S

Kurmay Yarbay
17 Nisan 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
23 üye
Görüntülenme (?)
140 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
5 yıl
Ghost Recon Duyurusu 9 Mayıs\u0027ta
< Resime gitmek için tıklayın >

Ubisoft, 9 Mayıs Perşembe günü Tom Clancy's Ghost Recon ile ilgili yeni bir duyuru yapacağını doğruladı. Görünüşe göre Tom Clancy' Ghost Recon serinin yeni oyunu duyurulacak.

Duyuru tam olarak Türkiye saati ile 21:30'da yapılacak ve Ubisoft'un YouTube kanalı veya Ghost Recon'ın resmi websitesi üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

Tom Clancy's Ghost Recon serisinin son oyunu, Ghost Recon: Wildlands, Mart 2017'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkmıştı.

Kaynak:
https://m.bolumsonucanavari.com/Haberler-Ghost_Recon_Duyurusu_9_Mayista-94220.htm
S
8 yıl
Android - Celtic Heores (MMO)
Oyun hakkında bütün paylaşımlar bu konu altında yapalım.

Zira bu oyun hakkında başka bir konu yok.

Oldukça başarılı ve yeni bir oyun.
S
8 yıl
Naughty Dog Yeni Bir Oyun Üzerinde Çalışıyor !!
Her oyuncunu az da olsa sempati duyduğu Naughty Dog firması, twitter üzerinden bölüm tasarımcısı iş ilanı vererek yeni bir oyun geliştirdiğini doğrulamış oldu.

Naughty Dog'un resmi sitesine baktığımız zaman da kariyer kısmında yeni oyunun TPS kamera açısına sahip olan bir aksiyon oyunu olacağı belirtilmiş. Bu da tabii ki akıllara direk The Last of Us 2'yi getiriyor.

Uncharted 4 ile de bizleri büyülemeyi başaran Naughty Dog'un yeni haberlerini muhtelemen E3 2016'da alacağız. Yeni konsolların da duyurulma ihtimallerini katarsak bu sene bizi bomba gibi bir E3 bekliyor diyebilirim.

Looking for level designers, especially if you have art and modeling experience. Want to help make ND's next game?
S
8 yıl
Yeni Call of Duty Resmi Olarak Duyruldu !!!
Bu yıl yeni bir Assassin's Creed çıkmayacak, ama Call of Duty serisi kaldığı yerden devam edecek. Serinin geliştiricilerinden Infinity Ward 2016 yılında yeni bir Call of Duty oyunu olacağını resmi olarak duyurdu.

Infinity Ward'un açıklamasında geliştirdikleri şey için çok sabırsızlanacağımız da söyleniyor! Şu an geliştiricinin nasıl bir oyun geliştirdiğini tahmin etsek de şöyle 2. dünya savaşına geri dönseler gerçekten çok şaşırırdık. Yine de bu ihtimal çok düşük, hatta neredeyse hiç yok.
S
9 yıl
ROBINSON THE JOURNEY (CRYTEK)
< Resime gitmek için tıklayın >

Crytek'in Yeni Oyunu Sanal Gerçekçilik Cihazları İçin Duyuruldu!


Son dönemlerde sessiz kalan firmalardan Crytek, E3 dönemi için duyurusunu yaptı. Crytek, Robinson: The Journey isimli sanal gerçekçilik projesini duyurdu.

Henüz PC dışındaki PS4 için Project Morpheus gibi sanal gerçekçilik cihazlarında da olup olmayacağı netleşmeyen proje için fazla detay verilmedi. Belirtilenlere göre oyunda gizemli bir gezegene düşen Robinson rolünü oynayacağız ve dinozor temalı evrende maceraya atılacağız. Keşfetme odaklı olacağı söylenen yapımın demo halindeki tanıtımı geçtiğimiz Nisan ayında yapılmıştı. O tanıtımdan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.


http://www.robinsonthegame.com
S
9 yıl
Transformers Devastation (PS4 ANA KONU)
S
9 yıl
LEVEL 5\u0027DEN PS4 EXCLUSİVE OYUN (E3 2015 DE AÇIKLANACAK)
S
9 yıl
Edge of Nowhore
S
9 yıl
SHADOW WARRIOR 2 (PS4 ANA KONU)
S
9 yıl
ABZU (PS4 ANA KONU)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.