C

Yarbay
25 Haziran 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
22 üye
Görüntülenme (?)
375 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
C
4 yıl
16 GB Dual Ram Önerisi
Merhabalar. Mevcut ram bilgilerim ekteki gibi:

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Bilgisayarımı ekseriyetle oyun için kullanmaktayım ve ram yükseltmedeki birincil amacım kapasiteyi artırmaktan çok ram performansını artırmak böylece ekran kartımı daha efektif kullanabilmek. Lakin yapacağım yükseltmeye değer bir performans artışı alıp alamayacağımdan emin değilim. Ayrıca ne tarz bir ram alacağıma karar verme konusunda da bilgili kişilerin yardımına ihtiyacım var. Maksimum bütçem 2 adet 8 gblık ram için 700 TL. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bilgisayarım: Dell Inspiron 7577
C
5 yıl
Öz Farkındalık İle İlişkili Kitap Tavsiyesi
Öz güven, öz farkındalık, insanın kendini sevmesi, aşağılık kompleksi, mükemmeliyetçilik gibi konular ile ilgili kitaplar arıyorum. Kişisel gelişimden ziyade psikoloji türünde kitaplar olurlarsa daha iyi olur. Okunduktan sonra en azından farklı bir bakış açısı kazandırabilecek bir kitap olmalı. Bilgilendirici olması da önemli. Kitap/yazar tavsiyelerinizi konuya bekliyorum.
C
5 yıl
Zara Parfümleri Hakkında
Zara´nın 80-100 TL´ye ikili satılan parfümleri var. Kullananların düşüncelerini merak ediyorum Zara parfümleri ile ilgili.
C
5 yıl
IMEI Taşıma Hakkında
Bu işlem hakkında bilgi toplamaya çalışıyorum. Hata yapmamak adına işlemi daha önce yapmış olanların tavsiyelerine ve faydalı linklere açığım.
C
5 yıl
İkinci El Oyun Piyasası Hakkında
İkinci el oyun piyasasına çok hakim değilim. Kutulu 2.el GTA V, Horizon Zero Dawn ve Uncharted 4 oyunlarının ayrı ayrı fiyat aralıkları nelerdir?
C
5 yıl
Terraria Discord Kanalı Kuruyoruz!
Terraria isimli 2D Sandbox oyunu birlikte oynamak adına Discord kanalı açmayı düşünüyorum. Yeterli sayıyı temin edebilirsek açacağım. Her zaman ilgimi çeken bir oyun oldu lakin öğrenmek için yeterli vakti ayıramadım. Benim gibi acemiler de, tecrübeliler de kanala gelebilirler. Katılmak isteyenler konuya yazabilirler.
C
5 yıl
silinebilir
.
C
5 yıl
Sizce HDD\u0027de drop problemi var mı?
Sistemimde Witcher 3 oyunu HDD'ye ve SSD'ye kurulu şekilde bir süre oynadım. Linkteki MSI Afterburner raporlarına göre sizce HDD'de drop sorunu var mı?

Link: Performans Raporları
C
5 yıl
Android Telefon Tavsiyesi
Mevcut telefonum iPhone 6 Plus ve 2015 yılında aldım. Telefonumun performansından memnunum aslında lakin eskimesinden mütevellit bazı sorunlar ortaya çıkmaya başladı. Kameranın focuslama özelliği bozuldu, şarj giriş yerinde temassızlık var, ahizesi bozuldu vs. Değişim zamanı geliyor yavaş yavaş. Aslında iPhone ile devam etmek isterim lakin ülkemizde fiyatlarının yüksek olmasından dolayı Android’e geçmeyi düşünüyorum. Telefonda istediğim özellikler:

- Kamera benim için önemli. Özellikle arka kamera iyi olmalı ve ön kamera en azından orta üstü olmalı. Benim için en önemli faktörlerden biri bu.

- Telefonda ağır oyunlar oynamıyorum. Bu yüzden oyun performansının aşırı yüksek olmasına gerek yok.

- Alacağım cihazı 3-4 yıl kullanmayı düşünüyorum. Dolayısıyla uzun süre kullanabileceğim, performans açısından beni yarı yolda bırakmayacak bir cihaz olması gerekiyor.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Bütçe 3-4 bin TL. Eğer bir miktar üstüne çıkmaya değecek bir şeyle karşılaşırsam çıkabilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
C
5 yıl
C ve C++ - Deitel \u0026 Deitel Hakkında
Bu kitabı satın almak istiyorum lakin kitap sitelerinin hiçbirinde satışı yok. Sanırım basımı da yok artık. Nereden temin edebilirim veya Deitel'in bunun yerine çıkardığı bir kitap var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.