H

Binbaşı
12 Mayıs 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
136 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
H
4 yıl
Asus rog strix b 550 e vs Asus rog Strix b 550 f wifi
H
4 yıl
Ram seçimi
H
11 yıl
Umut Bulut Kap da (Ana Konu)
SON DAKİKA KAP! Galatasaray SK: "Umut Bulut'un kulübü Toulouse FC ile futbolcunun transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır."


http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=296240


H
11 yıl
Potada yarı final programı belli oldu
Galatasaray Medikal Park, yarı final ilk maçında Pınar Karşıyaka ile 25 Mayıs Cumartesi günü saat 18.00'de Abdi İpekçi Spor Salonu'nda karşılaşacak.



25 Mayıs Cumartesi
18:00 Galatasaray Medical Park – Pınar Karşıyaka (Abdi İpekçi Spor Salonu)

26 Mayıs Pazar
18:00 Anadolu Efes – Banvit (Ayhan Şahenk Spor Salonu)

27 Mayıs Pazartesi
20:00 Galatasaray Medical Park – Pınar Karşıyaka (Abdi İpekçi Spor Salonu)

28 Mayıs Salı
19:00 Anadolu Efes – Banvit (Ayhan Şahenk Spor Salonu)

30 Mayıs Perşembe
20:00 Pınar Karşıyaka – Galatasaray Medical Park (Karşıyaka Spor Salonu)

31 Mayıs Cuma
20:00 Banvit – Anadolu Efes (Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu)

1 Haziran Cumartesi (Gerekirse Maçı)
18:00 Pınar Karşıyaka -Galatasaray Medical Park (Karşıyaka Spor Salonu)

2 Haziran Pazar (Gerekirse Maçı)
16:00 Banvit – Anadolu Efes (Karşıyaka Spor Salonu)

4 Haziran Salı (Gerekirse Maçı)
Galatasaray Medical Park – Pınar Karşıyaka (Abdi İpekçi Spor Salonu)

5 Haziran Çarşamba (Gerekirse Maçı)
Anadolu Efes – Banvit (Ayhan Şahenk Spor Salonu)


Kaynak:365g24s
H
11 yıl
Chedjou açıkladı! \"Kaderim 1 haftaya belli olur!\"
Transferin gözdesi Aurelien Chedjou yine AMK'ya konuştu. Fenerbahçe'den teklif aldığını doğrulayan Lille'in Kamerunlu savunmacısı, "Ama Galatasaray Yönetimi benimle daha ciddi olarak ilgileniyor. Kaderim 1 haftaya belli olur" dedi

Lille forması giyen Kamerunlu savunmacı geleceğiyle ilgili herşeyi anlattı. Fransa’da yılın defans oyuncusu seçilen 27 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe’nin teklifini doğruladı ama Galatasaray’ın kendisiyle daha yakından ilgilendiğini söyledi.

Chedjou, “Evet Fenerbahçe’den teklif aldığım doğru. Menajerimle görüşmüşler. Ancak Galatasaray Yönetimi’nin benimle daha yakından ve ciddi olarak ilgilendiğini biliyorum. Tabi bunların yanında beni almak isteyen takımın kulübüm Lille ile de her konuda anlaşması bekleniyor. Geleceğim 1 hafta içinde netlik kazanır” açıklamasını yaptı.

Kaan BORA / AMK
H
11 yıl
Dürüst\u0027ten Schalke maçı öncesi taraftara mesaj!
Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst, NTVSpor'dan Irmak Kazuk'a konuştu ve Schalke maçı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

Geçen sene sıkıntılı bir dönemden sonra gelindi ve şampiyon olarak Şampiyonlar Ligi'ne girdik. Şimdi ise ilk 16'ya girdik. Şimdi ise hak ederek ilk 16'ya kalan güçlü bir takımla oynayacağız. Bazı spekülasyonlar var rakibimiz eksik diye ama dikkatli olmamız gerek.

Sadece bu maça endeksli bir transfer politikası yürütmedik. Ligde de yarış nefes nefese gidiyor. Şampiyon olmadan Şampiyonlar Ligi'ne gidemezsiniz. Bu nedenle lig de çok önemli.

Şampiyonlar Ligi'ne kalarak büyük bir gelir elde ettik. Ama tabi Store gelirlerimiz ve bilet gelirlerimiz de çok arttı. Bütün talepleri karşılayamıyoruz elimizde olan birşey değil bu ama daha iyisini yapmak için çalışıyoruz. Taraftarımıza da teşekkür ediyoruz. Stat turlarımız var ve stat içinde bir müze çalışmamız da var. Biz bir aileyiz ve bu aile olgusunu bu çatı altında yaşatmak zorundayız.

