K

Yarbay
22 Mart 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
27 üye
Görüntülenme (?)
482 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
K
2 yıl
60.000 ile 70.000 TL Arasında Sistem Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır pc toplamayı düşünüyorum. Pc yi yayın yapmak ve oyun amaçlı toplamak istiyorum. Elimde Ps5 ve Series X de var. Fakat Ps5 üzerinden Warzone ve Fifa yayınları yapmak istiyorum. Yani uzun ömürlü ileriye dönük ve sağlam bir sistem toplamak istiyorum. Bütçe maksimum 70.000 TL olabilir.

Sistemi İntel İ9 12900k işlemci ve Asus Maximus Z960 anakartı üzerine kurmak istiyorum. Bu fiyata kurabilirmiyim ? Ekran kartı düşük olsada çok sorun olurmu ? 3070 veya 3060 ti vs yardımlarınızı rica ediyorum.

İyi forumlar.
K
5 yıl
5 Bin Tl ye kadar tv tavsifyesi
Arkadaşlar merhaba. 2 hafta önce teknosadan Samsung 49Nu7090 aldım. Almaz olaydım. Böyle berbat bir görüntü görmedim hayatımda. Böyle puslu ve sisli bir görüntü var. Yandan izleyince inanılmaz kötü bir kalite var. Aldığıma çok pişman oldum.

Tv yi 3600 tl ye almıştım. Hafta sonu teknosaya götürüp iade edip başka tv alacağım. 5000 TL limitim var. Bana şöyle salonda film ve maç izlenecek 55 inç veya 50 inç alabileceğim güzel bir tv önerebilirmisiniz?? Markası önemli değil. Tv nin görüntü kalitesi ve 4k sı güzel olsun başka birşey istemiyorum.

Herkese teşekkürler. İyi forumlar.
K
8 yıl
Gökhan Gönül Gerekli miydi ?
Arkadaşlar biliyorsunuz birçok bu sene alabileceğimiz sağ bekler fazlaydı. En basitinden van der wiel bonservisi elindeydi. Ve fb aldı hayırlı olsun onlara. İsla vardı. Sizce 32 yaşında bir oyuncuyu almak gerekli miydi ?
K
8 yıl
Media player tavsiyesi
Herkese merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 6-7 yıldır media player kullanmaktayım. Popcorn a110 media player ım vardı. 2009 yılında almıştım. Yaklaşık 6 tb bluray arşivim vardı. Fakat popcorn media player bozuldu. Acilen media player almam lazım. Piyasayı bayadır takip etmiyorum. Şuan bütçem biraz kısıtlı ne önerebikirsiniz. Yapacağım sadece hdd yi bağlayıp mkv film izlemek olcak.

