M

Binbaşı
11 Eylül 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme (?)
198 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
M
4 yıl
Hayvan Otlatma Vergisi
Yorum yapmaya gerek yok. Beter olalım.
< Resime gitmek için tıklayın >

Böyle bir vergi zaten varmış. Konuyu bilgilendirme amacıyla değiştirmeden tutuyorum. http://www.gumushane.gov.tr/mera-ve-yaylaklarin-kullanimi-ve-korunmasina-iliskin-valilik-genelgesi
M
4 yıl
N11 - İDEFİX Dolandırıcılığı
İdefix n11 üzerinden ürün satıyor, görünen o ki sahte kargo numarası verip insanların siparişi kargolanmış gösteriyorlar, para n11 den kendilerine aktarılıyor daha sonra sipariş iade edilmiş gösteriliyor. N11 de buna ayak oluyor.
https://urun.n11.com/akilli-saat/xiaomi-amazfit-gtr-akilli-saat-amoled-retina-ekran-5-atm-47mm-P413270519
link bu mağdurlardan biri değilim, fiyat araştırması yaparken denk geldim. Firmanın mağaza yorumlarına bakarsanız bunu kitaplarda da yapmışlar. İlgili firmadan alışveriş yapmayın.
Silinirse diye ss:
< Resime gitmek için tıklayın >
M
6 yıl
Tarım ve Hayvancılık
Sizlere ülkedeki Tarım ve Hayvancılık politikasından ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı olan Sn. A.E.Fakıbaba'dan bahsetmek istiyorum.
Malumunuz artan et fiyatları bu fiyatlara karşı alınan önlem olarak yapılan et ithalatı büyük gündem oluyor. Aynı şekilde ülkedeki tarım ürünleri Kanada,Brezilya vb ülkelerden ithal ediliyor. Peki bunlara karşı bir önlem alınıyor mu? bakanlık hükümet içerisinde değerli mi? verilen sözler tutuluyor mu?
Sn. Fakıbaba bir doktor, bir cerrah, Şanlıurfa'da uzun yıllar hastanede hizmet vermiş ve Şanlıurfa belediye başkanlığı yapmış bir insan. Şu an Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı ya da öyle söylüyor bilemiyorum.
Sn. Fakıbaba bizlere 2018 bütçe görüşmelerinde 3500 personel alacağını dile getirdi. Şubat ayında 10551 kişilik kadro talebi olmuş bunu biz aylardır verdiğimiz mücadeleler sonucunda öğreniyoruz. Sn. Fakıbaba'ya alımları sorduğumuzda hükümetin politikası öncelikli olarak eğitim ve sağlık dedi. Talep Sn Julide Sarıeroğlu'na sorulduğunda Sn bakan benim öyle bir konudan haberim yok dedi. Mayıs ayında Sn Fakıbaba 2. kez kadro talebinde bulunmuş, bugün çıkan habere göre kadro talebi GTHB'den çıktı top Maliye bakanlığında. Şimdi diyeceksiniz ne var bunda. Size alım yapan bakanlıklar ve kadro sayılarından bahsetmek istiyorum.
Sağlık bakanlığı 40bin personel 3. alıma çıktılar
Milli eğitim bakanlığı 20bin öğretmen alımı
Gençlik spor bakanlığı 3200 personel alımı
Gümrük ve ticaret bakanlığı 1750 personel alımı
Maliye bakanlığı 500+400 personel alımı
Nüfus 1600 personel alımı
.
.
.
En son 7000 BEKÇİ alımı ilana çıktı arkadaşlar. Size soruyorum İl müdürlükleri personele ihtiyacımız var diyor, rutin işleri aksıyor. Tarım ve hayvancılıkta teşvikler ve destekler sürekli artıyor. Kimlerin yararlandığı, verimler meçhul. Politika olarak Sudan'da tarım arazisi kiralıyoruz, Bosna Hersek'te tarım teşviği veriliyor. Sırbistan'dan Romanya'dan Arjantin'den et ithal ediyoruz. Bakanımız Sn Fakıbaba personele ihtiyacımız var diyor. Sn Jülide Sarıeroğlu destek veriyorum diyor. Bu ülkenin bekçiye ihtiyacı var da Veteriner hekim, Ziraat Mühendisi, Gıda Mühendisine ihtiyacı yok mu?
Ben veteriner hekimim, yazım taraflı gelebilir bu alım haberini aylardır bekliyoruz ve sürekli oyalanıyoruz. Devlete atanıp yatışa geçecek kadro isteyen insanlardansınız diyebilirsiniz. Bahsetmek istediğim neden Gıda Tarım ve Hayvancılık özellikle umursanmıyor.
M
9 yıl
Nokia Kablosuz Şarj Cihazı + L925 kapak 49,90
Hepsiburada satıyor şuan 29,90 dan satmıştı ona yetişemedik. Bi kez daha stoklara girmiş kaçırmayın. Sıcak fırsatlarda konusu var ama nexus sahipleri de alıyor şarj cihazını L925'i olanlar kaçırmasın buraya da açtım
http://www.hepsiburada.com/liste/nokia-dt-900-kablosuz-sarj-cihazi-siyah/productDetails.aspx?productId=telsarjdt900&categoryId=16113

Avantajix'i unutmayın. Ayrıca visa kartla alışverişe 100 liraya 25 liralık çek hediye ediyor. Detaylı bilgi ödeme ekranında mevcut
M
10 yıl
Hungry Shark Evolution mağazada
Güzel oyun diğer platformlarda çoktan vardı bizede geldi ücretsiz

http://www.windowsphone.com/s?appid=afab2635-5c2e-4934-bdf5-8293477c100d
M
10 yıl
Forumdaki bu reklam?
Sağ tarafta böyle bir reklam var, siteden mi kaynaklı virüs falan mı yedim? sekme hala açık daha fazla ss atabilirim

< Resime gitmek için tıklayın >

Anladığım kadarıyla malware'miş. Forumdan kaynaklanmıyor
M
10 yıl
CYAN GELDİ! L925!
M
10 yıl
L925 Ölü Pixel Düzenleme Amoled ekran lekesi***
2 ay önce hepsiburada'dan almış olduğum l925'i birazda nokia'ya güvenerek inciğini cinciğini incelememiştim, dün telefona bir ölü pixel testi yapayım dedim ve siyah zemin üzerinde 2'si ciddi boyutta diğer 5'i (sayabildiğim kadarıyla) nokta büyüklüğünde 7 adet ölü pixel buldum. 2 ay olduğu için artık hb'ya geri gönderim yapamam ancak garanti kapsamında ölü pixel aralığı nedir? 3 4 taneden fazla olduğu için geri göndermeliyim diye düşünüyorum. Nokia'ya mail attım cevap bekliyorum. İzlemem gereken prosedür nedir yardımcı olursanız sevinirim

Demiştim ancak araştırdım, siyah zemin üzerinde gözüken lekeler ölü pixel değilmiş. Tüm amoled ekranların sorunu olan ekran lekeleriymiş. Gece zifiri karanlıkta siyah bir wallpaper vererek ekranınızda olup olmadığına bakabilirsiniz.
M
10 yıl
Aydın merkezde olan?
Gelin bir çay içelim hava idare eder
M
11 yıl
Beyaz reçeteli ilaç için reçete zorunlu mu?
Alınabiliyormuş. Silinsin
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.