O

Binbaşı
31 Aralık 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
54 (Bu ay: 3)
Gönderiler Hakkında
O
8 yıl
Instagram direk mesajdan küfür , hakaret.
Beyler fake hesaptan küfür edilmiş ardından hesabı kapatmış adam. Savcılığa gitsek bişey çıkar mı ip adresine ulaşılır mı ismi cismi yok hesabın.
O
8 yıl
Silinsin çözüldü.
.
O
8 yıl
Silinsin çözüldü.
.
O
8 yıl
4a hizmet dökümü hakkında.
Merhabalar. Ben 1 aya yakın bi süre ile bi işyerinde çalıştım. 4a hizmet dökümünde 891 tl görünüyor. Bu prim biraz fazla değil mi? Bi işçinin sigortası 250-300 arası diye biliyorum aylık olarak işveren tarafından devlete ödenen.Peki bende neden bu tutar böyle ?
O
8 yıl
Self servis 500 mb hediyesinden faydalanamıyorum.
Hattınıza tanımlı başka bir data paketi bulunduğu için paket tanımlanamamıştır uyarısı alıyorum napmam lazım ?
O
9 yıl
Max 1100 liraya telefon tavsiyesi. 16 gb zenfone 2 nasildir?
Başka model onerilerine de açığım.
O
9 yıl
358/2 Kütahya Havacılık çıkanlar burda toplanalım (FACEBOOK GRUBU İLK MESAJA EKLENDİ)
O
9 yıl
fm 2015 futbolcu arama yapamıyorum
Merhaba cahilligimi mazur görün ilk kez fm serisine başladm. Cm serilerindeki gibi böyle kriter vererek arama yapamiyorum nerden yapıyoruz ? Hani atıyorum Brezilyalı yas aralığı bu yada bonservisi elinde tarzında .
O
10 yıl
max 1000 liraya tablet tavsiyesi
Merhabalar. Kullanım amacı surf,dizi,film izlemek arada sirada oyun oynamak. Android olmasi, 10' ekrana sahip olmasi öncelik sebebi. Bütçem max 1000 lira. Online alma şansımız yok elden alinacak. Simdiden Teşekkürler
O
10 yıl
10000 tl ye kadar araba tavsiyesi
Merhabalar. Genç Bayan kullanacak. Az yakmasi ve masraf cikarmamasi ilk tercihimiz. Çoğunlukla şehir içinde kullanılacak. Tofas serisi,Broadway, toros istemiyoruz. Ne önerirsiniz saygilar.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.