1

Çavuş
03 Ocak 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
40 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
1
9 yıl
Esenyurtta yaşamak...
< Resime gitmek için tıklayın > hayatinin her saniyesinin işkence gibi gelmesidir. nefes alamamaktir. Dun öğlen saatlerinde kekolar meydanda toplanmış, teröristbasi posterleri vs. bu ülke nereye gidiyor diye bir 5 saniye olaylara bakıp daldim. Buraya en uygun isim kekoland olurdu. 5 erkeğe 7 erkek düşüyor hinisini...
1
9 yıl
Tipim Nasıl? SS\u0027li
uzun zaman sonra tipim nasıl konusu açtım, tabii ki öncekisi yıllanınca kaldırdım. Her türlü yoruma açığım.
< Resime gitmek için tıklayın >
Göbeği saldım farkındayım, düzelecek
< Resime gitmek için tıklayın >

Burda biraz melül bakmışız ama önemli olan yüz hatları
< Resime gitmek için tıklayın >
1
9 yıl
.
.
1
9 yıl
Admin ve Modların Dikkate Almalarını Rica Ediyoruz;
Konu dışı bölümünde mesaj aralığı 20 sn. gibi kısa bir süre olmalı(1.5 dk çok fazla) ve diğer bölümlere en az 5 dk olmalı. Bu moderatörler uyuyor ama millet deli gibi post kasıyor. 4 yıllık üyeyim ve en az 8 senedir dh yi takip ediyorum. Arada girer teknik destekten yardımcı olurum. PC programcısıyım. Ama bakıyorum sohbet edeni mi dersin, saçma sapan ve bilip bilmeden yazılan cevaplar mı dersin. Bir bilgisayarcı olarak beni çıldırtıyor tabii ki. Daha titiz olunmalı.
1
9 yıl
Metrobüsteyim Soruları Alayım?
Açtım laptopu takılıyorum beyler, 3gnin gözünü seveyim
1
10 yıl
TAKSİCİ BİZİ DOLANDIRDI!!!
Şişhane metroda indim, hava yağışlıydı direk taksiye bindim. İKSV'ye gidicez abi dedim. Tabii cahillik 2 bina ötesiymiş. adam bi tur attı taksim tabelasına kadar aynı yere geldik. Yeri de bulamadı. Baktım 18 tl yazıyor gece zaten. Para istedi, ne parası dedim? Aynı yere geldik zaten dedim. Taksimetreyi açtım kardeş vermen lazım dedi. Kaçtan açılışı dedim 3 tl dedi. Arkamı döndüm, elimi cebime attım aldığım bozuk paraları çorbama daldırdım. Öylece verdim nasılım beyler?
1
10 yıl
Klasörlerimin ve kısayollarımın ismi değişti
TUNEUP UTILIES 2014 YÜKLEDİM. BİRKAÇ İYİLEŞTİRME YAPTIM. BAŞLIKTA OLDUĞU GİBİ, KLASÖRLERİMİN İSMİ DEĞİŞTİRİLME TARİHİYLE DEĞİŞTİ. İSME ÇİFT TIKLADIĞIMDA NORMAL İSİM GİZLİ DURUYOR. NASIL ÇÖZEBİLİRİM? YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
1
10 yıl
Avukat olan birisi gelsin acil.
Arsamızı kat karşılığı müteahhite verdik ancak bir madde var kafamı kurcaladı. Arkalı önlü olacak bina. Bir katta çift daire olacak. Bodrum Katlar da var. Madde şöyle;

6) 2. bodrum kata tapu vermesi halinde tüm hak ve hisse müteahhide ait olacaktır. 2. Bodrum Kata tapu çıkmaması halinde yine tüm kullanım hakkı müteahhide ait olacaktır.

Bizim katlar sözleşmede geçiyor orada problem yok. 3. ve 4. katlar. Ancak bu madde kafamı çok kurcaladı. Yardımcı olursanız sevinirim.
1
10 yıl
Oğlum için F/P mama yardım edin.
Oğlum için hem kaliteli hem de ucuz mama bulamadım. Günde 200 gram tüketmeye başladı kereta. Yardımcı olur musunuz?< Resime gitmek için tıklayın >

saçma yorumlar için ss eklendi.
1
10 yıl
Ücretsiz numara sorgulama var mı?
Çok acil lazım beyler bilen biri yardımcı olsun pmden :*
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.