24 tane oyuncumuz var ve bu oyuncularla biz ilk16'ya kaldık ve şampiyon olduk. Her oyuncumuz çok önemli. Bizim beklentimiz yarınki maçta iyi oynamak ve avantaj yakalamak. Şampiyonlar Ligi'nde iyi bir performans gösterdik. Bunun da devam etmesini bekliyoruz.

Takıma takviyeler yapıldı ama sahada oynanan futbolla kazanıyorsunuz. İki maç var önümüzde ve taraftarımız bize ne olursa olsun destek vermemiz lazım. Schalke maçı için ekstra bir bilet talebinde bulunamıyoruz statü gereği. Zaten onlar da böyle bir talebi karşılamazlar.


Kaynak:Turkfutbol
H
11 yıl
Çok gizli G.Saray senaryoları! (İskender Baydar)
Çok gizli G.Saray senaryoları!
İskender BAYDAR

6 Şubat 2013

Diğer Yazıları
Facebook'ta Paylaş

ELİNDE maç görüntüsü olmayan televizyon programlarının izlenme yarışı, giderek daha teatral bir hal almaya başladı.

BİRİNCİSİ, her yorumcu rol yapıyor.

İKİNCİSİ, ne kadar uçulursa bu tür programlar o kadar çok izleniyor.

GERÇEKÜSTÜCÜLÜK akımının yaratıcıları, kendi söylemleriyle, ‘gerçeküstü dünyanın düşsel, cinsel, sapkın imgelerini geliştirmeye’ başlamışlardı 1920’lerde.

Bizimkiler, 2010’larda ekranda benzer bir yol izliyorlar.

Söyledikleri şeyler kesinlikle düşsel…

Futbolun ırzına geçtikleri için maalesef cinsel…

Zamanla kendi söylediklerine inanmaya başladıkları için de sapkın.

MESELA, son günlerde Galatasaray’ın başına yeniden Faruk Süren’in geçeceğine yönelik bir komplo dillendirildi.

Bir başka yorumcu ise, Sneijder ve Drogba transferlerinin, Fatih Terim’in başarısız olmasını isteyen derin Galatasaray tarafından yapıldığını ileri sürdü.

“Hizmette sınır yoktur” diyor ve senaryo üretmekte zorlanan ekrangiller için Galatasaray’la ilgili hiçbir yerde duyamayacakları senaryoları sıralıyorum:

SENARYO 1: Sabri, Rus ajanı… Roman Abramovich tarafından yıllar önce altyapıya yerleştirdi. Kötü ortalarla psikolojik zemini hazırlıyor. ‘Altyapıdan gelenler rahatsız’ sloganıyla darbe yapmayı planlıyor.

SENARYO 2: Eski futbolcular da darbe hazırlığında… ‘2000 Ruhu’ kod adlı yapılanmanın ardında Bülent Korkmaz, Hakan Ünsal, Suat Kaya var. Hedef, Hagi’yi ‘El Comandante’ unvanıyla kulübün başına geçirmek.

SENARYO 3: Sneijder ve Drogba’ya “Galatasaray’a gidin” diyen Mourinho, Cristiano Ronaldo’ya da aynı şeyi söylemiş. Fiyat 100 milyon Euro. Amaç, Galatasaray’ın Ronaldo transferiyle batmasını sağlayarak 2000’lerde yaptığı gibi Avrupa devlerinin başına bela olmasını önlemek.

SENARYO 4: Fildişi Sahilleri’nden Galatasaray’a gelen Eboue ve Drogba, kulübün ‘Aslan’ olan sembolünü, dış destekli bir operasyonla ‘Fil’e dönüştürmek için gizlice çalışıyor. Hedef, buradan yüklü bir gelir sağlayıp ülkelerini ihya etmek. Bu operasyonun ardından taraftar grubunun adı da ultrAfil olarak değiştirilecek.

SENARYO 5: Galatasaray, ‘liiskenderseli-lisesiz’ diye ikiye bölünüyor. Projenin fikir babasının, sık sık bu konuda yazılar yazan bir gazeteci olduğu iddia ediliyor… Liseliler Sarayspor; lisesizler Galatagücü olarak yola devam edecek. Söz konusu gazeteci de Galatagücü’nün onursal başkanı olacak.

