J

Yüzbaşı
24 Şubat 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
33 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
9 yıl
Çin\u0027den telefon getiriyorum tavsiye lütfen
Arkadaşlar, Çin'e gideceğim yakında. 2 tane telefon getireceğim. Birini kullanacağım, diğerini büyük ihtimal satacağım. Hangi telin piyasası yüksek, hangisi çabuk gider. Yardımcı olur musunuz?
J
11 yıl
Dark R9722\u0027mi yoksa Dark R1020\u0027mi Acil Yardım...
Arkadaşlar iki üründe indirime girmiş fiyatları Hepsi Burada'da 400 TL. İade çekim var, dolayısıyla bugün birisini alacağım. Sizce hangisini alayım?

http://www.ucuzu.com/tablet-pc-c4793/dark/evopad-r1020-p137891495/

http://www.ucuzu.com/tablet-pc-c4793/dark/evopad-r9722-p135528871/
J
12 yıl
V10C ve Sonrası Tüm Sürümler İçin Tek Tıkla Root!
Ben win7 bit yüzünden root olamamıştım bu programla tek tıkla root oldum.
Önce ayarlar /geliştirme / ye tıklayıp usb hata ayıklama ve sahte konumlara izin veri etkin yapın. Usb kablosuyla teli bilgisayara bağlayın. İndirdiğiniz rar'ı açın. BlackJack uygulamasına tıklayın. Program açılacak ekranda birşeyler yazacak, kesinlikle ellemeyin bir şeye. Yaklaşık olarak 10-15 saniye sonra telefonunuz reset atacak açılıp kapanıcak ve açıldığında root'lu olacaksınız. Uygulamalarda superuser göreceksiniz. Program için Hayalet'e teşekkürler.

blackjack link =http://hotfile.com/dl/134037636/322143c/...t.rar.html
J
13 yıl
SANAL SURROUND SAĞLAYAN TEK HOPARLÖR TAVSİYESİ
Arkadaşlar 5.1 Logitech sistemim var ama geçen günü her tarafta kablo görmekten sıtkım sıyrıldı. Sistemimi satıp LCD önüne tek bir hoparlör koymak istiyorum.
Araştırma yapacağım ama isim bilmediğim için pek birşey bulamadım. Yamaha ve Sony'nin bu tip cihazları olduğunu biliyorum. Bana isim ve tavsiye verebilirseniz çok makbule geçecek. Tabi bütçenin orta karar olduğunu söylemekte fayda var. Teşekkürler şimdiden...
J
14 yıl
13 Yada 14 Inch Notebook Tavsiyesi Hk.
Arkadaşlar taşınabilirliğe ve hafifliğe önem verdiğim için bu ekran tiplerinde 1500 TL ortalama fiyata iyi bir notebook arıyorum ama pek seçenek bulamadım. Sizlerinde tavsiyesine ihtiyacım var. Linkde verirseniz çok sevinrim, teşekkürler...
J
14 yıl
5800 Xm Olmazsa Olmaz Programlar
http://forum.donanimhaber.com/m_29642154/tm.htm

