D

Yüzbaşı
06 Kasım 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
122 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
2 yıl
Telefonum sessizde olsada çalmasını istiyorum
Arkadaşlar iphone 11 pro max kullanıyorum. Wp yi çok aktif kullandığım için telefonumu hep sessizde bırakıyorum. Ama telefonum çaldığında cebimde olsa da titreşimi duymuyorum. Bu yüzden telefonum komple sessiz modda olsa ama arama geldiğinde telefonum aktif şekilde çalması mümkün mü? Varsa böyle bişey nasıl yapabiliriz ?
D
3 yıl
Bu mu şimdi sağlık sistemi?
7 kasım günü annem ile birlikte özel bir hastanede test yaptırdık pozitif çıktık. Ertesi gün ilaçlarımızı getirdiler fakat daha sonra su 5 günlük süreçte ne arayan,soran,bilgilendiren yok kaldık ortada. Hepsini geçtim evimde %90 engelli ablam var kendisine test yaptırmak istiyorum ama pazar gününden beri aramadığım yer kalmadı. 184,ilçe sağlıklar,kaymakamlık,belediye,112 hiçbir geri dönüş yapmadı. Eve gelip test yapmak bu kadar mı zor olur? Kimse ilgilenmiyor,herkes meşgule atıyor. Kayıt açıyoruz diyorlar aradan 5 gün geçti hala haber yok. Ablam şimdi öksürmeye başladı ister istemez korkuyoruz. Haliyle şimdi zorunlu karantinadan çıkıp muayane götüreceğiz. İnsanların arasına karışacağız belkide istemeden bulaştıracağız. Yazıklar olsun diyorum. İstanbul gibi bir yerde oturuyoruz sağlık sistemi yok şöyle yok böyle diye övünüyorlar ama hepsi hikaye. Yaşayan gören bilir. Engelliler için hele ki ölümcül bir durum. Bize kimse yardım etmedi bu konuyla ilgili bunu da unutmayız.
D
4 yıl
Diyelim ki 250 bin liranız var?
Aynen beyler belki biraz lan nerde bizde o para dediniz ama diyelim ki 250 bin liranız mevcut. Bu parayı nasıl kullanırdınız? Arabam yok bu fiyatlara araba almak enayilik gibi gözüküyor, o yüzden araba alamam. Mevcut evimi satmayı düşünüyorum bu da 250 bin lira yapıyor. Kira getirisi bin liraydı ama eski olduğu için sürekli kombisi,peteği,suyu vs uğraşmak istemiyorum üstüne koyupta yeni bir evde alma şansım da yok şuan. Faize koymak sizce mantıklı mı? Siz neler yapardınız?
D
4 yıl
Bu operatörler neye göre kredi limiti belirliyor?
Üzerime iki tane faturalı hat var biri vodafone diğeri turkcell. Vodafone u annem kullanıyor. Kendi numaram özel ve 3-5 senelik sürekli müşterisiyim. Daha önce 6-7 bin liralık alışverişim oldu faturaya ek... Tek bir ay ödemesini 4-5 gün geciktirdim ve diğer ödemelerim hep zamanında idi. Son 15-20 gündür kredi limitlerini kontrol ediyorum,adamlar 1800 lira kredi limiti verirken birkaç gündür 0 a düşmüş bu ve cihaz kampanyalarından yararlanamıyorum. Aksilik nerede şimdi? Neye göre belirleniyor bu? Her ay 200 lira fatura ödüyorum. Bilen var mıdır acaba bu saçmalığı? Bu arada vodafone da aylık 30 lira ödüyorum 5 aydır ve bana 6 bin lira limit veriyor! Olaya bak
D
4 yıl
28 Mayısta uçuşlar kesin mi?
Arkadaşlar malum bu günlerde uçuşların 28 mayısta tekrar başlayacağı söylendi. 20 Mayısta İST/Trabzon uçuşu için rezervasyonumuz vardı fakat 28 Mayısa ertelendi. Şimdi bu tarihte uçuşlar kesin olarak başlayacak mı? Hiçbir yerde net bir haber okuyamadım maalesef. Uçuşumuza 9 gün kaldı devlet tarafından da açıklama gelmiyor bir türlü. Bilginiz var mı veya nerelerden öğrenebiliriz? Seyehat belgesi almamız gerekiyor mu engellimiz var nasıl uğraşacağız neler yapacağız bu karmaşıklıkta bilgisi olanların yazarsa sevinirim.
D
4 yıl
İnstagramda yapılan hediye çekilişleri
Arkadaşlar sürekli karşıma çıkıyor. Zaten boş günlerdeyiz doğruluğu var mı acaba can sıkıntısı katılalım bari Kazananlardan Birkaç kişiye mesaj attım geri dönmediler sadece 1 kişi geri döndü ve doğru aldım dedi. Çeyrek altın,bin lira,kahve makinesi hatta iphone lar havada uçuşuyor. Var katılan bilen birileri?
D
4 yıl
Bodyguardlık işi arıyorum!
Arkadaşlar merhaba,özel silahlı güvenlik kimlik kartım var. Üniversite mezunuyum orta derece ingilizcemde mevcut 195 boyundayım yapılı biriyimdir böyle boyumu posumu kullanarak iyi paralar kazanabileceğim bir iş arıyorum. İş farketmez borcum var ve bu borcu bir an önce ödemem gerekiyor. Asgari ücret tarzı şeyler malesef işime yaramayacak. Bildiğiniz gece kulüplerinde,bar tarzı vs bu şekilde yerler var mı? Varsa lütfen paylaşın. Veya bu şekilde yapabileceğim bildiğiniz işler varsa yazarsanız sevinirim.
D
5 yıl
Sitenin tam açılmaması
Arkadaşlar oddsportal sitesine (engelli) malum yollardan giriş yaptığımda site tam yüklenmiyor içeriğini göremiyorum. Mesela dropping odds a tıkladığımda ekranda sürekli loading şeklinde yuvarlak sembol dönüyor ve yüklenmiyor o şekilde kalıyor. Neyin ayarını yapmam gerek yardım olur musunuz?
D
5 yıl
Ecopayza cepbank yaptım başka biri çekti!
Akşam saat 6 gibi siteye cepbank yaptım her zaman yaptığım şey. Ve me hikmetse nasıl oluyorsa başka bir kişi çekmiş parayı. Site benden hangi atm hangi şehir olduğuna dair belge istiyor. Var mı daha önce böyle birşey yaşayan.
D
5 yıl
Sizce bu fiyata 6splus alınır mı?
Elimde telefon yok ve arkada da birikimim olmadığı taksitle cihaz bakıyorum. Turkcellin uygulamasından gördüğüm ve 730 liradan 6 aylık taksitle faturaya ek 6splus 32 gb alınır mı? Saçma mı olur bu kadar para vermek sizce ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.