N

Binbaşı
10 Ağustos 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme (?)
202 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
N
2 yıl
Vatan Bilgisayardan Macbook pro aldım ancak klavyesinde hasar var
28.04.2022 tarihinde vatan bilgisayardan macbook pro aldım resimdeki gibi shift tuşunun sağında ve solunda bir çizik olduğunu gördüm bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim.

29.02.2022 Apple destek ile görüştüm, beni bir servise incelemeye gönderdi değişim için vatan bilgisayar ile görüşebileceğimi söyledi.

29.02.2022 akşam bir vatan bilgisayar ile görüştüm kutuyu burda açsanız değiştirirdik ama evde açtığınız için birşey yapamayız dediler.

< Resime gitmek için tıklayın >
N
4 yıl
SAMSUNG SSD GARANTİSİZLİĞİ
Merhabalar,

Bir SAMSUNG SSD alırken başınızdan geçebilecek bir durumu size anlatacağım.
22.09.2017 tarihinde bir SAMSUNG 960 evo SSDhttps://www.novabilgisayar.com/ adresinden aldım ürün geçen ay format atmamdan hemen sonra arızalandı ssd takılı iken bilgisayar açılmaz oldu başka ssd ile denedim sorunsuzca sistem çalıştı başka bir bilgisayarda da denedim gene aynı şekilde sistem açılmadı.


Öncelikle samsung ile iletişime geçtim aldığım yer ile görüşmem söylendi zira samsung ssdler için ithalatçı firmalar üzerinden servis sağlamakta imiş.

Bende aldığım yer ile mailleştim mail sonucunda aldığım yerin yükümlüğünün 2 sene olduğu ve 3. sene nin samsung tarafından sağlandığı söylendi samsung'unda kendilerine yönlendirdiğini söylediğimde satın aldıkları firma kapandığı için(sebil bilgisayar) ve 2 sene geçtiği için yardım edemeyeceklerini söylediler sonuç olarak beni DESTEK bilişim'e yönlendirdiler.

Bu sırada da samsungdan doğrudan bir çözüm istedim samsungda aldığım yerde sonucunda beni DESTEK Bilişim'e yöndlendirdi ancak Destek Bilişim, İthalatçısı Koyuncu Elektronik olmayan bir ürüne samsung yönlendirse dahi bakmayacağını söyledi.

Şuan 444 77 11 samsung çözüm biriminden telefon bekliyorum.

Sonuç olarak elimde garantisi devam eden ancak kimsenin ilgilenmediği bir ssd'm olmuş oldu.
N
5 yıl
Clio 1.5 dci edc mi yoksa 208 1.6 ehdi etg6 mı
İkinci el araba bakıyorum da bütçem B sınıfı dizel otomatik olarak 2015-2016
clio 1.5 dci edc ye yada
208 1.6 e-hdi etg6 ya yetiyor bu iki model arasında kaldım
N
7 yıl
6s+ sayfa kaydırırken takılma ve uygulama kapanıyor
Sayfa kaydırırken ufak takılmalar meydana geliyor ve kapanıyor durduk yerde


Cihaz: iPhone8,2 (10.2.1)
Sürüm: 2.0 (19042)
N
7 yıl
Bu telefon tamir olurmu
Telefon kötü bir biçimde düşmüştür kasa yamulmuştur ekran çalışmıyor yeni bir kasa ve ekran gerekli muhtemelen anakartı sağlamdır telefonculara götüreceğim < Resime gitmek için tıklayın >
N
7 yıl
Galeriye Gitmiyor
Mesaja görüntü eklemek istediğimde kameramı galerimi yazısından sonra seçim yapıyorum ama bişey olmuyor
N
7 yıl
Ekran döndürme ve Gece modu
Uygulamanın son versiyonu iyi çalışıyor ama ekran döndürme ve gece modu olursa güzel olur uygulamada
N
8 yıl
Ubuntu için Notebook
Ubuntunun sorunsuz çalışacağı 1500 tl ye kadar bir notebook önerebilirmisiniz ?
N
8 yıl
Linux için Asus yada Lenovo??
Linux öğrenme amaçlı max 1500 1600 civarı bilgisayar bakıyorum önerebilecek varmı?
N
8 yıl
Elvin Buğra Arslan için Bir İmzada Siz atarmısınız
Beyler çok yakın arkadaşımdı Elvin ,üniversitemden bu imza kampanyası paylaşılmış bir dakikanızı ayırıp imza atarsanız çok seviniriz kitapları ve kütüphaneleri çok severdi isminin her zaman yaşamasını istiyoruz
https://www.change.org/p/çankaya-üniversitesi-rektörlüğü-çankaya-üniversitesi-kütüphanesine-öğrencimiz-elvin-buğra-arslan-ın-ismi-verilsin?recruiter=292177777&utm_source=share_petition&utm_medium=whatsapp
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.