Merhaba arkadaşlar, ben telefonu yeni aldım ve büyük bir hevesle programları denemeye başladım ama o kadar çok program varki. Birde bu programların büyük bir kısmı hiçbir işe yaramaz vaziyette ve telefon çöplüğe dönüşüyor, işlevini ve hızını kaybediyor. Devamlı format atmakda can sıkıcı bir durum.
Sizlerden ricam, bugüne kadar deneyip beğendiğiniz ve her formattan sonra koyduğunuz programların adını yazmanız ve iki satır açıklama ile ne işe yaradıklarını belitmeniz. İndirebileceğimiz linkide verirseniz süper olur gerçekten. Şimdiden herkese teşekkürler ve iyi paylaşımlar...
J
16 yıl
Hp nx-6125 Kasa Soyulması
Merhaba arkadaşlar, daha önce bu sorun forumda konuşulduysa özür dilerim. Benim aletin iç tarafında(parlak kaplama olan tuş takımı kısmında) sanki naylon varmışda soyuluyormuş gibi bir görüntü oluştu. Önce naylon kaplama zannedip kaldırmaya çalıştım ama alakası olmadığını gördüm. İğrenç bir görüntü oluştu.
Servise versem çözülürmü sorun, sanırım komple alt kısmın değiştirilmesi gerekiyor. Ne yapmak gerekir? Bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
Teşekkürler...
J
16 yıl
1680x1050 Çözünürlüklü Laptopları Olanlar Acil Yardım Lütfen...
Şirketimin aldığı Lenovo R61 seri notebook'um geldi ancak çözünürlüğü yüksek diye seçerek aldığım alet moralimi bozdu. 1680x1050 çözünürlükte yazılar net ve canlı olmasına rağmen çok küçük gözüküyor, çözünürlüğü düşürdüğümde ise yazı ve ikonlar büyümesine rağmen kalitesi bozuluyor. Bu şekilde DPI'ı en yükseğe getirmeye izin vermiyor. Birde alet 15.4 ekran olmasına rağmen parlak değil, oda enterasan.
Yapabileceğim bir şey varmı, bilgisi olanlar lütfen cevap versin...
J
17 yıl
Toshiba 37C3000 İncelemesi(Resimli)
Evet arkadaşlar, daha öncede söz verdiğim gibi yorumlarımı yazıyorum. Bunu yapmamdaki en büyük sebep Lcd alma aşamasında çektiğim sıkıntılardır. Bu forumun amacının yeni bir Tv almayı düşünenlere yol göstermesi gerektiğine inanıyorum. Sizlere bir nebze olsun yardımcı olabilirsem ne mutlu bana. Dediğim gibi çok uzun araştırmalar neticesinde bu Tv'yi aldım. Kullanım amacım Pc monitörü olarak kullanmak, film ve ileride konsol amaçlı kullanım idi. Lcd benim için en doğru tercih olacaktı. Yüzlerce model arasından bu modeli seçtim.
Bir kere ürünün fiyatı muadillerine göre çok uygun. Buna karşılık kalitesi kesinlikle üst düzeyde. Ben Bimeks kampanyasından 2030 Ytl.ye aldım. 2 gün sonra resimdeki gibi teslim ettiler.
< Resime gitmek için tıklayın >


Aleti direk çatı antenine bağladım. Lcd'de SD yayın izlenmez diyenlerin yorumlarını merak ediyorum.
Üstelik ne uydu, ne kablo. Olabilecek en berbat seçim. Şimdi uydu bakıyorum.
Tabiki tüm kanallar böyle değil, karlı kumlu olanlarda var. Maksat iyi bir sinyal aldığında Tv'nin işlemcisinin gücünü göstermek. Örnek resimler aşağıda...
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >


Pc monitörü olarak 1024*768 çözünürlüğü direk olarak 1:1 pixel mapping yaptı. Görüntü gerçekten çok iyi...
Bu resim karanlık çıktı ama çok net ve parlak aslında.
< Resime gitmek için tıklayın >
Bunlarda bilgisayardaki resimler....
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >


Bir adet vcd resmi...
< Resime gitmek için tıklayın >


Bunlarda yine mükemmel sonuç veren divx resimleri...
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >


Can alıcı nokta olan HdRip görüntüleri ise doğal olarak muhteşem...
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
J
17 yıl
Logitech Z-5450 Setimin Subwoofer\u0027ı Hakkında Acil Yardım!
Ne yaptıysam sub'dan ses alamıyorum arkadaşlar, lütfen yardım edin. daha doğrusu boğuk ve az ses çıkıyor.
Bununla birlikte tüm uydularlardan ses geliyor, kablosuzlar dahil. Servise götürmeden önce yapılabilecek birşey varmıdır acaba? Seti pc ve ps2 ile birlikte kullanıyordum(optik ve stereo kablo ile) Birde yeni aldığım lcd tvye bağladım scarttan(ps2 vasıyasıyla) Bu yüzden ufak bir sökme takma oldu ama sebep bumudur emin değilim.
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.