O

Yarbay
09 Mayıs 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
50 üye
Görüntülenme (?)
341 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
3 yıl
DH Premium 2021 Mart maaşlarının eksik yatması
Bildiğiniz üzere premiumdan alınan maaşlar yıl başında zamlanmıştı fakat mart ayında eksik yatmış. Sebebini sorduğumda covid öne sürüldü. Benim bir kaç arkadaşıma da eksik yatmış. Aynı durumda olanlar ile birlik olup eksik kısmının yatırılması için dilekçe yazacağım, desteklerinizi bekliyorum.
O
5 yıl
RAM ve işlemci tavsiyesi (elimdeki parçalara en uygun şekilde)
Herkese merhaba,
Arkadaşlar elimde bulunan komponentlere uygun olarak eksik olan parçaları tamamlamak istiyorum.

Evga 750 platinum power
Msi rx 570 gaming x 4 GB ekran kartı (2 tane)
Asus 27.9 monitör
Asus z170 pro gaming anakart

İhtiyacım olan şeyler işlemci ve RAM
Fiyatları önemli değil, diğer parçalara göre optimum seviyede olacak şekilde işlemci ve RAM i ne almalıyım.

Hem oyun oynarım hemde grafik (cad tasarımı ve 3D analiz ansys) olarak kullanacağım bilgisayarı.

Bilgili olup tavsiye verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
O
5 yıl
AMATÖR UĞRAŞ Raspberry TEKNİK BİLGİ YETMEDİ Lvds LCD
Değerli forumdaşlar yaklaşık 6 aydır hobi olarak amatör telsizcilikle uğraşmaktayım. Sabit olarak bir araç telsizi kullanıyorum. Bunu mobil bir istasyona çevirme gayretlerine girince o da olsun bu da olsun derken proje biraz büyüdü ve takıldık. Kısaca projeyi anlatıyorum bir çantamız var içine telsiz smps falan attım. Birde raspberry pc kurmaya çalışıyorum şuan. Takıldığım kısım şu :
raspberry e eski laptop umun ekranını takmak istiyorum. 3 tane pc parçaladım(laptop) ekranlarını çıkardım. Fakat bunları toplayamadım.

Hali hazırda elimde olan teknik parçaları yazıyorum ;

raspberry pi 3 B+
lcd controller board (pcb800099-v.9)
3 adet lcd panel (AT102TN42, CLAA101NC05, LP141WX1-TLE3)

bu parçalar ayrı zamanlarda kullanıldığı için birbirlerine uyumlarını araştırdım. Fakat birtürlü anlamlı bir bilgi oluşturamadım. Hiç değilse bu lvds cablo ile ilgili bilgisi olan var ise paylaşırsa inanılmaz makbule geçer. Harcama yapmaya hazırım projeyi yürüteceğim fakat anlamsız harcama yapmak istemiyorum en tasarruflu nasıl yürürüm bilgilerinizi bekliyorum. ilgiye çok teşekkürler.
O
8 yıl
Pokemon GO İzmir
İzmir oyuncuları olarak burada toplanabiliriz arkadaşlar.
O
8 yıl
Cevap: (CYBER MONDAY ZAMANI)TR\u0027NİN EN BÜYÜK AMAZON REHBERİ, DEV ÜRÜN PAYLAŞIMI
O
9 yıl
Prusa i3 3d printer / 3 boyutlu yazıcı / Step motor nema 17
S.a. 3 boyutlu yazıcımızı yaparken bir sorunla karşılaştık. Burdan bilirkişi varsa bize yardımını bekliyoruz. Yazıcıda kullandığımız step(adım)motor[bize japon malıdır çin malına benzemez diye satıldı] 6 pinli. Ancak elektronik devrede 4 lü sokete girişi var. Çin malı olan adım motorun içinden doğrudan renkli kablolar çıkıyor(4 tane). Onları renklerine göre bağlamak kolay. Bizim motorun bipolar olduğunu falan öğrendim okuduğum yazılarda. Elektonik bir aletle ölçüm yaparak hangi pimin ne olduğunu anlıyorlar. Bizim elimizde sadece motorlar var kablolama yaptıktan sonra olayı anladık. Gerekli fotoları paylaşıyorum. Neyi nereye bağlayacağımı bilen varsa anlatabilir mi? Hangi pim ne renk kablo kısaca sorum budur. Şimdiden ilgiye teşekkürler.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
O
9 yıl
UYDUNET ROUTER PC TAM BİR BUNALIMDAYIM
Herkese iyi akşamlar evimizde uydunet internet var ve modem olarak netmaster CBW-383Z4 kullanıyoruz. Apartmanda bu modemi 3 komşumla kullanıyorum fakat çekim gücü yetersiz kalınca dlink DIR-820L marka router aldık. Krizimiz tam bu noktada başladı hırs yaptım 4 gündür uyumuyorum yapamadım. Öncelikle router ve modem arasında ki bağlantıda aksaklık yaşadık ethernet kablosunu routerın arkasında ki ethernete bağlayarak interneti dağıtmaya çalıştık.Burda wi fi ağı herkesye gözüküyor fakat internet e girilmiyordu. 2 gün sonra router ın arkasında ki ethernet girişinde ki kabloyu lan a takmak aklıma geldi bu olay kısmi başarılı oldu. router ve modemi kapatıp açtığımızda cihazlarımızı ilk bağladığımızda interneti hepimiz kullanabiliyoruz fakat ağdan ayrıldıktan sonra ağa tekrar katıldığımızda wi fi ağı yine gözüküyor fakat internet e girmiyor. ip router ve modem deki ip aralıklarıyla saatlerce oynadım herşeyi denedim kafayı yedim artık anlayan varsa yardımcı olabilir mi?
O
9 yıl
Cevap: PS4 İZMİR \u0027\u0027TAKAS\u0027\u0027 GRUBU
nba 2k 15 ve fifa 15 var elimde satılık veya takaslık
O
10 yıl
Değerli taş satın alma ve Hesap taşıma sorunu
Değerli arkadaşlar birkaç sorunla ciddi mücadele ettikten sonra çözemeyince bilenlerden destek almak istedim.Açıkçası ne android den nede ios dan doğru düzgün anlamıyorum.Bu yüzden sorunlarımı açıkça yazacağım.Lütfen sadece yardımcı olmak isteyen arkadaşlar cevap yazsın.

