C

Er
30 Ağustos 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
9 yıl
Windows 10 ekran kartı sorunu
Merhaba arkadaşlar.
Windows 10 yükseltmesini yükledim. Bilgisayarım geç açılıp kapanmaya başladı. Bugün ise hiç açılmadı. Bilgisayar çalışıyor ancak ekran kapalı , görüntü yok. Microsoft destek ile iletişime geçtim. Bilgisayarı güvenli modda başlatınca açıldı bilgisayar. Ekran kartı sorun çıkarıyor dedi. Ekran kartını da Windows 10 uyumlu hale getirmem gerekiyormuş. Amd ekran kartım var. Güncelledim bir başka şeyler de denedim bilgisayarda aynı siyah ekran sorunu var. Okuduğum kadarıyla başka ekran kartlarında da benzer sorunlar varmış. Ben amd kartımı nasıl uyumlu hale getiririm siz sorum bu. Kendi sitelerine girdim ama sadece anasayfası Türkçe yarıma girdiğim zaman ingilizce oluyor. Orada online destek bulamadım. Sadece ne yapmam gerektiği yazıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler
C
13 yıl
Yanıyorum !!!!!
bugün denizden geldim. dünde girdim ama yanmadım. şimdi ise sırtım çok yanıyo. dün arkadaş kendine yoğurt sürdü ama faydası olmadı ben ne sürebilirim??
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.