GÖRDÜĞÜNÜZ gibi senaryo üretmenin bir sonu, bir sınırı yok…

BUGÜNE kadar ekranda dillendirilen ve asla gerçekleşmeyen saçma sapan senaryoların hesabı sorulmadığı için hiçbir yorumcuya; aksine en çok uçan en yüksek kazancı sağladığından durum değişmeyecek.

ÇARESİ mi?

Bu tür programları bilinçli tüketin. Çok ciddiye almayın, asla sinirlenmeyin. İzlerken, “Bu programdaki kişi ve kurumların gerçek hayatla ilgisi yoktur. Tamamen hayal ürünüdür” sloganını aklınızdan çıkartmayın.

O zaman eğlenceli bile olabiliyor, bana inanın!


Çok güzel bir yazı olmuş ellerine kalemine sağlık
H
11 yıl
\"TATİLE GELMİYORUM\"
Yıldız oyuncu, Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi’ni yine kazanacağına çok inandığını söyledi, “Emekli olmaya ve tatile gelmiyorum İstanbul’a. Benim gibi büyük hedefleri olan büyük bir takıma geliyorum. Bu da beni çok heyecanlandırıyor” dedi


ÖZEL RÖPORTAJ - NEVZAT DİNDAR

Film gibi 48 saat

Nasıl da zor bir işin peşinde olduğumun farkındaydım. Dile kolay... Dünyanın en önemli futbolcularından Galatasaray’ın yeni transferi Didier Drogba’yla röportaj yapan ilk Türk gazeteci olmak için bilmediğim bir kıtaya doğru yol alacaktım.
Cumartesi’yi pazara bağlayan gece Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Johannesburg arası 9.5 saatlik uçuşunda aklımda hep bu dünya yıldızı ile nasıl konuşacağım, nasıl bir fotoğraf alacağım ve sorularıma vereceği yanıtlar vardı. THY’nin direkt uçuşu ile geldiğim Johannesburg’ta pasaporttan öğlen 12.00 gibi çıktım. Maç başka bir kentte idi. Ayrıca Fildişi Sahili takımı da karşılaşmanın yapılacağı Rustenburg kentine yakın bir tesis olan Royal Marang Otel’de konaklıyordu. 2.5 saatlik yolculuk sonrası soluğu statta aldım.
Burada Drogba ile konuşacak ertesi gün için randevu talep edecektim. Ancak ilk şoku Fildişi’nin elenmesiyle yaşadım. Ağızları bıçak açmıyordu. En büyük hayalkırıklığını da takımın lideri olarak Drogba yaşıyordu. Çünkü bu altın jenerasyonun son şansıydı ve Drogba ile arkadaşları bunu yine tepmişlerdi. Benim programım da alt-üsttü artık. Eboue beni tanıyıp yanıma gelmesine karşın Drogba üzgün şekilde otobüsün yolunu tutmuştu. Kupanın favorisi Fildişi’nin programı bir anda değişmişti.

Uykularım kaçtı BUNDAN ÖTESİ YOK
O gece gözüme uyku girmedi. Çünkü ertesi gün (Pazartesi) Fildişi takımı ülkeyi terk edecekti. Kamp yaptıkları otele bırakın girmeyi, çevresine bile yaklaşma şansım yoktu. Askerler koruyordu. Benim kaldığım yer ise Fildişi kampına yaklaşık 2.5 saatlik mesafedeydi. Toplu taşıma diye bir şey yoktu. Neredeyse cebimdeki bütün parayı taksicilere verdim diyebilirim. Sabah erkenden Drogba ve takım arkadaşlarının kaldıkları otelin önüne gittim. Buralara kadar gelmişken boş dönmek istemiyordum. Öğleden sonra bir kıpırdanma oldu. Fildişi takımı otobüsle otelden ayrılıyordu. Hemen peşlerine takıldım. Johannesburg’a kadar (2.5 saat) takip ettim. Havaalanında en azından bir araya gelebileceğimizi sanıyordum. Ama otobüsten inmedi! Ne Drogba ne de Eboue vardı. Arsenal forması giyen Gervinho’ya yaklaşarak, Drogba’nın nerede olduğunu sordum? Sadece Johannesburg’ta bir otelde olduğunu ama hangi otel olduğunu bilmediğini söyledi. Ümidim giderek azalıyordu. Çünkü Drogba belki de gece ülkesine gidecekti. Kafamı yastığa bu soru işaretleri ile koydum.

