M

Teğmen
02 Mayıs 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
361021 Gün Cezalı
356712 gün 1 s. 32 dk.
Gönderiler Hakkında
M
12 yıl
Fener Sevgisinin Adı Konamaz.
M
12 yıl
Kısa saç modelleri
Beyler kolay yapılan ve çabuk bozulmayan kısa saç modelleri varsa bildiğiniz paylaşır mısınız?

Not: Düz saçlıyım.
M
12 yıl
Fenerbahçe Maç Seti
M
12 yıl
Hangi Wax Markasını Kullanıyorsunuz?
Beyler saçı mat gösterecek bi wax lazım, siz hangisini kullanıyosunuz?
M
12 yıl
YOLLANMASI GEREKENLER
Açıklama falan yapmaya gerek yok. Herkesin ne oynadığı açık.

1) Selçuk
2) Semih
3) Baroni
4) Dia
5) Özer
6) Mehmet Topuz
M
12 yıl
Maçın özeti
M
12 yıl
Diarra Formaları Hazırlıyoruz!
Merhaba arkadaşlar. Az önce işten geldim, bir Fenerbahçe'li olarak bu haberi sizlere bildirmek istiyorum. Ben İstanbul Adidas fabrikasında baskıcı olarak çalışıyorum. Bu sabah Adidas yönetimine gelen haberden sonra yoğun bir çalışmaya girdik. :)

Bize gelen haberde 10.000 adet yalnızca Diarra forması hazırlayacağız. Bu miktar tabiki Türkiye genelindeki tüm Adidas üretim fabrikalarının kapasitesine göre dağıtıldı. Yani biz sadece payımıza düşen miktarı üreteceğiz. Formalar gece biz yokken kesilmiş, bu sabah dikilmeye başladı, yarın formalar dikimden çıktıkça arkasına isim, numara ve reklam(Ülker) baskısı yapılacak. Formanın arkasında yalnızca "Lass" yazacak, forma numarası ise "4". Aranızda bana inanmayanlar çıkacaktır, yarın bir yolunu bulup telefon ile formaların resimini çekmeye çalışacağım. Normalde kameralar var ve fabrikada telefon kullanımı yasak, soyunma odasındaki dolaba kitleyip öyle çalışıyoruz. Yarın bir aksilik olmazsa koyacağım resimi. Camiamıza hayırlı olsun, iyi günler dilerim.
M
12 yıl
Skhizein : Kendinden 91cm Uzakta Yaşayan Adamın Hikayesi
M
12 yıl
Evinizi arabanızı satın GS\u0027ye yatırın
Evet arkadaşlar bir Galatasaray'lı olarak size bir tavsiye.Evinizi arabanızı satın GS'ye yatırın.FB son 9 hafta kazanmış olsa bile berbat,çok kötü bir oyunla ve Volkan Babacan,Serdar Kulbilge vb... sayesinde kazandı.Ama hakem FB den yana olsa bile GS affetmeyecek.Geçen hafta iyi oynadık ama şansız bir şekilde değişiklikler kötü etki etti.Bu maç kendi sahamızda TT Arenada FB'nin deplasman fobisi var.Gerçi olsada olmasada farketmez MEKAN OYNATIR ASLANLARI.Başımızda Türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi T.Direktör Fatih Terim oyunculardan en iyi forvet Elmander en iyi yerli stoper Semih Kaya,Türk C.Ronaldo Emre ve Türkiyenin en iyi orta saha ikilisi Melo-Selçuk, arkamızda da Cesur Yürek Sarp'ın ruhu var.Hadi bakalım ASLANLAR kanaryaya gerçek GS gücünü gösterip o sahayı FB'ye dar edeceğiz.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
M
12 yıl
Bu Sistem Vento A9\u0027a sığar mı?
Arkadaşlar yazın şu anki sisteme bir ekran kartı ve PSU eklemeyi düşünüyorum. Ama kasanın boyutu yeterli mi bilmiyorum. Büyük ihtimalle şöyle bir sistem olacak:

Asus M3A78
AMD Phenom II x4 920
AMD HD6870
Thermaltake Litepower 600W
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.