H

Yüzbaşı
17 Haziran 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
50 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
H
2 yıl
35 bin TL\u0027ye kadar laptop önerileri
Merhaba arkadaşlar işim dolayısıyla en az 32 gb ram olması ve pili biraz uzun gitse fena olmayacak laptop tavsiyelerinize açığım. Arada oyun oynayabilmek için ekran kartıda iyi olursa tadından yenmez.
H
2 yıl
Sandero Stepway giden aracın güçten düşüp motorun birden stop etmesi
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda sıklıkla aldığım bir sorun. Seyir halinde giderken birden araç teklemeye başlıyor. Motor ve elektronik arıza simgeleri yanmaya başlıyor. Hızı gittikçe düşmeye başlıyor ve araç kendini N(boşa) alıyor. Bir kaç saniye sonrada araç duruyor. Araç otomatik dizel 2017 model sandero stepway. Bugüne kadar hiç birşeyi yoktu, bu hafta servise götürdük. Herşey çalışıyor yapacak birşey yok. Bir daha böyle bir hata alırsanız. Aracı çalıştırmayın. Yol yardım gelip baksın, eğer çalıştırırsanız. Hafızasındaki son mesajlar silineceğinden ne olduğunu göremeyeceğiz dediler. Ama bu cevap beni tatmin etmedi tekrar trafiğin ortasında böyle birşey yaşamak istemiyorum. Riskli bir durum akan trafikte, daha önce böyle birşey başına gelen yada duyan var mı. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
H
3 yıl
10 bin tl altı, 4k 100 hertz max 55 inch tv önerileri?
Merhaba arkadaşlar,

Başlıktada belirttiğim gibi 10 bin tl yi geçmeyecek 4k 100 hertz seviyesinde 55 inch ten büyük olmayacak tv lere bakıyorum. Samsung 55q70t yi gördüm ama diğer önerilerinize de açığım. Uzun yıllar sorun çıkarmadan götürmesini istiyorum. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
H
4 yıl
vw polo telefon tutacağı önerileriniz?
Merhaba arkadaşlar,

2020 vw polo araç için telefonu iyi tutacak konsola yerleştirilebilecek bir tutacak arıyorum(cama yapışanından istemiyorum).Telefonum biraz ağır, bundan dolayı iyi tutan bir alet olursa güzel olur.(konsola da zarar vermeyecek tipten) şimdiden önerileriniz için teşekkürler.
H
4 yıl
Turknet 2 gün internet kesintisi sorunu
Merhaba arkadaşlar,

Bugün her zamanki gibi internetim kesildi ve destek kaydı açtım ve aşağıdaki resimdeki gibi bir cevap aldım.Aynı apartmanda turknet kullananların interneti olmasına rağmen bölgesel kesintiden tek benim etkilenmem ne kadar gerçekçi geldi bilemedim.İşim gereği evden çalışıyorum bundan dolayı en kısa zamanda ihtiyacım var. (Kullanıcı adımı ve telefon numaramı size özelden attım)

< Resime gitmek için tıklayın >
H
4 yıl
Internet bağlatmak için müşteri servisine bağlanamıyorum
Merhaba arkadaşlar,

Korona sorunundan dolayı bir süredir, evden çalışıyorum.Doğal olarak internet önemli benim için, son bir aydır beni bıktıran ve şuanda da internet kesintimin 2-3 gün süreceğini söyleyen türknet'ten ayrılmak istiyorum.Turkcell'e geçiş için internet üzerinden başvuru yaptım ama ne arayan var ne de soran.0 850 222 1 222 numarasına da bakan yok.İşim gereği en kısa zamanda bağlatmam gerek.Başka bildiğiniz bir yol var mı hızlı ulaşıp aksiyon aldırtmam ve taşıma sürecine başlattırmam için.
H
4 yıl
Ev modemindeki kablolu ve wifi arasındaki inanılmaz hız farkı
Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 1 yıldır aşağıdaki vermiş olduğum linkteki Tp-link w9970 kullanıcısıyım.(öenmli not:VDSL kullanıcısıyım)İnternet sağlayıcısı olarakta turkneti kullanmaktayım.Paket olarak 75 mbit sınırsız.Gel gelelim.Kablolu bağlantı hızımla, wifi hızım arasında inanılmaz bir fark var.Birde devamlı olmasa da ara ara kesintiler sayfayı çok geç yüklemeler gibi sorunlarla karşılaşıyorum.Bu arada modemim yaklaşık 3-4 metre uzağımda.Aşağıda paylaştığım resimlerde kablolu ve kablosuz hız farkını görebilirsiniz.Kablolu her zaman kablosuzdan hızlı olsa da aralarında bu kadar hız farkı olmaması lazım.Sizce yeni bir modem almalı mıyım? Acaba modemden dolayı mıdır bu kadar fark ve anlık kesintiler?Birde vdsl modem öneriniz var mıdır?Şimdiden teşekkürler

