H

Yüzbaşı
31 Temmuz 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme (?)
559 (Bu ay: 5)
Gönderiler Hakkında
H
8 yıl
Next Ralink 5370 WiFi Adaptörü Aldım İnternete Nasıl Bağlarım???
Merhaba arkadaşlar Next Ralink 5370 2.4GHz USB WiFi Adaptörü aldım uydu alıcısına taktım fakat hiçbir değişiklik olmadı galiba uydu alıcısı adaptörü okumadı ne yapacağım lütfen yardım edin cevap yazan herkese teşekkür ederim
H
8 yıl
Bilgisayarınızdan Kesintisiz TV izleyebileceğiniz Adres
< Resime gitmek için tıklayın >

Bilgisayar, Tablet ve Mobil cihazlarınız'dan canlı tv izlemek isteyenler için hazırladığımız sitemiz yayın hayatına başlamıştır. Kaliteli yayınlarla canlı tv kanallarını HD kalitede izleyebilirsiniz. Çalışmayan yayınlarda alternatif yayınları deneyebilir ve hata bildir seçeneğini kullanabilirsiniz. Anında düzenleme yapılacaktır. Sade bir şekilde hazırlanan tasarımımız ile gözünüzü yormayacak şekilde tv kanallarını kolaylıkla seyredebilirsiniz.

Sitemizin adresi:http://www.canlitv-tr.com/

Herhangi bir tavsiye ve görüşlerinize açığız, ilginiz için teşekkürler!
H
9 yıl
Özgecan Aslan İçin MP\u0027da Konvoy
Facebook grubumdan Mehmet Bizim adlı arkadaşımızın isteği üzerine Özgecan Aslan için konvoy yaptık..

Herkesin bildiği ve insan olanın kanını donduran, Mersin'li Özgecan Aslan'nın başına gelenler için
Facebook grubumuz ETS 2 Mod Skin Mp'daki üyemiz Mehmet Bizim'in çağrısıyla bugün saat 18.30'da Dover limanından Calais şehrine, olayı kınamak ve de protesto etmek amacıyla konvoy düzenledik. Konvoy'da sohbet eden ve olayı değerlendiren arkadaşlarımız faillerin en ağır biçimde cezalandırılmasını diledi. Planlı olmayan ve kısa zamanda gelişip gerçekleştirilen konvoy da şoförler isimlerini Özgecan Aslan olarak değiştirip, avatarlarınıda Özgecan'ın fotoğrafını koyarak yola çıktı.
Duyarlılık gösterip katılan herkese teşekkür ediyoruz.
Başka Özgecanlar olmasın !!

http://www.eurotruck2.gen.tr/2015/02/ozgecan-aslan-icin-multiplayerda-konvoy.html

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
H
9 yıl
Lfs Yamaları
Selam arkadaşlar simülasyon oyunlarından live for speed için destek mod sitesi açtım
buyrun yararlanmanız dileğiyle

lfs yamaları
H
9 yıl
Canlı TV Dünyasının Yeni İsmi Hdizletv.com
Sizler için en iyi hizmeti verebilmek için çalışma yapmaktayız. Tanınan veya bilinen kanallar dışarısın da diğer kanalları da yayınlamaktayız. Sizler için gerekenleri yapıyoruz online olarak sitemiz den canlı izleyebilirsiniz. Bu hizmet tamamen sizler içindir bizleri takip etmeyi ihmal etmeyiniz. Online tv izle imkanını sunan web siteler aşırı reklam yüzünden izleyicileri izlemekten soğuta biliyor. Bizler diğer siteler gibi aşırı reklamdan kaçmaya çalışıyoruz.

siteye gitmek için

http://www.hdizletv.com
H
9 yıl
Live For Speed Oyunu Yamaları
Selam arkadaşlar Live For Speed bir online araba yarış simülasyon oyunudur. Bu oyuna ek olarak yama / mod dediğimiz dosyalarla çeşitli farklı araçlar ve yollar akla gelebilecek her şey yükleniyor. Sitemizde bunu sağlıyor. En güncel lfs yamaları ve lfs mods'lar sitemizde bulunur.

Sitemiz ;

Lfs Yamaları

< Resime gitmek için tıklayın >
H
10 yıl
Güzel HD Canlı TV izleme Sitesi
selamlar arkadaşlar buradan tv izliyorum ve canlı hd kalitesinde oluyor :) sizlerde eğer tv izlemekte zorluk çekiyorsanız bu siteyi kullanın derim... yayınlar her zaman kesintisiz ve hd görüntülü tüm kanalları seyredin hemde ücretsiz :) site bu arkadaşlarhttp://www.canlihdtvizle.gen.tr/
H
10 yıl
Sağlık Sitem Açıldı
Selam arkadaşlar ingilizce olarak sağlık sitemi açmış bulunmaktayım.

site : AIDS Symptomps
H
10 yıl
Çizgi Film izle
Merhaba arkadaşlar çizgi film izleme sitesi açtım beğeninize sunuyorum.
Çizgi film izle


http://cizgifilmizletr.gen.tr/
H
10 yıl
Modeme Reset Attım İnternete Bağlanamıyorum
Selam arkadaşlar bugün airties modeme reset attım kurulumu yaptım nete bağlı gözüküyorum ancak siteler açılmıyor. Dsl kullanıcı adı ve şifresini kafadan attım öyle kaydettim acaba sorun bu mudur ? Dsl kullanıcı adı ve şifresi nedir ayrıca ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.