanması gerekiyor ve bios aşırı yavaşlıyor. bir şeyi yanlış yapıyoruz ama neyi. Yardım ederseniz çok makbüle geçicek.
A
4 yıl
2011 vs 2020 İntel i7 işlemci fiyat karşılaştırması !!! (Alım gücümüze oranla artış)
Balık hafızalı olduğumuz için belki hatırlamayız ancak kıyaslama yaptığımızda Elektronik ürün fiyatlarının alım gücümüz karşısında nasılda yükseldiğini SS li olarak göstereceğim.

2011 yılı İntel Core i7 2600K Vatan PC fiyatı ; 623,00 TL Asgari ücret; 658,00 TL Yani asgari ücretin %94'ü ile alınabiliyordu.

2020 yılı İntel Core i7 10700K Vatan PC fiyatı ; 3,782,00 TL Asgari ücret 2324,00 TL Yani asgari ücretin x1.6'ı ile alınabiliyor.

Özetlemek gerekirse 2011 yılından bu güne Elektronik ürün bazında alım gücümüz 2 kat düşmüş durumda.
Asgari ücretle çalışan birisi 2011 yılında 20 gün çalışarak alabildiği işlemciyi 2020 yılında 40 gün çalışarak alabiliyor. Buda alım gücümüzün 2 kat düştüğünü gösteriyor.

Durumu gayet açık bir dilde anlatmaya çalıştım Öne çıkartın daha fazla insan görsün.



< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
A
4 yıl
2 adet 1080ti takılacak Amd anakar önerisi
Arkadaşlar selam F/P den ötürü AMD Ryzen 5 3600x almaya karar verdim uzun zamandır AMD kullanmıyordum sevdiğim tarafı sürekli anakart masrafına sokmaması.

Benim bütçem 800tll civarıdır , 2 1080 ti takılacak en az 2 pci express girişi olmalı. FSX yeni oyunu gelecek Ryzen 5 3600x deneyimledikten sonra satıp çok daha iyi bir işlemci alacağım anakart değiştirmeyeceğim.

Bu doğrultuda önerilerinize açığım.Henüz işlemciyi almadım.
A
4 yıl
İ7 7700 Ram frakans desteği
Anakart : MSI Z270 PC MATE Intel Z270 3200MHz+ (OC) DDR4

Ram : 8GB Ballistix Sport 3000MHz DDR4

toplam 12 gb ram var

sorum şu elimdeki sistemle i7 7700 (K olmayan) alırsam Ram leri 3000MHz de kullanabilirmiyim işlemc,n,n üst limiti nedir?
A
5 yıl
AMBULANS\u0027A YOL VERMEYEN MAGANDA VOL2 (videolu)
Daha önce ambulansa yol vermeyip onu neredeyse kaza yapmasına sebep olacak trafik magandasi hatırlarsanız çerez parası cezasıyla salıverildi. Abd yada Avrupada yapsa idi terörist ilan edilir ağır cezalar alırdı. Son vukuatı 4 aracın karıştığı ki bir tanesi motorsiklet ciddi bir kazaya daha sebep oldu, ölen yok ama 1 kişi çik ağır yaralı. Bu sefer çerez olmasada 1 koli meyve suyu parasıyla 1 gece bile yatmadan çıkacak aracıyla magandalığa devam edecek. Bu ülkedeki gerçek teröristler bunlara sebeb olup ceza almasını engelleyen sistemin yöneticileridir.

Lütfen artılayın konu üst de dursun!!!!


http://www.hurriyet.com.tr/gundem/turkiye-gunlerce-ambulans-magandasini-konusmustu-bu-kez-kazaya-neden-oldu-41314090
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.