J

Yüzbaşı
01 Ağustos 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
17 üye
Görüntülenme (?)
399 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
3 yıl
Hatırlanamayan Film Adı Hakkında
Merhabalar,

Yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık 6-7 yıl önce bir filme denk gelmiştim ve yarım kalmıştı.
Filmde fotoğraf makinesiyle dolaşan kız yanlışlıkla seri katilin fotoğraflarını çekiyor ve bunu fark eden katil kızın peşine düşüyodu.
Kız daha sonra 2-3 katlı bir eve sığınıyor ve evdeki adam kızı silahlı seri katile kurban etmemek için mücadele veriyordu. (Bir sahnede merdivenlere cam kırıkları vs döküyordu.)

Filme dair hatırladıklarım bu kadar. Filmi bilen varsa ve yazarsa sevinirim.
J
5 yıl
Xbox One X Monitör Önerisi
Arkadaslar merhabalar

Xbox One X için monitör tavsiyenize ihtiyacım var, Full hd 27" düşünüyorum 144 hz problem çıkarırmı yada 75 hz olan modellermi daha uygundur ?

Bu arada freesync desteği mevcutmudur one x modellerinde ?
J
6 yıl
Windows 10 Açılışında Ekranda Beliren İmleç Sorunu (ÇÖZÜLDÜ)
Arkadaslar merhabalar,

Bugün pc ye usb bellek ile uefi kurulum ile format atıp orijinal windows 10 yükledim çalışmasında herhangi bir sorun vs yok ancak her açılışta anakart logosundan sonra sol üst köşede yanıp sönen imleç gelmekte ve her defasında 10 saniye kadar zaman kaybı yaşatmakta,

Format atmadan önce böyle bir problem yoktu cihazı açtıktan sonra direkt olarak windows logosu geliyor ve pc açılıyordu.

Biostan Hızlı başlat ı actım ve windowsun kurulu oldugu diski 1. Boot secenegi olarak belirledim ancak nafile olmuyor, konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum.

Edit: Arkadaşlar olayı çözdüm; Olayın nedeni Uefi Windows olmamasıymış, Öcelikle bios ayarlarından Storage Boot Option ve Other PCI devices kısmını UEFI şeklinde ayarlanması (Legacy ve Uefi değil sadece Uefi olacak) ve Fast Boot Kısmının kapalı olması gerekiyor, Bu ayarlar yapılıp bios arayüzünde save&exit yapıldıktan sonra usb diskteki GPT şeklinde ayarlanmış Uefi Windows sürümü ile sisteminizi formatlayabilir ve sorunsuz uefi Windows kurulumu yapabilirsiniz.
J
7 yıl
Safir camlı, 46-48 mm saat önerisi (Yardımlarınızı Bekliyorum)
Arkadaslar merhabalar,

Bütce max 2200 lira, safir camlı takvim özellikli 46-48 mm aralıgında birşey aramaktayım, Deri metal veya seramik kordon olabilir..

Seiko,Gc veya bunların kaliresindeki markalar olabilir
J
7 yıl
Mühendisiz.net davetiye lazım arkadaşlar (Yardım)
Bu konuda Yardımcı olabilecek arkadaş varsa duacısı olurum
J
7 yıl
Ipad air veya 4 modeline harici hdd bağlama olayı?
Herkese merhabalar, yakın zamanda tablet almayı planlıyorum (ıpad4 veya air modeli) usb cevirici aparatla 500gb veya 1 tb lik bir harici disk baglayabilirmiyim tablete?
Yardımcı olan herkese tesekkürler şimdiden..
J
7 yıl
S7 edge, Mate 8, veya Htc 10 Hangisini Almalıyım?
İlk kriterler batarya performansı ve kamera, hangi telefonu tercih etmeliyim ? Veya bu cihazlara alternatif başka bir cihaz varmıdır bütçe 2000 civarı ( 2. El cihaz alınacak )
J
7 yıl
Sayfa İlerletme Sorunsalı (Çok uzun zamandır mevcut sorun)
Forumun belirli yerlerinde örneğin; ikinci el>notebook (daha birçok alt forumda mevcut genel forumda sorun yok belirli bir kategori seçince ortaya çıkıyor) kısmına giriyorum sayfa ilerletme okları çıkmıyor sadece 1. Sayfa görüntüleniyor, çok can sıkıcı bir durum sürekli masaüstü yada tablet sürüme geçmek zorunda kalıyorum hem ios hem android'te mobil sürümde mevcut bu sorun, yetkili arkadaşlardan ricam lütfen bir el atılsın artık bu duruma

(Alt kategori notebook seçiliyken) Görseller;

http://i.hizliresim.com/0lL0EY.png

http://i.hizliresim.com/0lL0RL.png
J
7 yıl
Üst Seviye Oyun\u0026Çizim-Tasarım Laptobu Arayışında Olanlar İçeri (Monster)
Herkese merhabalar,

Dükkanımda 2 adet Monster Laptop mevcut 3200-3500 Lira (bir miktar pazarlık payı var) seviyesinde oyun grafik tasarım laptobu arayanlar için ideal linkten detaylara bakabilirsiniz ;


https://forum.donanimhaber.com/m_122070915//tm.htm#122070915
J
8 yıl
Yaz Okulu (KYK Yurdu)
Hadi dedim 2.donem alttan ders kalmasin halledelim diye dustuk yaz okulu davasina... Beyler imkaniniz varsa kalmayin yaz okuluna kaldiysanizda yurt isine hic bulasmayin derim n (sabit kaldiginiz bir ogrenci evi veya memleketinizdeki bir uniye gidecekseniz ayri tabi ) kimseyi tanimiyorsunuz bunun yaninnda yogun bi program var 2 defa dersw gir sonra sinav dersler desen zipli paket program gibi tadi tuzu olmuyor hicbir seyin
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.