R

Yarbay
15 Ağustos 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
100 (Bu ay: 8)
Gönderiler Hakkında
R
8 yıl
Cevap: Kullandığınız En Eski Otomobil Nedir?
R
8 yıl
Renault Espace
2006 model scenic2 aracımı sattıktan sonra yaz sonu gibi yeniden araç alma niyetim var. Tekrar mpv düşünüyorum ve kafama espace modeli girdi. Açıkçası piyasada fazla olmayışı ve iç hacmi beni kendine çekiyor. 2.2dci yada 3.0dci motorluları var kafamda. Yakıt konusu yurtdışı forumlarda araştırdığım kadarıyla 2.2dci da 10lt civarı 3.0dci da ise 12-13lt. O kısım sorun değil. Vergi kısmına gelirsek te senelik ortalama 1700tl. Tabi kasko değerine göre alt dilimden ödeme ile. Açıkçası scenic sonrası ufak araç almak istemiyorum. 2004-2006 model bir espace alıp uzun süre kullanmak istiyorum. Ancak bu modellerde km genelde yüksek. Şimdi benim aklımda şu soru var. Km 200bine gelmiş bir aracı ne kadar daha kullanılabilir. Misal ven senede 15-20bin km yaparak bu motoru 5 sene daha kullanabilir miyim? Parça konusunda her durumda servise bağlı kalacağım ve bu ucuza da mal olmayacak bunun farkındayım.
Açıkçası bir yanım bu araca sıcak bir yanım ılıman.
Donanım,konfor,genişlik olarak hiç korkum yok ancak geri kalan kısımlar kafamı kurcalıyor.
35-40bin bandında bu tarz bir araç almak açıkçası niyetim. Sizce nasıl olur?
R
9 yıl
Çimento tozu sorunu. Bıktım artık.
Arkadaslar merhaba. Oturdugum bolgeye 3-4km mesafede cimento fabrikasi var. Fabrika ne kadar filtreye sahibim desede arabalarin uzeri evlerin camlari hep bu lanet cimaento tozu ile barbat oluyor. Arabayi yikatiyorum ertesi gun kaportanin uzeri zimpara gibi oluyor adeta. Yikatirken araca bir soluayon sikiliyor ancak o cikartiyor tozlari yoksa benzinlikte filan yikatmak ise yaramiyor. Artik bunaldim. Sirke ile yikamakta cozum degil. Yoksa her 2 gunde bir arabyi yikamak gerekiyor. Kil ile temizleyip cila atiyorum o bile fayda etmiyor. Neredeyse her hafta kil ile arac temizler oldum. Boya koruma bile 3-4 ay sonra etkisini kaybediyor ki ilk bir kac hafta sonrasi boya korumanin parlakligi kayboluyor. Branda dedim onu da brandaci dahi onermiyor boyayi zimparalarsin dediler. Artik aklima bir cozum gelmiyor. Sizin var mi bir oneriniz? En sonunda evi tasicam ama bu olay harici evimden ve bu bolgeden memnunum.
R
10 yıl
Siz olsanız hangisini seçerdiniz?
Bu aralar kafamda kullandığım broadway'i değiştirmeye niyetlendim. Som 1 aydır sahibinden üzerinden aramalarım sonucu son bir kaç ilana takıldım.
Ama kafam bu seferde karışmaya başladı. Aslında kafamda 1 model belirledim ama tam sona eremedim.

Sizden de fikir almak istedim.


http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-kazasiz-sifir-ayarinda-otomatik-vites-servis-bakimli-182411043/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-33.000-km-2006-model-satilik-renault-181225258/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-temiz-megane2hb-garaj-arabasi-180273146/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-bakimli-fullfull-tum-parcalari-orijinal-aile-arabasi-179384349/detay/

Sondaki kırmızı megane kafama daha çok yatıyor aslında. Hem CC hariç dolu olmasından dolayı hemde sorgulamada satıcınınde soyledıgı sekılde kayıt cıkmasından dolayı.
Kafama takılan tek konu aracın 99000 de olması. Sonuçta bende senede 20-30 bin km yapıyorum ve aracı lpg ıle kullanacağım.


