A

Binbaşı
01 Aralık 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
89 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
5 yıl
Telefonunuzun şu an ki zil sesi nedir?
Evet beyler hoşunuza gidip zil sesi yaptığınız şarkı vs var mı?
Ben başlayım duman kolay değildir 2.29 dan başlayan kısım.
Ayfoncu arkadaşlar sizinki dındırıdın gibi bişey onu biliyoruz
A
6 yıl
Ofisteki programı evdeki pc ye nasıl senkronize ederim?
Ofiste kullandığımız bi programı evdeki pc de de anlık olarak senkronize halde kullanmamız mümkün mü?
A
8 yıl
Marvel ve Dc dizileri biraz fazla olmadı mı?
Marvel Dizileri (Devam eden, başlayacak veya hazırlığı yapılan)

1. Agents of S.H.I.E.L.D
2. Agent Carter
3. Daredevil
4. Jessica Jones
5. Luke Cage
6. Iron Fist
7. The Defenders
8. Most Wanted
9. Damage Controls
10. Empire of The Dead
11. Legion
12. Hellfire

DC (Devam eden, başlayacak veya hazırlığı yapılan)

13. Arrow
14. The Flash
15. Gotham
16. Supergirl
17. iZombie
18. DC's Legends of Tomorrow
19. Lucifer
20. Preacher
21. Titans
22. Powerless
23. Kypton
24. Dmz
25. Scalped
26. Amped
27. Y:The Last Man
28. Smallville

Birkaç yılda hatırı sayılır sayıda süper kahraman dizileri çıktı piyasaya. Bi ara da vampir modaydı ve onun da suyunu çıkarıp bıktırdılar. Sonra zombi hevesi başladı onun da sonlarına doğru gidiyoruz zaten. Farklı konuları aynı dönemde izleyemeyecez galiba hiç. Ya hep vampir ya hep zombi ya da hep süper kahraman. Açıkçası Marvel'in dizileri çıkacağı ilk zamanlarda ben de heveslenmiştim ama böyle aç gibi saldırdıklarını görünce izleyesim bile gelmedi.

Bi de yaş ilerliyo galiba yavaş yavaş. Böyle süper kahraman falan artık çok saçma gelmeye başlıyo. Peaky blidersten sonra gidip hoplayıp zıplayan kahramanlar epey sığ kalıyo. Acaba böyle düşünen forumda tek ben miyim?

Not: Marvel ve Dc avukatı arkadaşlar savunmaya geçmenize gerek yok. Sadece muhabbet konusudur. Forumdaki konularını bile gizledim, sadece yenileri çıktığında konuya bakıp gizliyorum direk.
Benim gibi düşünen varsa hoşumuza giden dizileri paslaşırız biraz da amaç bu.
A
8 yıl
Yabancı yazar hayranlığı
Gerek burada olsun gerek ikinci el sitelerinde olsun tavsiyelere falan bakıyorum hep yabancı yazarlar tavsiye ediliyor, öve öve yere göğe sığdırılamıyor. Yabancı yazarlar illaki okunur ben de okuyorum ama yerli yazarları da tamamen gözden çıkarmamak gerek bence. Adama soruyosun ne tavsiye edersin diye Dan Brown Sthephen King vs başlıyo sıralamaya başlıyor yerlilerden ne önerirsin desem belki de hiç okumamış oluyor. Dan Brown'un 4 kitabını okudum evet heyecanlı ama kuru bi heyecan var sadece. Bize uzak, kitaptaki isimler iğreti geliyor.
Yanlış anlaşılma da olmasın tabi ki zevkler farklıdır ama sırf yabancılara yönelmek bence biraz haksızlık olur, yerli yazarlara da şans vermek gerek diye düşünüyorum.
Not: Yabancı yazar düşmanı değilim.
A
10 yıl
Hırvat bir bayanın gözünden Türkler.
A
10 yıl
Ehliyet Sınavı Soru Sayısı ve Sınav Süresi Değişti
Milli Eğitim Bakanlığı, ehliyet sınavlarında 60 olan soru sayısını 50'ye düşürdü, sınav süresini de 1 saat 15 dakikadan bir saate indirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı, Motorlu Taşıt Sürücü Adayları Sınavı e-Kılavuzu'nda ehliyet sınav soru sayısında ve sınav süresinde yeni düzenlemeler yaptı. Ehliyet sınavlarında geçen yıl 120 olan soru sayısı 60'a, 150 dakika olan sınav süresi de 75 dakikaya indirilmişti.

Bu yıl 1 Ocak 2014'ten geçerli olmak üzere ehliyet sınavlarının süresi ve soru sayısında değişiklik yapıldı. Buna göre sınavlardaki soru sayısı 60'tan 50'ye indirildi. Buna paralel olarak da 75 dakika olan sınav süresi de 60 dakika olarak yeniden belirlendi.

İlk uygulama, 12 Ocak 2014'te yapılacak sınavdan itibaren geçerli olacak.

KAYNAK

Sınava gireceklere şimdiden başarılar.
A
11 yıl
Asus 1215N 32 bit Format atma?
Arkadaşlar kullandığım Asus 1215N model netbook 64 bit 2gb ram var 32bit e cevirmek istiyorum ancak cihaza format kendi harddiskinden atıldığı için orjinalinde böyle bi imkan var mı bilen varsa süper olur.Şuan Home Premium 64bit
A
11 yıl
silinsin
silinsin
A
11 yıl
Optiğe \u0027\u0027Risk Budur\u0027\u0027 Yazacağım yasal mı?
Beyler kesinlikle çok ciddiyim geçensene kendime söz vermiştim kazanırsam böyle yapacağım diye görevliler kontrol falan ederken görünce ne yapar.2 ocakta sınav ücretleri yatırılmaya başlıyor.
A
11 yıl
Tarih Kitabı önerisi(Ders kitabı gibi değil)
Arkadaşlar derste gördüğümüz gibi şu tarihte şu antlaşma olmuştur maddeleride şunlardır tarzı değil de michaelsikkofield'in bloglarındaki gibi hangi olayın hangi olaya zemin hazırladığı şeklinde olayın aslının nasıl gerçekleştiğini açıklayan tarzda kitap var mı acaba bildiğiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.