Mario’nun telefonu
O moralsizlikle saatimi de kurmadan yattım. Çünkü Drogba’nın izini kaybetmiştim. Dönüş uçağımı da 1 gün öne çektim. Sabah beni uyandıran kişi ise Mario adında bir kuyumcu oldu. Fildişi-Nijerya maçını izlerken tanışmıştık. Bana “Drogba’nın yerini öğrendim. Michelangelo’da” dedi. Ülkenin en lüks otellerinden birisiydi bu. Taksi bulmak da zordu ülkede. Biraz bekledikten sonra 09.00 gibi otele vardım. Ancak otel görevlileri Drogba’nın otelde olmadığını söyledi. Yine de beklemeyi tercih ettim. Çünkü Mario bana “10.00’da çıkış yapacak” demişti. Ne var ki gelen giden yoktu.

Kalou sağolsun
Artık pes etme noktasına gelmiştim ki bir anda Salomon Kalou’yu gördüm. Beni Drogba’ya O’nun götürebileceğini rüyamda görsem bile inanamazdım. Kalou’dan yardım istedim. Evet istihbarat doğruydu. Drogba bu oteldeydi ama alan o kadar büyüktü ki kaldığı yer O’nu beklediğim yerden çok farklı çıktı. Kalou ile beraber otel içindeki towersın yolunu tuttuk. Kalou odasına çıkarken bana “Burada bekle gelecek” dedi. Biraz sonra Drogba gerçekten geldi. Dünya basınının peşinden koştuğu hatta yanına yaklaşamadığı Drogba’ya Türkiye’den geldiğimi söyledim. Kupadan elenmenin verdiği moral bozukluğu her halinden belliydi. Ancak beni kırmadı. Ve başladık sohbete;

Mourinho’ya gerek yoktu

- Geçen yıl da adın Galatasaray için geçiyordu. Ancak bugün Galatasaray’dasın?

* “Evet transfer döneminde Galatasaray Kulübü ile menajerlerim çok konuştu. Hatta ben gelmeyi çok istiyordum. Ancak kulübüm Chelsea bırakmadı. Hatta beni bırakmamaları benim için sürprizdi. İstediğim kontrata yanaşmıyorlardı ama yine de bırakmak da istemediler. Chelsea’de sezonu tamamladım ve Çin’e gittim. Yine de Şampiyonlar Ligi şampiyonu unvanı ile geliyorum.”
- Eboue sana neler söyledi?
* “Tahmin ettiğimden daha büyük bir kulübe transfer olduğumu söyledi. O da çok mutlu. Benim çok takdir ettiğim ve beğendiğim bir oyuncu Eboue. Galatasaray’ın bir oyuncu için ideal bir kulüp olduğunu, hedefleri olduğunu belirtti. Ayrıca taraftardan ve stattan övgüyle bahsetti. Ben de o taraftarın karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum.”
- Mourinho sana Galatasaray’a gidebilirsin dedi mi?
* “Mourinho çok büyük coach. Ona saygı duyuyorum. Her zaman görüşüyorum da. Ama Galatasaray’ın teklifini değerlendirirken konuşmamız olmadı. Zaten böyle bir kulüp için Mourinho’nun “Git” demesine gerek yok. Nasıl bir seçim yaptığımın farkındayım.”
- Galatasaray hakkında neler düşünüyorsun?
* “Büyük bir takım. Sadece Türkiye’de değil, Avrupa’da da başarıları var. Bu yıl Şampiyonlar Ligi’nde geldiği nokta önemli. Önü de açık görünüyor. Bu da beni çok etkiledi. Tercihimde Şampiyonlar Ligi’nde 16’ya kalmasının çok etkisi oldu.”
- Bundan sonraki hedefin nedir?
* “Galatasaray’la Şampiyonlar Ligi kupasını bir kez daha kaldırmak. Buna bütün kalbimle inanıyorum.”
- Shangai kulübüyle problem tam olarak nedir?
* “Herkes rahat olsun. Hiçbir problem yok. Galatasaray’a imza attım ve oynayacağım. Sözleşmemi fesh ettikten sonra hesabıma eski kulübüm 33 bin dolar yatırmış. Ama artık çok geç.”
- Fatih Terim’le çalışacaksın. Yeni coachun ile ilgili neler düşünüyorsun?
* “İyi ve tecrübeli bir coach. Eboue de söyledi özelliklerini. Sürekli başarıyı istemesi çok önemli.”

Sneijder özel biri

- Yeni takım arkadaşların hakkında ne söyleyeceksin? İsim verebilir misin?
* “Sneijder önemli bir yetenek. Kariyeri, başarıları ortada. Onunla aynı takımın bir parçası olmak bir forvet için özel bir his. Büyük bir oyuncu. Elmander de çok önemli bir forvet. Bildiğim ve beğendiğim hücum oyuncularından biri. Ayrıca Muslera ve Melo gibi tanınan oyuncular da var. Türk oyuncular hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim.”
- 12 numarayı sen mi seçtin?

