F

Yarbay
24 Ocak 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
73 üye
Görüntülenme (?)
117 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
F
7 yıl
Kedi İç-Dış Parazit
6.5 aylık bir kedim var ve iç-dış parazit zamanı geldi. Geçen sefer veterinerde yaptırmıştık ama fiyatı biraz tuzlu geliyor. Bunun hapını, damlasını kendimiz alıp yapamaz mıyız? Araştırdığım kadarıyla ecza depoları son 1-2 yıldır sadece veteriner hekimlere satış yapıyormuş. Hal böyle olunca da fiyatlar insanı hastahaneye götürmekten pahalıya geliyor. Yok mu buna bir çare?
F
7 yıl
AMD Ryzen KULLANICI TESTLERİ [ANA KONU]
Bu konuda forumdaki AMD Ryzen kullanıcılarından gelen testleri toplayalım. Kıyaslama ve referans için iyi olacağını düşünüyorum.

Sonuçlar SS'li olmalı, testlerde CPU'nun ulaştığı en yüksek frekanslar ve sıcaklıklar açık şekilde olmalı. Oyun testlerinde GPU'nun ve VRam'in de en yüksek frekansları ve sıcaklıkları ekran görüntüsünde olmalı.

İşlemci Modeli:
Anakart:
Ram:
Ekran kartı:
Testin yapıldığı depolama birimi:
İşletim Sistemi ve sürümü:

olarak sistem bilgileri de eklenmeli.
F
7 yıl
Kedime ne ad vereyim?
Bugün 3.5 aylık gri renk bir kedi sahiplendim. Adını ne koyayım?

Kedi dişi bu arada.
F
7 yıl
Ülke Gündemi Bölümü
Malum, önümüzde kesinleşmiş bir referandum var ve bu konuda konuşmanın, tartışmanın serbest olduğu -kurallar dahilinde- Ülke ve Dünya Gündemi bölümü var forumda. Haliyle tartışmalar bir hayli alevlenecek. Bu konuda önlem alınmasının herkes için daha iyi olacağını düşünüyorum ve sadece bu bölüme özel olarak daha sıkı kurallar uygulanması gerektiğini düşünüyorum. Özellikle tartışma çıkarmaya yönelik tahrik içeren mesaj atan üyeler için.

Bu konuda önerim şudur:

-Üye ilk tahrik içerikli mesajında 1 hafta, 2. mesajında 3 ay bölüm uzaklaştırması alsın.
-Yeni üyelerin, hesapları onaylandıktan 72 saat içerisinde attığı mesajlar ve/veya ilk 10 mesajı incelensin.
-Trollere, sempatizanlık yapanlara daha sert yaptırımlar uygulansın. Tartışmalar Ana Konu üzerinden yürüyecekse konunun ilk mesajını silerek konuyu kaldırmak yerine ilgili mesajlar silinsin, mesajları atan üyelere yaptırım uygulansın.
-Yeni üyelerin güzel fikirleri, mesajları olabilir ancak yeni üyelik bir başka hesapla yorum atmayan başkasına da ait olabilir(yan hesap-fake hesap) ve bunu ortamı germek için kullanabilir.


Bloklanan üyelerin mesajlarının yanında bloklama sebebi olarak yazdığımız notlar da görüntülenmeli ki neden blokladığımızı kolayca görebilelim.

Yoksa bugüne kadar gördüğümüz şekilde gerek küfür gerek yalan yanlış propagandalarla ortamı karıştıran kişilerin bir üyelikleri uzaklaştırma aldıktan sonra başka bir üyelikle aynen devam etmeleri sonucu hem üyelere, hem takipçilere olumsuz yansır hem de bölüm yöneticilerinin işleri hiç yoktan bir hayli artmış olur.
F
7 yıl
2017 KUTLAMA [ANA KONU]
Yeni yıl herkese kutlu olsun. Herkese mutlu yıllar dilerim şimdiden.
F
7 yıl
US Layout Klavye\u0027de Büyüktür Küçüktür İşareti
Yeni klavyem nihayet geldi. Klavye yurtdışından alındığı için haliyle US layout. Windows ayarı ise Türkçe. Büyüktür küçüktür işareti de klavyede windows Türkçe ayarı seçili iken kullanılamıyor(Sol shift ile Z arasındaki tuş yok ve US layout'taki büyüktür küçüktür işareti de Ö Ç harflerine denk geliyor.) Bu büyüktür küçüktür işaretini FN+ seçtiğim bir tuş olarak kullanmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
F
8 yıl
Açtı Ağzını Yumdu Gözünü
CNN Türk'te Tarafsız Bölge programında Kılıçdaroğlu dersine çalışmış, belgelerle çatır çatır konuşuyor. Açın izleyin, yanlışı varsa tartışalım.
F
8 yıl
Habersiz ve Sebepsiz Silinen Mesajlar
En son bugünkü Tesla kazası haberindeki mesajım hiç bir şekilde haber vr sebep verilmeden siliniyor. Konuya girip bakmasan fark etmeyeceğim.

Bu yöneticiler kimdir, neden ve nasıl bunu tekrar tekrar yapabiliyorlar?
F
8 yıl
Başbakan Davutoğlu
Başbakan Davutoğlu hakkında ne düşünüyorsunuz? Paralel midir, değil midir?

Neden soruyorum? Yakında driftçileri piyasada göreceğimiz için.
F
8 yıl
7 NİSAN 2016 AKİT REZİLLİĞİ
Fazla söze gerek yok. Buyrun:
paçavra linki
Ekşi Sözlük Linki

GÖRSELİ:

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.