U

Yarbay
12 Aralık 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
17 üye
Görüntülenme (?)
286 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
U
5 yıl
OnePlus 6T Thunder Purple İnceleme Videoları
Arkadaşlar selamlar. OnePlus 6t Thunder Purple ile ilgili iki tane amatörce inceleme videosu çektim. İlgilenen arkadaşlar izleyebilirler. Hata ve kusurları mazur görürseniz sevinirim, umarım faydalı olur:)

1.https://youtu.be/0VvJJul-_YA
2.https://youtu.be/5xq98tYfmCw
U
7 yıl
İlk Araç Tavsiyesi(Otomatik Vites). 2006 Corsa - 2008 Focus
Arkadaşlar merhaba. Kısmetse ilk aracım olacak. Çok kararsız kaldım, yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Araç muhakkak otomatik vites olacak, bütçem de maksimum 35.000TL. İki seçeneğim var, sizden tavsiye ve özellikle araçların otomatik vitesinin sorun - sorunsuzluğu hakkında yardım talep ediyorum.

1) 2006 Opel Corsa 1.4 Twinport Silverline Yarı Otomatik Vites 80.000km 'de iki parça boya var,değişen yok. 32.500

2) 2008 Ford Focus 1.6 Collection Tam(Emin değilim) Otomatik Vites 115.00km'de belden aşağı boyalı, değişen yok. 34.000

Sizce hangi aracı tavsiye etmeliyim, fiyatların yüksek olduğunu biliyorum ancak piyasada öyle saçma sapan rakamlar var ki, acil de otomatik vites ihtiyacım olduğu için bir araç almam lazım. Dediğim gibi ilk aracım olacak, araç konularında bilgim yok, tüm tavsiye ve önerilere, araç alırken dikkat etmem gereken hususları dinlemeye açığım. Yardımlarınız için teşekkürler:)
U
7 yıl
Ofis Kullanım Amaçlı Performanslı Notebook Tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba, microsoft office programları kullanmak amaçlı, ssdli (kısmen yada tamamen), full hd çözünürlükte bir notebook arıyorum. Ekran kartının, incelik ve ağırlık durumunun veya batarya süresinin önemi yok. Kasası şık olursa güzel olur. Bütçe yaklaşık 3500,00tl. O nedenle pek önerilmeyen u serisi işlemciler istemiyorum( ancak tavsiyeniz varsa dinlerim tabi ki). İ5 veya i7 işlemcili performanslı bir notebook arıyorum. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.
U
8 yıl
Sistem Tavsiyesi (AMD A10 7890K) Bugün Alınacak
Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır sistem toplamayı düşünüp erteliyordum, bugün bir arkadaşımla APU sistem toplamaya karar verdik. Vatan bilgisayarda işlemci için bugün indirimin son günü, muhakkak sipariş vermem gerekiyor.
Dediğim gibi AMD A10 7890K işlemciyi alıyorum.
http://www.vatanbilgisayar.com/amd-a10-7890k-soket-fm2-wraith-sogutucu-3-7ghz-4mb-onbellek-95w-28nm-islemci.html?OM.zn=category_top_sellers-21&OM.zpc=AD789KXDJCHBX
Elimde şu kasa bulunmakta: XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 500W MidT ATX SİYAH KASA
http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-asgard-382-pure-black-edition-500w-midt-atx-siyah-kasa.html

