A

Çavuş
29 Mart 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
98 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
8 yıl
ACİL YARDIM EDERMİSİNİZ...
arkadaşlar merhaba,

arızalı tabletimin batarya bağlantı kabloları ve bağlantı devrelerinde sorun var.

batarya da kırmızı + siyah - ve ayrı sarı bir kablo daha var. bu sarı kablonun bağlantı yeri kopmuş.

kopuk parçanın yolunun üzerini kazıdım ve kabloyu oraya leğimledim ama sanırım yine bir eksiklik var.

yuva ayrıca hem + hem - ye de bağlanıyor sanırım. yani teknik bilgisi olan biri yardımcı olabilirmi acaba.



< Resime gitmek için tıklayın >
A
9 yıl
ACİL YARDIM...
CUBE iWORK7 U67GT model tabletin sürücüleri lazım. Windows usb portunu görmüyor. hangi marka model olduğunu bilemediğim için kurulumunu da yapamıyorum. hiç bir sitede bulamadım.. ruslara ait bir forum da buldum linki ölü çıktı.

yardımcı olabilecek biri var mı?
A
9 yıl
UPLAY MAİL DEĞİŞİMİ SONRASI HESABA GİREMEME...YARDIM
İÇİNDE THE CREW OLAN HESABI ADRESİNİ BİR DİĞER UPLAY HESABIMA EKLEMEK İÇİN MAİL ADRESİNİ DEĞİŞTİRDİK, ESKİ HESABA GİRİŞ YAPAMIYORUZ YANLIŞ ŞİFRE DİYOR..ŞİFRE SIFIRLAMA DA MAİL HESABINA GELMİYOR.. NE YAPABİLİRİZ BU KONUDA?
A
10 yıl
Pavilion Media Center dv6635et GV260EA YARDIMM
Arkadaşlar, BİOS güncellemesini yaptım şuan SürümF.5A yüklü. rem'ini de yükseltmek istiyorum. bildiğim kadarıyla max 2*1 2gb rem destekliyor ama bu yeni bios güncellemeden sonra 2*2=4gb destekliyormuş.. doğrumudur anlayan iri yardımcı olursa sevinirim.

ayrıca,

web cam!i de çalışmıyor ne yaptıysam bir türlü Aygıt yöneticisin de dahi gözükmüyor.. bunun sebebi nedir acaba fikri yada bilgisi olan varsa çok iyi olur.
A
12 yıl
ASUS FORMULA V SES KARTINI YÜKLERKEN HATA
ARKADAŞLAR SES KARTI SÜRÜCÜSÜNÜ YÜKLERKEN DİGİTAL İMZA HATASI ALIYORUM. BUNU SEBEBİ NEDİR BU KARTIN DÜZGÜN BİR ŞEKİLDE NASIL YÜKLERİM?
A
12 yıl
SAMSUNG LED TV EKRAN DEĞİŞİMİ
ARKADAŞLAR SAMSUNG TV ALDIM FAKAT BİR KAZA SONUCU CAMI KIRILDI YETKİLİ SERVİS SIFIRA YAKIN FİYAT İSTEDİ AMA BELKİ PİYASADA UYGUN FİYATA DEĞİŞTİRME İMKANIM VARDIR DİYE BURAYA YAZIYORUM.


LÜTFEN YAPTIRMAYI GEÇ SIFIR TV PARASI İSTİYORLAR ÖYLEDİR BÖYLEDİR GİBİ BENİMDE BİLDİGİM ŞEYLERİ YAZMAMAYA ÖZEN GÖSTERELİM.KONUYLA ALAKALI BİLGİSİ OLANLARIN TAVSİYELERİNİ BEKLİYORUM

BU ARADA TV LED VE 3D ÖZELLİKLİ.
40D6200
A
13 yıl
ASUS FORMULA II CROSSHAIR ÇEKİRDEK AÇMA??
Arkadaşlar bende Asus Formula Crosshaır II anakart var.işlemci olarakta AMD Phenom II X3 720 Black Edition var.
duyduğum kadarıyla işlemcinin 4 çekirdeği açılıyormuş. BIOS ayar menüsünde "Advanced Clock Calibration" bölümünden ayarlanıyormuş. ben anakartın ayarlarında bu bölümü bulamadım...yada anakartımda bu özellik yok.bu konuda bilgisa olan yardım ederse sevinirim.

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.