K

Yarbay
07 Şubat 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme (?)
130 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
2 yıl
Millenicom kendi sitesine girerken bile dns hatası veriyor?
Dün itibariyle millenicoma geçiş yaptım hız güzel fena değil ancak bazı aktif sitelere girerken dns hatası veriyor. Kendi sitesine bile girilmiyor, netflixe girilmiyor vs. Warp indirdim girebiliyorum şuan ama hızdan kesiyor biraz. Ne yapabiliriz?

çözdüm, sorun güvenli internettten kaynaklıymış, iptal ettirdim her şeye giriyor artık.
K
4 yıl
Yurtici kargo saat kaça kadar dağıtım var?
Sabah 09.29 da dağıtıma çıkarılmış hala daha dağıtımda diyor
K
4 yıl
Tecilim mayısta bitiyor kasımda gidebilir miyim?
Merhaba bilen vardır muhakkak benim tecilim 28 mayısta bitiyor bittikten sonra da en yakın celp dönemi de ağustos celbi ben kasım ayında gitmek istiyorum. Kasım ayında gitmek için tercih verebilir miyiz? Askerlik şubesinden bi kağıt almıştım onda 30.06.2020 tarihine kadar askerlik işlemleri yönünden sakıncası yoktur yazıyordu.
K
4 yıl
Bahçedeki hurda arabayı cektirebilir miyiz?
4 ortaklı tapulu bahcemizde 1 yıldır hurda arabası var muayenesi vs yok diye biliyorum sahibi de burada değil arabayı kullanan adam hapiste zaten sahibi de o değil diye biliyorum. Bu araba görüntü kirliliği açısından problem oluşturuyor aynı zamanda bahçemizi işgal ediyor. Arabayı koyan ise hapiste olan adamın annesi kısa sureligine diye izin aldı bizden biz göz yumduk ama gitmeye niyeti yok. Napabiliriz?
K
4 yıl
Araba Aldıktan Sonra Millet Beni Taksi Şoförü Zannediyor?
Merhaba. Başına gelen olmuştur illaki. 4 aydır arabam var ben arabam yokken kimseyi gecenin bi saati rahatsız etmezdim ama millet sanki bu anı bekliyormuş gibi. Biri der havaalanına gidebilir miyiz biri der şuraya gidebilir miyiz vs vs. Başta bir kaç defa yaptım ama vaktim gidiyor ve vakit benim için en büyük zenginlik. Baktım olmuyor artık yolum üzerindeyse alıyorum yolum üzerinde değilse reddediyorum. Hayır ben milletten civata bile isterken önce defalarca düşünüyorum ama millet neden böyle?
K
4 yıl
2 aylık akünün ışığı yeşilden siyaha dönüyor?
Akü göstergesi yeşil yanıyorken 2-3 gün kullanmasam aracı hemen siyaha dönüyor. Bu 2 defa oldu. Bu normal mi?
K
4 yıl
Teyp saati aküyü bitirir mi?
Selamlar. Aracıma bugün yeni bir teyp taktırdım kontağa bağlatmıştım araç boştayken beklerken sıkıntı yok teyp çalışıyor ama hareket etmeye başlayınca teyp kapanıyordu. Elektronikçiye gösterdim kontak değişmesi lazımmış o da 100-150 arası tutar dedi. Teybi kontaktan ayırırsak sıkıntı olmazmış bir teyp için kontağı değişmeye uğraşma filan dedi. Ben de öyle yaptım teyp kapalı ama saati yanıyor kırmızı kırmızı. Aküden çok harcar mı? Akü de yeni bu arada daha 1 hafta oldu değişeli.
K
4 yıl
Pil ile çalışan veya şarjlı araç kamerası var mı?
Aracıma kamera takmak istiyorum daha çok güvenlik amaçlı. Yani ben aracı park ettiğimde kullanmadığımda olanı biteni çekecek kamera lazım var mı önerebileceğiniz bir şey?
K
4 yıl
Aküm bitik şarj olmuyor!
Merhaba arkadaşlar. Aracım 3 gün yattı dün araçla işim oldu çalıştırayım dedim baktım gösterge ışıkları yanıyor ama motor çalışmıyor. Tanıdık 2-3 kişi yardım etti aracı vurdurduk öyle çalıştırdık işimi hallettim eve geldim. Sabah dedim tekrar çalıştırayım aracı da pazartesi elektrikçiye kadar dayansın dedim baktım yine akü bitik. Her neyse sabah arkadaşı aradım akü takviye kablosuyla takviye ettik benim aracı 40 dakika kadar aracı çalıştırdım. Sonra aracı stop ettirdim baktım yine araç çalışmıyor. Aküyü mü değişmek lazım acaba başına gelen oldu mu?
K
4 yıl
Kasislerden nasıl geçiyorsunuz?
Evet arkadaşlar. Herkesin bir stili var bu konuda anladığım kadarıyla. Kimi çapraz geçiyor kimi düz geçiyor vs vs. Bir de benim sormak istediğim şey şu ben mesela 2. Vitesle giderken debriyaj+fren yapıyorum tam kasise geldiğim zaman ayağımı frenden çekiyorum kasisi geçince sanki arabayı sıfırdan kaldiriyormus gibi 2. Vitesle devam ediyorum ama araba sanki zorlaniyormus gibi hissediyorum acaba araca zararı olur mu yoksa 1. vitesle mi devam etmeliyim ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.