A

Er
07 Mayıs 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
5 yıl
Kopan WİFİ bağlantı sorunu
Merhaba arkadaşlar

Yaptığım araştırmalar neticesinde, birazdan yazacağım problemi bahsi geçen çözümler ile gideremedim. Yine de çözüm bulma umuduyla konu açıyorum :)


Bilgisayarım;

Intel i5 750
8 GB DDR3 ram
GTX 550 Tİ
450W gerçek power
120 SSD'den oluşuyor

Ben bu bilgisayara hangi WİFİ usb/dongle taksam ilk 3 dakika görüyor ve sök tak yapana kadar da bir daha görmüyor. WİFİ usb/dongle'ları diğer cihazlarda deniyorum çok iyi çalışıyorlar. USB bozuk desem, diğer klavye, fare, hdd, bluetooth gibi ekstralar çalışıyor. Ama WİFİ maalesef. Ethernet ile sıkıntısız girebiliyorum. Sizce sebebi nedir?

Testler ise;
500W Silver Power Supply ile
Başka bir modem ile
Başka wifi/dongle ile
Bütün USB yuvalarını boş bırakıp sadece WİFİ usb/dongle ile denedim ama olmadı.


Teşekkür ederim :)
A
5 yıl
Instagram\u0027da hikaye silmek
Merhaba arkadaşlar

Instagram hesabımdan sildiğim storyleri ben göremiyorum ama başka kullanıcılar görebiliyor.
Sebebi hikayeden hikaye paylaştım ve o kişi tarafından engellendim. Ondan olabilir diye düşünüyorum. Ama bunu kaldırmanın bir yolu yok mu sizce?
A
10 yıl
HP G62 Serisi Ekran Kartı Sorunu [Çözümlü]
Bildiğiniz gibi HP Laptoplarının genel ısınma sorunu hiç bitmiyor. Son kullanıcı olarak herşey üstümüzde test ediliyor açıkçası :)
2.El olarak aldığım HP G62 Laptop format attıktan sonra ATI sürücülerini yükleyip yeniden başlattıktan sonra PAT diye mavi ekran veya aniden kapanma cereyan etti.
Forumlarda, HP sitesinde vs. vs. heryerde ilginç uygulamalar var çözüm için ama hepsini deneyince yine bir sonuç çıkmıyor normalde, ancak sırasıyla yapınca herşey düzeliyor :) Neyse, sorun şu: HP G62 Serisi Ekran Kartı Kapanma, çözüm sırasıyla alt satırlarda.... Kolay gelsin

1.Laptobun her parçasını söküp işlemci fanına ulaşın, filtrelerdeki/ızgaralardaki yün toz gibi pislikleri temizleyin. İşlemcinizi söküp alkol veya kolonyalı mendil/kulak pamuğu ile temizleyip parlatın, bu işlemi yaparken dikkatli davranın işlemciye zarar vermeyin. Aynı şekilde ATI GPU üzerini de temizleyin. Ardından yeni termal macunu pirinç tanesi kadar damlatıp monte edin. Kasa içeriğini de temizleyip bilgisayarınızı toplayın. (Eğer cihazınız garantili ise direkt olarak bu adımı atlayın)

2.Ardından verilerinizi yedekleme imkanınız var ise yedekleyin. Ardından format atın.
3.http://leshcatlabs.net/downloads_unfil/ sitesinden Catalyst 14.4 WHQL UnifL v2.2 yazılımını indirin. Çalıştırıp kurulumunu yapın, C: diski içerisine Drivers adında bir klasör oluşacaktır. Bu klasör içerisinden önce Intel HD sürücüsünü kurun ve yeniden başlatın. Daha sonra AMD sürücüsünü kurun ve yeniden başlatın.

4.Eğer format atmadan halletmek istiyorsanız Bilgisayarım a sağ tıklayıp Yönet düğmesine basın ve Aygıt yöneticisine ulaşın. Ardından Görüntü Bağdaştırıcıları'na girin ve içerikteki sürücülere sağ tıklayıp Kaldır ve Bu Sürücü Yazılımını sil düğmesini etkinleştirip Tamam düğmesine basın. Ekranınız bir kaç kez yanıp sönecek ve dev gibi simgelerle geri gelecektir. Yeniden başlatın. 3.üncü adımdaki yazılanları uygulayın.