Benim yerimde olsanız seçiminiz ne olurdu?
R
10 yıl
Yavrulara yuva ariyoruz.
Arkadaslar bahcemizde buldugumuz iki sirin kizimiza yuva ariyoruz. Evde baska kedimiz de oldugu icin bakmamiz cok zor ve evdeki kedi onlara surekli saldirma egiliminde. Istanbul ici evinde bakmak isteyenlere kedileri ben ulastirabilirim. Tek ricam alip 1-2 sene sonra disari atilmamasi.

Ucret istemiyoruz.
Sahibinden.com sahiplendirme ilan numarasi 181669706
R
10 yıl
Tiger boxer kırması isteyen...
Arkadaşlar 6 aylık yavru kızımıza yuva arıyoruz. Söylenen komutlara itaat eder tuvalet eğitimi vardır. İlk 6 aylık aşıları yaptırılmıştır. Şu an foto yükleyemiyorum ama yarın yüklemeye çalışacagım.

Bu arada köpek için herhangi bir ücret istenmeyecektir. Yeterki ona iyi bakılsın.
R
10 yıl
Arac alim satim islemi.
Arkadaslar haftaici su an kullandigim aracin satisini alacagim. Fakat bir konuyu anlayamadim. Simdi aracin temiz kagidini aldik,noter satisini yaptik ve trafik tescile gittik diyelim. Sonrasinda illa araci tuvturk e goturup sasi ve motor no tescili yaptirmali miyiz? Arac su an kullanilmiyor cunku. Biraz arastirdim gitmeli diyende var gerek yok diyende. Nedir bu isin asli astari.
R
11 yıl
OGS iptal ediliyor. HGS ler eve teslim...
Dün akşam haberlerde gördüm. Önümüzdeki yaza kadar ogs ler iptal edilip ogs sahiplerine hgs verilecekmiş. Ogs içindeki bakiye hgs ye aktarılacak ancak ogs alınırken verılen depozito için halen kimsenin bir bilgisi yok. Tam geçiş sağlanınca gişeler ve bankolar kaldırılıp okuyucular geçiş noktalarında tavana sabitlenip direk geçiş uygulanacakmış. Ben çokta gerekli bir yöntem olmayacağını düşünüyorum. Eğer birde ogs depozitoları yanacaksa o zaman sıkıntı olur işte.


http://www.sondakika.com/haber/haber-suruculer-dikkat-ogs-de-kalkiyor-4403114/

http://ekonomi.milliyet.com.tr/ogs-kalkiyor-hgs-eve-teslim/ekonomi/ekonomidetay/08.03.2013/1677759/default.htm
R
11 yıl
Hatırlayan varmı?
Bir zamanlar takıldığım uzun zamandır bakmadığım zevzek.com aklıma geldi bugün. Bir bakayım dedim duruyor mu diye ama yerinde yeller esiyor. Aranızda benim gibi eski zevzekçiler var mı?
R
13 yıl
c\u0026c generals sorunu: Oyun calısmıyor...
Eskı pcm de zevkle oynadıgım bu oyunu ve zero hour eklentısını sımdıkı ocm de oynamayamıyorum. Oyunu kurup crack yaptıgımda masaustundekı kısayola tıklıyorum ve oyunun ılk ekranı gelıp orda takılıyor. Acaba elımdekı ımajlardan mı dedım. 3-4 farklı yerdentekrar ındırdım olmadı. Vısta sorun yaratıyordur dedım xp kurdum olmadı. Ama elımdekı ımajı yegenımın pc de calıstırabılıyorum.
Sıstem yetmıyor desem eskı pc 512 ram 2.4 athlon xp ıslemcıye sahıptı.
Sımdıkı sıstemım ıse athlon 64 x2 440+
2gb ram
hd 2400 ekran kartı. Acaba bu sorun neden olur. Arastrdım taradım bulamadım bır cozum. Bır fıkrı olan var mı bu konuda.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.