U

Yüzbaşı
02 Ekim 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
66 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
U
geçen ay
Aion Classic - Anatolian Clanı
Merhaba,

Daha önce hiç Aion oynamadıysanız Aion Classic ile Aion 'un ilk versiyonuna başlayabilirsiniz. Yada daha önce Aion oynamış biriyseniz ve ilk versiyonlarını özlüyorsanız, yeniden başlayabileceğiniz Aion Classic var.

Server Tahabata
Clan Anatolian

Beklerim.
U
2 ay
10 Yıl önce, 5 Yıl önce, 2 Yıl önce bıraktığım oyun
Belki 15 yıl önce başladığım ve bir çok defa bıraktığım ama her defasında uzun soluklu beğendiğim bir oyun bulamadığım için yeniden başladığım oyun

AION CLASSIC
Tahabata/Anatolian



Sizin böyle defalarca bırakıp döndüğünüz oyunlar var mı?
U
2 ay
Aion Classic
Merhaba,

Aion Classic güzel başladı ve bir o kadar güzel devam ediyor. Çok fazla yeni başlayan arkadaş var. Sanırım yeni çıkan oyunlar pek tutmadı. Sizde başlamayı düşünüyorsanız beklerim. Tahabata / Anadolian lejyonu.

İyi oyunlar.
U
5 yıl
Aion 6,5 Yarın Geliyor
Merhaba arkadaşlar

Server ler birleşti ve artık 6,5 ver yarın kapılarını bize açacak. Server birleşmesinden dolayı oyucu yoğunluğuda bir hayli arttı. Kale savaşlarında bosun önüne kadar gidip kilitlenen pc mizin ekranına pause basılmış bir film ekranı gibi bakmaya başladık :)

Yeni mahsenler class lara gelecek yeni özellikler yada değişen özellikleri hep beraber test edeceğiz, vatana millete hayırlı olsun.
U
7 yıl
Aion içi lvl kasma videoları
Asıl hesap için değil ama diğer hesaplarınızdaki karakterleri kasmak için güzel yöntemler.


LVL 10 olduktan sonra her gün mutlaka yapılması gereken Hell Pass :https://www.youtube.com/watch?v=o6Jov138Puk

LVL 37 olduktan sonra Kromede : https://www.youtube.com/watch?v=6LuBAgUjWQM

LVL 47 dan sonra event varsa Kumiki : https://www.youtube.com/watch?v=cmLWO6Fwfps

LVL 66 dan sonra her gün Rift Of Oblivion : https://www.youtube.com/watch?v=XumUQsOEaoY

Özellikle Hell Pass mahseni karakterinizi her gün 15 dk da bir kaç lvl atlamasını sağlıyor. Üstelik kıymetli drop atma ihtimali de yüksek.
U
7 yıl
Yeni para kasma yöntemi
Merhaba Arkadaşlar,

Yeni diyorum çünkü daha önce LOK ve benzeri mahsenler zor tamamlanabiliyordu, şimdi ise çok kolay. Bu yüzden yöntem yeni sayılır;

Aion da herzamanki gibi para kasmak deveyi hendekten atlatmakla eşdeğer hale geldi. Eğer coin alıp satmıyorsanız artık Aion da para kasmanın
en kolay yolu, LOK gibi mahsenlere girerek mighty supplements kasarak NPC lere satmaktan geçiyor. Ama onunda bir sınırı var, NPC lere hafta da
130 - 140 M civarı satış yapılabiliyor. Her bir hesap ile haftada 150 M e yakın para kasabiliyorsunuz yani. LOK çok kolaylaştırıldı, +70 lvl karakterler le
30 dk da rahat bitiyor. Bu durumda 3-4 hesabı olan biri hafta 2 saat içinde yaklaşık 500-600 M para kasmış oluyor.

Eee ne diyelim elinde çok hesabı olanlara bol kasmalar.
U
7 yıl
Class seçimi hakkında
Yeni başlayanlar için class önerileri, fakat pisikolojik açıdan :) . Zaten class özelliklerini heryerde bulabilirsiniz ama bu class sizin karakterinizle uyacakmı o önemli;

Ranger - Asas :
Şuara fiziksel class lar baya iş yapıyor. Mesela karşınızda bir ranger varsa sutundan çıkamıyorsunuz. Akıllı oynamayı gerektiren bir class dır. İlk SM yi kesersiniz sonra cleric 'i. Baktın kesemiyon onları uyutursun, sessizleştiririsin. Baktın olmuyo sadece skil atmalarını engellemek için sürekli stunda tutarsın. Hakeza asas da aynı. Bu yüzden ping 'iniz düşük ve PC 'nizde çok çok iyi durumdaysa, oyuna hakimiyetiniz varsa/olacaksa bu class ları öneririm.