5.Eğer 3.üncü adımdaki sürücüler işinizi görmezse, HP Support sitesinden cihazınızın tam model numarasını aratıp bulun ve Drivers/Sürücüler sekmesinden Graphics alanına inin. Oradan eski sürüm Intel ve ATI sürücülerini indirip önce Intel ardından ATI olmak üzere kurulumunuzu tamamlayıp bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Bu işlemlerin ardından bilgisayar fanınız sessiz olabilir, ancak gezinmeler vs. işlemler esnasında yani yaklaşık 45-60 dk içerisinde tekrar mavi ekran hatası alabilir veya aniden kapanma yaşayabilirsiniz. Uyku modu sorununu henüz çözemedim. Kolay gelsin :)
A
14 yıl
i-mate ile 2 sorun yaşıyorum.
Merhaba arkadaşlar. İkinci el i-mate JASJAM PDA aldım, dün akşam kamersının ayarlarıyla oynarken ekrana gri bir çerçeve geldi ve hiç gitmedi, ne yaptıysam gideremedim.
2 inci sorun ise, windows mobile 6 sürümünü yükleyemiyorum. Belki de indirdiğim link yanlıştır diycem ama yükleyenler yapabilmiş. Bana bu konularda yardımcı olursanız sevinirim.
A
15 yıl
iDeneb v1.4 10.5.6 for Intel/AMD (Mac OSx86 Leopard) -Tamamen türkçe İnceleme
Hep bir MAC'im olsun istedim ama olmadı, ondan daha pahalı PC'lerim oldu
"Yüklenmesi bir hayli zor veya AMD ATI gibi sorunlar var" hurafeleri bir kenara bırakalım, çünkü yükledinmi oluyor hakikaten.
Kullandığım Sistem : Gigabyte GA945GC-S2L, XFX DDR3 7600, Intel Core 2 Duo 2.2 Ghz, 2 GB DDR2 600Mhz RAM, DVD RW, 160 GB HDD, HP Monitör ve çevre birimleri....

Kurulum gayet basitti hiç sorun yaşamadım ama önce doğal olarak biraz araştırma yaptım ne nasıl olur diye ve sonuç gerçekten mükemmel oldu.
Genelde yaşanan driver sorununu yaşamadım, hiç bir driver aramama gerek kalmadan kendi kurulum sırasında gerekli yazılımı ayarladı.
İlk kurucak olanlar için söylüyorum krdinlikle deneyin çünkü elmanın tadına varıyorsunuz ve 1 kilo alasınız geliyo...
Bi kere herşeyden önce tamamen grafiklerle donatılmış bir işletim sistemi, ne kullanırsanız kullanın hiç donmuyor, seçtiğiniz her uygulama için ayrıca menü aramanıza gerek yok çünkü zaten windows'ta görev çubuğu diye bildiğimiz menü çubuğu bizim için herşeyin bir menüsünü kendinde tutuyor.Hiç olmazsa kısayolların üstündeki ufak oklardan kurtulduk ( tamam da biz bunu program aracılığıyla windows dada yapabiliyorduk) , CTRL + Mouse yukarı kombinasyonuyla ekranı istediğniz kadar yakınlaştırabiliyorsunuz.F12 ayrı bir dünya tuşlayıp görün.
Türkçe dediğimde şaşırmayın ama çoğu forumda olmaz denen şey bu sefer oldu.Medyasoftun kendi yayınladığı MAC TR yamalarından uygun sürümü indirim PC ye kurdum ve rset attığımda yüzde 99 luk bir TR MAC gördüm.( Kalan yüzde 1 quickTime ve iTunes in ingilizce kalması)
Artıları saymakla bitmez birazda eksilerine geçelim

-(EKSİ) LER
*Malum bunu PC ye kurucağınız için muhtemel EXE, MSI vs. uzantılı dosyalarınızı MAC e kuramazsınız. ( Crosscover ile deneme yapabilirsiniz hemen ümidi yitirmeyin )
*XP veya Vista gibi olmasada Elme nın yaprağı ( altındaki daire ) biraz dönüyor
*Divx'leri izlemek için Codec istiyo.
*"Bilgisayarınızın yeniden başlatılmaya ihtiyacı var isterseniz RESTART butonun basarak Mac inizi yeniden başlatabilirsiniz.İşe yaramaz ise POWER düğmesine 5 saniye basılı tutup Mac inizi tamamen kapatıp yeniden başlatabilirsiniz." gibi bir hata söz konusu bazı .dmg kurulumları yaparken...

Bildiğiniz eksikler varsa çözümleriyle birlikte konu başlığı altında paylaşalım...Kolay gelsin...
A
15 yıl
PC\u0027ye Apple Keyboard takılınca...
Arkadaşlar aranızda yeniyim, forumda araştırdım bu konu varmı diye ama biraz benzerleri var konu unutulmuş herhangi bir çözüm bulunamamış.
Vista 32 Bit yüklü PC'ye Apple USB klavye taktım(Yeni modellerinden değil) ama bazı tuşları çalışmıyo.Mesela Numlock kısmındaki 0,1,2,3, . , Enter hatta Space,Alt,Ğ tuşuna basınca T çıkıyo,İ ye basınca da G çıkıyo.Bunu düzeltmek için herhagi bir yazılım varmı? Yardımlaınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.