M

Teğmen
24 Temmuz 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
22 üye
Görüntülenme (?)
51 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
9 yıl
1 Yıllık LİG TV Paketi 649 TL / Next Minix 1 yıllık LİG TV Paketi+ Cihaz 699 TL..
Merhaba arkadaşlar. İki paket arasında kararsız kaldım. Malumunuz n11'de güzel çekler var. Uygun bir fiyata gelecek yalnız hangi paketi almak daha avantajlı onu merak ediyorum.

paket 1 lig tv (cihazı digiturk veriyor ama geri almak kaydıyla)
< Resime gitmek için tıklayın >



paket 2 next minix (cihaz bizde kalıyor)
< Resime gitmek için tıklayın >
M
10 yıl
*N11* Kazanmanın 3 yolu var! Ekimde alışveriş yap Kasımda geçerli kupon kazan!
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >

KAMPANYA KOŞULLARI
n11.com üyeleri, 13 - 23 Ekim 2014 tarihleri arasında tek seferde yapacakları ilk alışverişlerinden 33, 55, 77 TL değerinde kupon kazanıyor.
33 TL kupon 100 - 199 TL arasındaki alışverişlerden, 55 TL Kupon 200 - 499 TL arasındaki alışverişlerden, 77 TL Kupon 500 TL ve üzeri alışverişlerden kazanılmaktadır.
Kupon kazanabilmek için 24 Ekim 2014 tarihine kadar alışveriş yapılması ve Hesabım sayfasından en geç 02 Kasım 2014 saat 23.59’a kadar alışverişin tamamlanması gerekmektedir.
Kazanılan kuponlar, 03 Kasım 2014 tarihinde kullanıcıların hesabına yüklenecektir.
33 TL kupon 100 TL ve üzeri alışverişlerde, 55 TL kupon 300 TL ve üzeri alışverişlerde, 77 TL kupon 500 TL ve üzeri alışverişlerde kullanılabilir.
Kupon, ödeme aşamasında seçilip alışverişte kullanılır.
Kuponlar, 13 Kasım 2014 saat 23.59’a kadar geçerlidir.
Kampanya dönemi boyunca satın alınan ürünlerden kupon kazanabilmek için ürünün hazırlık süresi göz önünde bulundurulmalıdır. Örneğin ekim ayı sonuna doğru yapılan ve uzun hazırlık süresi sebebiyle belirtilen tarihten önce alışveriş tamamlanamadığı için kupon kazanılamayan alışverişler kullanıcıların sorumluluğundadır.
Bir kişi, kampanyadan yalnızca bir kez yararlanabilir. Bir kişinin birden fazla n11.com hesabı açarak kupon kazanmaya çalışmasının veya ticari alımların tespiti durumunda kupon yüklemesi yapılmayacaktır, yüklenen kuponlar iptal edilecektir.
Her alışverişte en fazla 1 adet kupon kullanılabilir. Kuponlar, n11.com’daki diğer kampanya ve kuponlarla birleştirilemez.
Kupon kazanımında Sim Kart ve Hat, Toptan Satış, Otel, Bilet, Toplu Satış, Özel Satış ve Fırsat kategorileri dahil değildir.
Kazanılan kuponlar; Sim Kart ve Hat, Toptan Satış, Otel, Bilet, Altın & Gümüş, Toplu satış, Özel Satış ve Fırsat kategorileri kategorilerinde kullanılamaz.
Kampanya esnasında kazanılan kuponlar, ödenen tutar üzerinden hesaplanacaktır ve n11.com kupon tutarı, puanı ile kredi kartı vade farkı hariç tutularak hesaplanacaktır.
n11.com, kampanyayı durdurma ve koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
Kuponlarla yapılan alışverişlerdeki iptal ve iade koşulları aşağıdaki gibidir:


http://www.n11.com/kampanyalar/indirim-kuponu-kampanyasi?icid=200501_b_indirim-kuponu-kampanyasi
M
10 yıl
Htc Sensation XL Şebeke Sorunu (Donanımsal)..
resimde belirttiğim tırnaklardan biri kırıldı. şebeke gitti cihazda. nasıl temin edebilirim bilen var mı?
< Resime gitmek için tıklayın >
M
10 yıl
Cash Back sitelerinden bugüne kadar ne kadar ödeme aldınız? (avantajix,beruby vs.)
Son zamanlarda komisyon oranları gittikçe düşüyor.. bakalım cash back sektörü devam edebilecek mi?


< Resime gitmek için tıklayın >
M
10 yıl
Samsung Galaxy S4 Arka Kapak-Batarya Uyuşmazlığı
telefonuma bu bataryadan aldım fakat geldiginde farkettim ki çok kalin. orıjınalinin nerdeyse iki katı. arka kapak haliyle kapanmıyor. tavsiyesi olan arkadaşları konuya bekliyorum :)

< Resime gitmek için tıklayın >
M
11 yıl
Yeni FreeDos Dizüstü PC Logoda kalıyor.
merhabalar. bugun freedoslu bi lenovo b570e aldim. windows 7 kurulumunu sorunsuz bi şekilde yaptım. en ince ayrıntısına kadar programları , güncelleştirmeleri, driverları falan hep sorunsuz bi şekilde yükledim. bu esnada kaç defa yeniden başlattığımı hatırlamıyorum. hiçbirinde sorun çıkarmadı. akşam üzerine yeniden başlattım, tam bu esnada açılıştaki lenovo logosunda kaldı. f2 ye basıp bios ayarlarına, f12 ye basıp multiboot menüsüne girebiliyorum. multiboot menüsünden hdd yi işaretleyip devam ettiğinde siyah ekranda kalıyor. nasıl yaptıysam olmadı. önerilerinizi bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.