Sorun 1 : Oyunu arkadaşlarımda gördüğüm için ve telefonum oyunu oynatamadığı için 4 gün önce bilgisayarda bluestacks da başladım.Daha sonra evdeki bilgisayarı çok fazla meşgul ettiğim için kardeşim i pad ine oyunu kurdu ve hesabımı (bu eski cihaz bu yeni cihaz kodu gir vs yöntemiyle) i pad e taşıdım.Kardeşim i pad ini şuan satmak istiyor ve ben oyunu aktardıktan sonra hesabımın kardeşimin apple kimliğine taşındığını anladım.i pad satılırsa alan kişi hesabıma giriş yapabilir mi?Hesabımı bu apple kimliğinden ayırabilir miyim?

Sorun 2 : Android de yüksek lwl e kasan bir arkadaşımın oyunu google hesabına bağlamadığını farkettik ve oyunu silerse birikiminin gideceğini düşünerek hesaba bağlamasını söyledik.Ancak telefonunda google hesabı olarak bulunan hesabın şifresini bilmediğinden yeni bir gmail hesabı açtık.Daha sonra hesabını bu yeni mail adresine bağladık.Tam biz herşeyi hallettik derken şöyle bir sorun çıktı karşımıza.Marketten yeşil taş almak isteyince eski mail adresi çıkıyor karşımıza.İşte xxxx@gmail.com a hesap kartı tanımlanmamıştır tanımlayın falan gibi bişi sorun şu.Ben artık o maili kullanmıyorum ki onun zaten şifresini bilmiyoruz.Neden yeni açtığımız maile hesap kart tanımlandırmıyor?Tam bu noktada şu kuşkuya düştük acaba oyunu şifresini bilmediğimiz mail adresine mi bağladı?Oyunun hangi mail adresine bağladığımızı nasıl anlayabiliriz?

Genel bilgilendirme : Arkadaşlarım eğer oyunu herhangi bir mail adresine bağlamadan oynarsanız birikimin telefondaki oyunun silinmesiyle gideceğinden bahsetti bizde bağlamaya çalıştık sonra bu hesap aktarım işleri falan baya kafamız karıştı bu sistemlerle ilgili bilgisi olan biri açık açık yazarsa çok memnun oluruz.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
O
10 yıl
Cevap: samsung galaxy s3 donma sorunu
arkadaşlar
telefonun faturası bana ait değil ayrıca bir yakınımada ait değil, telefonun onarılamamı durumunda tüketici mahkemesinde haklarımı savunabilirmiyim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.