M

Çavuş
15 Mart 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
34 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
9 yıl
Yeni Güncellemeyle Gelen Rehber Sorunu
Arkadaşlar merhaba.
Aranızdan kaç kişi de bu sorunu gördü bilmiyorum ama geçen gün arkadaşımda başgösteren ve dün akşam yüklediğim güncellemeyle benim de başıma gelen rehber sorununu bir türlü çözemedim. Güncellemeden sonra rehberimde "Kişi Listesi Güncelleniyor" yazıyor ve sürekli yüklenir vaziyette hiçbir şey olmuyor. Rehber kullanılamaz durumda şu anda.

Konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

İyi Günler.
M
9 yıl
İnternetteki Video Oynatıcılar Hakkında
Arkadaşlar merhaba.
Birkaç gündür normalde dizi izlediğim sitede hangi alternatifi açıp izlersem izleyeyim tam ekrana alıp izlemeye başladığımda sanki mouse'u oynatmışım gibi alt çubuk gelip gidiyor bir süre sonra yine...

Mouse ve touchpad kapatmama rağmen böyle bir sorun olması beni deli etti. herhangi bir tuş da basılı kalmış değil. Nedir sorun çözemedim.

Yardım lütfen!
M
9 yıl
[ACİL]Kimliksiz Otobüs Yolculuğu
arkadaşlar merhaba ,yarın sabah otobüs yolculuğum var ve kimliğimin kayıp olduğunu yeni fark ettim. Her yeri o kadar aradığım halde bulamadım.

Onun yerine Türkiye Karate Federasyonu tarafından verilmiş kimlik kartım var ve üzerinde isim , doğum tarihi , doğum yeri , tc kimlik no gibi bütün TC kimlik içerikleri barındırıyor. Bu kartımla otobüs yolculuğu yapabilir miyim ?

Bir sıkıntı yaşar mıyım bu sıkıntılı dönemlerde ?

Acil yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler.
M
9 yıl
Ford Focus 2015 Ekranı
Arkadaşlar merhaba.
Yeni 0 km Ford Focus Titanium versiyonu aldık. Araçta paket olarak navigasyon paketi almasak da Titanium paketle gelen ekran var ortada. Eğlence kısmında USB takıp mp3 dinlediğimizde müzikleri sadece ekranda düz bir şekilde sadece çalan şarkının adını görebiliyoruz. Şarkının tüm listesini görmenin bir yolu var mıdır acaba ? Bilgi sahibi olanların yardımcı olmaları çok iyi olur.

Teşekkürler.
M
9 yıl
Xiomi Mi Band Android Sürüm Sorunu
Arkadaşlar merhabalar.

Ürünün sürümü 4.4 diye görerek bilerek aldım , nasılsa internette bi çaresi vardır diye ancak bulamadım. Telefonum S3 Mini ve uygulaması da 4.4 sürümünden altta çalışmıyor. Forumda birkaç kişi 4.4 roam gibi şeylerden bahsederek yaptıklarını s3 miniyle kullandıklarını söylüyorlar. Bu uygulamayı s3 miniye yükleyip kullanmanın bir yolu var mıdır arkadaşlar ?

Şimdiden teşekkürler.
M
9 yıl
Washburn XM-STD2 TNG
Washburn XM-STD2 TNG nasıldır arkadaşlar ?

< Resime gitmek için tıklayın >

Fiyatı uygun güzel bir gitara benziyor. Profesyonel şekilde veya rock metal çalmayacağım göz önünde bulundurulmalı

Yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.
M
9 yıl
Piyano Öğrenmek İstiyorum
Merhabalar Arkadaşlar.

Uzun süredir gitar çalıyorum ve uzun zamandır gitarla birlikte piyanoya da aşırı bir ilgim sevgim var. Gitarla birlikte piyano dersi de almak istedim fakat gözüme kestiremedim ikisini birden . Geçtiğimiz hafta kursumdaki piyanoda kulaktan akorlarla birlikte bir dizi müziğinin parçasını çaldım. Daha sonra hocalardan biri beni dinlemiş ve bana çift el kullanma yeteğin var ve ellerin yatkın dedi. Bu açıkcası piyano sevgimi ateşlendirdi diyebilirim. Uzun zaman sonra 17 yaşında piyano öğrenmeye başlamak istiyorum. Etrafta piyano öğrenmede yaş sıkıntısının olmadığını okudum. Ayrıca kursla birlikte piyano aletleri de oldukça pahalı güzel kaliteli ve en ucuzları 1500 - 2000 TL arasında fiyatları var.

Sizlerin önerileriniz nedir?

Piyano öğrenmeli miyim?

Nasıl bir piyanoyla başlamalıyım?

Görüşlerinizi Bekliyorum.
Teşekkürler.
M
10 yıl
Yardım! Bilgisayarım Kapanmıyor - Yeniden Başlamıyor !
Arkadaşlar daha 1 hafta önce Asus N550JV - CN127H aldım ama çıkarmadığı sorun kalmadı. Daha bilgisayar yeni ve kurduğum pek program da yok ancak Windows 8.1 güncellemesinden sonra bilgisayarı kapat diyince " Bilgisayarınız kapatılıyor" yazısı çıkıyor ve ekran kararıyor fakat hala bilgisayar açık çalışır vaziyette power tuşuna basılı tutarak kapatabiliyorum..

Aynı şekilde yeniden başlat dediğimde de yeniden başlatılıyor yazısı çıkıyor ekran kararıyor fakat aynen kararmış vaziyette kalıyor. Sistemine rağmen böyle bir bilgisayarın açılışta veya herhangi bir tarayıcının açılışında bile bu kadar yavaşlaması beni soğuttu açıkçası..

Yardımlarınızı Bekliyorum

Teşekkürler.
M
10 yıl
Asus N550JV Sistemi
Arkadaşlar bilgisayarım N550JV - CN127H

Özellikleri şöyle:
Intel® Core i7-4700HQ 2.4 GHz Turbo Boost ile 3.4 GHz
NVIDIA GeForce GT 750M 128 BİT
Bellek 16GB

Bilgisayarı yeni almama rağmen bilgisayarda kısa sürede ısınma, ve sistem yavaşlamaları meydana geldi. Kurulu gelen Windows 8 de güncelleştirme sorunları ortaya çıktı.
Acaba benim mi yanlış yaptığım birşeyler var yoksa bu bilgisayarla ilgili bir sorun mu?

Bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.
M
10 yıl
Yeni Asus N550JV - CN127H Yavaşlık Sorunu YARDIM
TARAYICI 2 KERE TEKRARLAMIŞ KUSURA BAKMAYIN;

Orj. Konu:
http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=95288747
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.