Templar - Glad :
Tempların asasdan bir farkı kalmadı, asas gibi saydırabiliyor. Eğer pinginiz düşük değilse Templar öneririm. Glad için ne desem alan skilleri ile çok iş yapıyor sağlam bir glad iyidir ama gladı sağlam hale getirmek biraz zaman ister. Oyuna emek verecek, uzun süre oyun oynayabilecekseniz Glad tavsiye edebilirim. Ama zamanı kısıtlı olanlar için tavsiye etmem.

Cleric (Ruhban): bildiğiniz healer, çok sağlam sinirlere sahip seniz, kolay kolay sinirlenmiyorsanız, healer karakterini oynamaktan çok zevk alıyorsanız, Cleric oynayın. Ama bu tarz özellikleriniz yoksa hiç başlamayın. Hem sinir sahibi olursunuz hemde zamanınız heba olur.

Chanter: Glad gibi biraz emek isteyen bir class, Glad 'a yazdıklarım aynen geçerli.

Bard: Çok sosyal biri değilseniz, kolay kaynaşamıyorsanız Bard tam sizliktir. Kendi kendine yeten bir class 'dır. Aion da party çok önemlidir, ilerleyen zamanlarda herşey party ile yapılabilir olacak çünkü. Kaynaşmanız için gerekli zamanı Bard size verecektir. Bard heal atabilen, dps 'i güzel bir class dır, mana basma özelliğide olduğu için PVE de neredeyse hiç pot kullanmadan işinizi görürsünüz. Bu tarz oyunlara yeni başlayanlar içinde bu class iyidir.

Gunner: Oynaması kolay bir class dır. Parmaklarını hızlı kullanamayanlar için birebirdir. Uzaktan ateş ederek oynamak isteyenler için önerilebilir.

Etertek: Büyüsel dps tir, bir robotun içine biniyorsunuz ve robotla oynuyorsunuz. Yakın ve uzak sikilleri var. Yumruk vuruyor, makinalı tüfek kullanıyor vs. bu tarz bir class ile oynamak isterseniz tavsiye edilir.

Sorc: Büyüsel class 'ın babasıdır hepiniz bilirsiniz zaten bu class 'ı. Eğer çok becerikliyseniz, duruma göre hareket edebiliyorsanız. Klavyeyi iyi kullanıyorsanız, heyecanlanmıyorsanız. Sorc iyidir. Ama heyecan varsa, klavye hakimiyeti PVP 'de bozuluyorsa Sorc 'a bulaşmayın. Bırakın bilenler oynasın.

SM: PVP 'de 1 numaralı class dır, ilk siz ölürsünüz :D çünkü siz ölmezseniz onlar ölecekler..... Şamar oğlanına dönmekten sıkılmazsanız, çarınız sağlam olduğunda süper olursunuz. Ama ilk 1 yıl, sürekli öleceksiniz, sinirleriniz kaldırırsa buyrun oynayın. Haaaa bu arada sürekli SM ile aynamazsanız, bir ondan bir bundan derken SM niz gelişmezse tamamen çöp bir class dır. Hiç bir işinize yaramaz. iyi olmayan bir SM hiç bir yerde parti bulamaz. İyi bir SM hiç bir zaman yalnız kalmaz.
U
7 yıl
EXP Kasmanın yegane yolu
Merhaba arkadaşlar,

Yeni başlayan yada kısa bir süre önce başlayan arkadaşlar için bir bilgilendirmedir;

Bir süredir ve sanırım böyle de devam edecek, 66 LVL den sonra lvl kasmanın yegane yolu akşam yapılan savaşlara katılmak. Her gün savaşlara katılın ve görevlerini alın. Savaş görevlerinden gelen EXP ler çok yüksek. Para harcamadan Okadar EXP 'i kasabileceğiniz başka bir yol yok.

İyi oyunlar.
U
7 yıl
Hala Knight oynayan var mı :)
Başlıklara bakarken Knight 'ı gördüm. Bırakalı 10 yılı aşkın oldu, bırakmadan önce bir 10 yıl oynamışlığım var. Duyduğum kadarı ile artık exp 'i oyunun kendi kosp 'u ile kasılabiliyor tabii paralı. Onun dışında oyunun kölesi olup 7/24 kasman lazımmış. Eeee hala neyin peşindesiniz :D

İnsan EXP kasmak için bu kadar oynar mı, artık bırakın yahuuuuu

Oyun alışkanlığı olan illa oynar da bari keyif veren bir şeyler oynayın.

PC niz sağlamsa Aion tavsiye ederim, sağlam değilse bilemiyorum :)
U
9 yıl
A4 Tech X7 755BK yada V Track F6 Mouse Alınır
Merhaba Arkadaşlar,

Çok temiz, hani neredeyse yeni gibi diyebileceğiniz A4 Tech X7 755BK yada A4 Tech V Track F6 mouse 'unuz varsa satınalabilirim. Satmayı düşünen varsa bana özelden yazabilirseniz görüşelim...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.