http://www.vatanbilgisayar.com/hmp7001-mkv-media-player.html#genel-bakis

Şu cihaz uygun gibi geldi bana işimi görürmü sizce ?
K
8 yıl
Astro A50 kulaklığım bozuldu yardım.
Arkadaşlar herkese merhaba. Yaklaşık 2 yıl kadar önce amazon dan aldığım astro A50 kulaklığım da bir sıkıntı yaşadım. Kulaklığı sadece Ps4 de kullanıyorum. Ve yaklaşık 4-5 gün önce kulaklıkta Ps4 partideki arkadaşlarımın sesini duymamaya başladım. Oyun sesleri falan herşey çok normal. Hiçbir sıkıntı yok gibi görünüyor. Ama partiye girince kimseyi duyamıyorum. Mikrofonu da bozuk değil. Acaba neden böyle birşey olmuş olabilir. Ps4 de ki bütün ayarlar da doğru üstelik. Bu kulaklığı istanbulda yaptırabileceğim bir yer varmıdır?
K
8 yıl
Astro A50 kulaklığım bozuldu yardım.
Arkadaşlar herkese merhaba. Yaklaşık 2 yıl kadar önce amazon dan aldığım astro A50 kulaklığım da bir sıkıntı yaşadım. Kulaklığı sadece Ps4 de kullanıyorum. Ve yaklaşık 4-5 gün önce kulaklıkta Ps4 partideki arkadaşlarımın sesini duymamaya başladım. Oyun sesleri falan herşey çok normal. Hiçbir sıkıntı yok gibi görünüyor. Ama partiye girince kimseyi duyamıyorum. Mikrofonu da bozuk değil. Acaba neden böyle birşey olmuş olabilir. Ps4 de ki bütün ayarlar da doğru üstelik. Bu kulaklığı istanbulda yyaptırabileceğim bir yer varmıdır?
K
11 yıl
3d Media Player Önerisi Yardım.
Herkese merhabalar. Arkadaşlar aslında bende media player var. Fakat yaklaşık 2 seneye yakın 3d tv kullanıyorum. Fakat daha adam akıllı bir tane 3d film izleyemedim. Çünkü 3d tv dts sesleri çözemiyor. Şuan popcorn hour A-110 media player kullanıyorum. Çokta memnunum ama bu 3d halfsbs filmleri ne yazıkki doğru dürüst oynatamıyor. Altyazılar birbirine giriyor. Bana 3d half sbs filmleri adam gibi oynatabilen ve hiçbir sorun çıkarmayacak media player önerirmisiniz ? Altyazıları düzgün bir şekilde gösterecek hatta olursa orjinal 3d iso bluray filmleri bile oynatabilsin. 40-50 gb filmleri indirmiyorum ama ilerde lazım olabilir diye almışken bir kere almak istiyorum. Media player piyasasını 2-3 yıldan beri takip etmediğim için pek bilgim yok. Fiyatlar falan nasıl şuan ? İyi ve uygun fiyatlı, ayrıca 3d half sbs ve iso bluray filmleri sorunsuz oynatabilen bir media player önerirseniz çok sevinirim. Ayrıca dts-hd desteğide olursa iyi olur. Logitech Z5500 bağlıyacağım Çok teşekkürler. İyi forumlar.
K
11 yıl
Dark Xbox360 Ana Konu
Konusu varmı bilmiyorum. Ama oyunu az önce malum yerlerde çıktığını gördüm ve oynayan varmı merak ettim.

Realmforge Studios'un karanlık-fantezi temalı aksiyon-rpg oyunu Dark'ta Eric Bane adlı bir karakteri yönetiyoruz. Eric bir gün vampirlerle dolu bir barda uyanır, ama bellek kaybı nedeniyle geçmişine dair hiç bir şey hatırlamaz. Şimdi bu karanlık ve modern dünyada geçmişini araştırmalıdır.


Videoyu izlemek için tıklayınız


Not: Eğer ana konusu varsa bu konuyu silebilirsiniz.
K
11 yıl
Red Dead Redemption Undead Nightmare bitirenler bakarmısınız ?
Arkadaşlar Rdr undead nightmare de bir yerde takıldım. Daha doğrusu görev çıkmıyor. Haritanın her yerindeki zombileri temizledim. Çiçekleri falan topladım. Tren istasyonu var. Oraya gittim ve orda yaşlı adam at arabasının altında saklanmıştı. Ordan itibaren bana birini bulmamı söylüyor. Fakat haritada hiçbir işaret falan çıkmıyor. Haritada çoğu yeri gezdim ama bulamadım. Nerde olabilir bu görev acaba ? Ayrıca şu ek görevler varya kayıp insanları bulup duvarları kaplı küçük şehir gibi bir yere getiriyoruz. Onlarıda yaptım ama hiçbirşey olmadı. Görevin açıklaması şu.

Bonnie s father. Drew, has not yet returned from luring a large pack of undead into the family barn. You offered to go look for him, but he s been gone quite a while

Görevin açıklaması budur arkadaşlar. Özellikle oyunu bitiren arkadaşlardan acil yardım rica ediyorum. Teşekkürler.
K
11 yıl
Digitürk 3d Neden Bu Kadar Kötü ??
Arkadaşlar Lg 3d led tv kullanıyorum. Digitürkün 399. kanalında 3d içerikleri ve görüntü kalitesi neden bu kadar kötü sizce ? 3d diye yayın yapıyorlar ama alakası yok. Görüntü çamur gibi sanki 10 yıl önceden kalma vcd kalitesinde çok bulanık ve dandik bir yayın. Çözünürlük yerlerde sürünüyor. 3d adına berbat diyebilirim. Hiç beğenmedim. Ne maç olsun nede filmler olsun çok çok kötü bir 3d yayın kalitesine sahipler. Sizlerin görüşlerini merak ettim. İyi forumlar.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.