A

Yüzbaşı
11 Aralık 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
50 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
A
8 yıl
Mortal Kombat Komplete Edition Pc versiyonu için Freddy Krueger karakterini açma
Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Steam den indirmiş olduğum Mortal Kombat Komplete Edition için Freddy karakterini nasıl açabilirim.bir de Kratos karakteri varmış sanırım pc için varsa onu da nasıl açabilirim öğrenmek istiyorum sizden.
A
9 yıl
EKRAN KARTI ÖNERİSİ
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımın özelliklerini yazıyorum bu özelliklere göre en fazla 2gblik ekran kartı almayı düşünüyorum.bütçe olarak 200-300 TL arası.fazlasına bütçem yetmiyor.en son çıkan oyunları değilde daha çok işte örnek olarak Metro Last Night gibi oyunlar için lazım.
Anakart Adı Gigabyte GA-G41M-Combo v2 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)
İşlemci:İntel(R) Pentium(R) DCPU 3.40 GHZ 3.40 GHZ
YÜKLÜ BELLEK (RAM):4.00 (KULLANILABİLİR MİKTAR 3.75)
64 BİT
SERVİCE PACK 1
WİN 7 ULTİMATE
kasamı 2 sene önce anakartı öldüğü için önce anakart ve işlemci olmak üzere çoğu parçayı değiştirdim.işlemci,ram,anakart değişti son özellikleri bunlar.
şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.
A
11 yıl
ekran kartı önerileri
Minimum System Requirements

Windows XP/Vista/7/8, Dual core CPU 2.4 GHz
2 GB RAM, graphics card with 256 MB memory
(GeForce 7600 GT-class equivalent or better)

Recommended System Requirements

Windows 7/8, Dual core CPU 3.0 GHz
4 GB RAM, graphics card with 1024 MB memory
(GeForce GTS 450-class equivalent or better)


arkadaşlar oyunun sitesinden sistem özelliklerine baktım minimum ekran kartı 256 mb geforce fx7600 öneriyor fakat benim anakart son çıkan gigabyte model.dolayısıyla yeni model bir 256 lık ya da 512 lik ekran kartı almayı düşünyorum.bunun için önerisi ya da önerileri olan varsa paylaşırsa sevinirim ona göre ekran kartı alacağım.bu arada benim pc masaüstü.laptoplar fanları çok ısındığı için kendi masaüstü pc de oynayacağım.
sistem özelliklerim imza da yazıyor.
A
11 yıl
fifa street 3 online oynama
fifa street 3 aldım geçenlerde şu eski street oyunu fakat online oynamaya girdiğimde girmiyor bunun sebebi nedir?eski diye mi yoksa bunun için bir kayıt yaptırmam mı lazım?
A
12 yıl
fifa 12 de korner kullanılırken kaleci çıkartma
nasıl yapılıyor bilen varsa bana söyleyebilir mi?
A
12 yıl
fifa 12 ps3 server hatası
arkadaşlar ps3 de fifa 12 ye online bağlanırken server hatası veriyor ve psn sign out oluyor.maça başlamadan kesilme oluyor.bunun sebebi nedir?ea serverlarında mı sorun var yoksa benim ps3 ile alakalı mı?virüs gibisinden.çünkü bir hafta önceye kadar hiçbir sıkıntı yoktu.ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim...
A
13 yıl
fifa 11 ps3 de transfer
arkadaşlar ps3 de fifa11 de devre arası transferleri kendisi olur mu yoksa download squads diye bir seçenek var ona mı basmam lazım.yardım ederseniz tşk edrm
A
13 yıl
fifa 11 de transfer yapma işlemi
benim tek sorunum transfer yapacğaım oyuncuyu takıma getirememe.fifa 11 de süper ligde şampiyon oldum gelecek sezon için birbirinden iyi oyuncular seçtim almak için ve bilindik yetenekli futbolcular fakat parayı yükselttiğimde takımı kabul etti ama aylığını alacaklarının 2 katı yaptığımda oyuncu kabul etmiyor.ne yapmam lazım kabul etmesi için fiyatı yüksek tutup aylığı az mı yapmam lazım yoksa fiyatı az tutup aylığımı yükseltmem lazım yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim:)
A
13 yıl
fifa 11 kariyer modu sorusu?
arkadaşlar fifa 11 de kariyer modunda takıma tezahürat müzik vs. ekleyip değiştirebiliyor muyuz? bir de her oyuncuya göre müzik ekleniyor mu gol attıktan sonrası için.yardımlarınızı ve cevaplarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler.
A
14 yıl
GTA 4 PS3 DE BOWLİNG OYNAMA
GTA 4 ü ps3 de oynuyorum fakat bowling oynamayı çözemedim birisi bana açıklayıcı bir şekilde anlatabilir mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.