Şuanki modemim --->https://www.hepsiburada.com/tp-link-td-w9970-300mbps-fiber-modem-router-ewan-vpn-ebeveyn-kontrolu-vdsl-adsl2-usb-port-p-BD803594


Bu modemi kullanan arkadaşlar yorumda bulunabilirler mi?https://www.hepsiburada.com/keenetic-extra-dsl-ac1200-whole-home-wi-fi-kablosuz-vdsl2-adsl2-modem-router-p-HBV00000MI5NL

Wifi kullanırken ki hız:
< Resime gitmek için tıklayın >

Kablolu hız:
< Resime gitmek için tıklayın >
H
5 yıl
Aynı trafik cezasını memur sisteme iki kere girmiş?
Merhaba arkadaşlar,

Geçenlerde girilmeyecek bir sokaktan geçmiştim.Bunun üzerine 108 tl gibi bir ceza yedim.Polis sisteme işlerken sistem yavaş diye birde telefondan deneyelim dedi.Ama anlaşılan diğer makineden girdiği de sayılmış.Bir kural ihlali için 2 aynı miktarda ceza girilmiş.Gün yer ve tarihi herşeyi aynı.Daha önce böyle birşey yaşayan oldu mu.Buna nasıl ve nerden itirazda bulunabilirim?
H
5 yıl
İnternetin tamamen kesilmesi
Merhaba, 18 aralıkta bağlanan internetimin çok yavaş olduğunu aşağıdaki konuda dile getirmiştim.Daha sonra burdaki @TurkNetDestek kullanıcısından açtığım destek kaydına bakılması için yardım istedim.Ama mesajlaşmamız sonunda iyileşmesi yerine internetim tamamen gitti.İnternet ışığı da yanmamakta(3-4 yıldır stabil çalışan sistemim var dün akşamda kontrol etmeme rağmen).Şuan kimseye ulaşamadığımdan başıma da ilk defa böyle birşey geldiğinden burdan belki birilerine ulaşırım diye bu mesajı açıyorum.Yardımlarınız ricasıyla, eğer ki haftasonuna kadar olmazsa bu iş hayatımdaki en hızlı iss değişimini yapıcam gibi duruyor.

Not:ADSL kullanıcısıyım, VDSL desteği olduğunu düşünüp portu değiştirmiş olabilirsiniz.Bu da varolan ADSL'i etkilemiş olabilir.

Önceki konu:https://forum.donanimhaber.com/internetin-uzak-sunucudan-alinmasi-ve-degerlerin-dusuklugu--136356848
H
5 yıl
İnternetin uzak sunucudan alınması ve değerlerin düşüklüğü
Merhabalar,

Bugün türknete geçtim.Testlerimde aşağıdaki değerleri almaktayım.Sunucu sürekli adana ve dolaylarından istek yapmaktadır.Ben ise istanbulda yaşıyorum.Değerler çok değişken eski iss firmamdan aldığım stabil 16 mbit hızından eser yok şuan, ping +100lerde hız desen 3-5mbit arası gidiyor.Bazen 0.5-1 aralarını gördüğü de oluyor.Aldığım paket 35 mbitlik vdsl kullanmadığım için 16mbit stabil hıza bile razıyım.Yetkili bir arkadaş bakabilir mi.Teşekkürler< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.