* “Hiç problem etmem numarayı. Hangisi olsa giyerdim. Kulüp öyle istedi. “
- Çin’den sonra futbola olan özlemin arttı mı?
* “Kesinlikle. Futbolu, oynamayı özledim. Emekli olmaya ve tatile gelmiyorum İstanbul’a. Benim gibi büyük hedefleri olan büyük bir takıma geliyorum. Bu da beni heyecanlandırıyor.”

Çileğe şaşırdı
Otel görevlilerinden Drogba’ya çilek getirmelerini söyledim. Fildişi Sahilli futbolcu kendisine uzatılan çileğe şaşkınlıkla baktı. Oysa, Başkan Ünal Aysal’ın bahsettiği pastanın çileklerinden biri de oydu Sneijder’le beraber.

Menajerden garanti
Drogba’nın menajeri Tierno, “Galatasaray çok doğru bir seçim yaptı. Drogba da mutlu ve heyecanlı. Birkaç gün içinde sorun çözülecek ve Drogba Galatasaray forması giyecek” dedi.

Ertuğral ile hatıra
Muhsin Ertuğral, Güney Afrika’da en fazla saygı duyulan teknik adamların başında geliyor. Onunla beraber Fildişi Sahili-Nijerya maçını VİP tribününden izledik.

Teşekkürler MİLLİYET

Drogba, Galatasaray’da giyeceği 12 numaralı formayı elimizde görünce bir hayli şaşırdı. Yıldız oyuncu “Bu yeni takımımdaki ilk formam. O yüzden bunu hayatım boyunca saklayacağım. Milliyet’e teşekkürler” dedi.

Kavgası konuşuluyor

Cim-Bom’un yeni transferi Didier Drogba’nın, takım arkadaşı Yaya Toure ile kavga ettiği haberleri gündeme bomba gibi düştü. Fildişi Sahili’nin Afrika Uluslar Kupası’nda çeyrek finalde Nijerya’ya elendiği karşılaşmanın sonrasında soyunma odasında iki oyuncunun birbirine girdiği iddia edildi.
Organizasyonda yalnız bir şampiyonluğu bulunan ve 1992’deki tek zaferinin ardından bir daha şampiyonluk yüzü görmeyen Fildişi, bu seneki buluşmada kupayı kaldırmayı hedefliyordu.
Otoriteler tarafından turnuvanın 1 numaralı favorisi olarak gösterilen Fildişi’nin elenmesiyle takımda büyük bir hayalkırıklığı oluştuğu ve bu moral bozukluğunun etkisiyle Didier Drogba ile Yaya Toure’nin karşılaşmanın ardından birbirine girdiği ifade edildi. Drogba’nın bu olaydan dolayı moralinin oldukça bozulduğu kaydedildi.
Öte yandan takımın iki yıldızı hakkındaki kavga haberlerinin ayyuka çıkmasının ardından Fildişi Sahili Futbol Federasyonu iddiaları yalanlayan bir açıklama yaptı.
H
11 yıl
Yıldırım’a cevap yok
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın sarı-kırmızılı kulübü hedef alan açıklamaları, Galatasaray camiasını kızdırdı. Fenerbahçe Dergisi’nde Sneijder ve Drogba transferlerine gönderme yaparak “Tercih sebebi büyük paralar olmayan futbolcular ile kadromuzu kuvvetlendirdik” diyen Yıldırım, transferlerin borsadaki manipülasyondan elde edilen gelirler ile yapılmadığını ima etti ve bir anlamda ezeli rakiplerine mesaj gönderdi.

AMK Spor olarak dün bu gelişmeyle ilgili Galatasaray’ın en yetkili ismine ulaştık ve Aziz Yıldırım’a cevap verip vermeyeceklerini Ünal Aysal’a sorduk. Galatasaray Başkanı Aysal kısa ve öz konuştu: “Biz gereken açıklamayı 29 Temmuz’da yaptık. Bizim için önemi olmayan bir açıklama! Cevap vermeyeceğiz.”

MUHATAP ALMAYACAKLAR

Sarı-kırmızılı kulüp, yazın Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında resmi sitesinden şu açıklamayı yapmıştı: “Kontrolünü tamamen yitirmiş bu zatı, bundan sonra hiçbir şekilde Galatasaray Spor Kulübü olarak muhatap almayacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz.”


Kaynak:Amkspor
H
12 yıl
Melo (Kap\u0027da)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.