Sizden ricam sisteme hangi f/p ürünü anakartı almalıyım? Ayrıca anakartın ileride eğer mümnkünse (bilgim yok hatam varsa kusura bakmayın) gtx970 - r380 gibi bir ekran kartını desteklemesini isterim. O nedenle ileriye dönük bir anakart istiyorum.
TR de uygun ram varsa alabilirim ancak büyük ihtimalle amazon dan ram sipariş edeceğim yine özellikleri konusunda yardımcı olabilirseniz memnun olurum.
Ayrıca sisteme soğutucu ve güç kaynağı almam gerekiyorsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler:)
U
8 yıl
2250-2500TL Arası Sistem Tavsiyesi Detaylar İçeride
Arkadaşlar merhaba uzun zaman, notebook mu masaütü mü diye düşünüp, monitör ve kasamın olması sebebiyle masaüstüne yöneldim. Aşağıda linki ve isimleri yazan monitör ve kasaya sahibim. İ5 ve mümkünse gtx 960 hatta gtx 970li bir sistem toplamayı düşünüyorum. Ram ve SSD yi amazondan alabilirim. Bütçemi her ne kadar 2500 ü aşmamak olarak sınırlasamda illaki al dediğiniz şeyler olursa biraz daha arttırabilirim.Konu hakkında bilgim çok kısıtlı olduğu için yardımınıza başvuruyorum. Şimdiden teşekkürler, saygılar.

Monitör: viewsonic 28 vx2858sml led monitör
Kasa ve içindeki güç kaynağı: XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 500W
http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-asgard-382-pure-black-edition-500w-midt-atx-siyah-kasa.html#ozellikler
@MühendisMurat
U
9 yıl
Sadece Bir Tane Xbox 360 Oyunu Oynama Hakkınız olsaydı?
Arkadaşlar merhaba, konsol ve oyun merakım üst seviyede ancak xbox la pek bir iletişim kuramamıştım. Denk geldi kuzenim elindeki sıfır gibi bir 250gb Xbox ını satıyormuş ilk bana teklif edince bende tamam dedim. Ancak şuanlık sadece bir oyun alabilirim. Sizin tavsiyeniz ne olurdu? Aklımdan geçenler; Titanfall, Forza 4, Halo 4, Battlefield 4 tavsiyenize göre hareket edeceğim:)
(Not: Ps3'te en beğendiğim oyunlar uncharted serisi ve last of us idi:)
U
9 yıl
PS VİTA OYUN-YORUM-EĞLENCE KONUSU
Arkadaşlar merhaba, bu konu elimizdeki oyunları, hangi bölümünde olduğumuzu, oyunları nelerini beğenip nelerini beğenmediğimizi, nereden ve ne kadara edinebileceğimizi konuşabileceğimiz bir konudur. Uzun süredir ana konuda idik ve artık sürekli tekrarlanan sorulardan özellikle oyun çıkmıyor isyanlarından ve buna verdiğimiz aynı cevaplardan hepimiz sıkılmıştık.

Sizlerden ricam sadece oyunları konuşalım ve eğlenmemizi bakalım. Çok doğaldır ki her oyunun her bir bireye ve her kitleye hitap etmesi beklenemez. Ayrıca Ps Vita oyunlarının fiyatlarının çok uygun olmadığını hepimiz biliyoruz. Konuda almayı düşündüğü oyunlar, başka arkadaşlarda bulunan arkadaşlara oyun hakkında yorum yaparak yardımcı olabiliriz.

Şimdilik kısa bir girizgahla konuyu açıyorum. Eklemeler ve güncellemeler bütün arkadaşların desteğiyle devam edicektir.

Oyun konumuz hayırlı olsun, hepimize bol eğlenceli oyunlar
U
10 yıl
Demba Ba\u0027dan müthiş şut
http://m.fanatik.com.tr/2014/07/21/demba-badan-muthis-sut-378669

Bunu izleyince Almeida ile cektigimiz cilelere bir kez daha üzüldüm, he burada maşallah ınızı nazar boncugunuzu ekaik etmeyin
U
10 yıl
Hannibal kitapları sırası
Arkadaşlar hannibal ve hannibal doğuyor kitaplarını aldım hepsiburadadan, nemesis yayınları ve şubat 2014 ve mart 2014 ilk basımları hangisinden başlamalıyım? bunlardan önce çıkan kitap var mı?
U
10 yıl
Ntsc ve Ntsc-j Oyunlarını Pal Xbox ta oynayabilir miyim?
Arkadaslar xbox ım vardi ancan satmistim suan elime bircok oyun gecti ama hepsi ntsc ve forza 2 3 4 hatta forza 4 limited collectors edition Ntcs J bunlari pal sistemde oynayabilir miyim?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.