M

Yarbay
28 Şubat 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
18 üye
Görüntülenme (?)
222 (Bu ay: 8)
Gönderiler Hakkında
M
4 hafta
Döviz ve Euro ne kadar ? Piyasalarda son durum ne?
Dolar ve Euro kaç TL ? 1 TL kaç dolar, 1 TL kaç Euro. İşte 26 Mart günü döviz kurunda son durum

Geçtiğimiz haftayı Dolar 32 TL ile kapatırken, Euro ise haftayı 34,92 ile kapatmıştı.

Haftaya yükselişle başlayan döviz kurunda 26 Mart günü 1 Dolar 32,17 TL iken, 1 Euro ise 34,90 işlem görüyor.
Döviz kurun önümüzde günlerde ise ne olacağı merak konusu.

Altın Fiyatları Ne kadar ?

İşte gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar oldu. ONS altın %0,02 artışla Alış fiyatı $2.172,50, Satış ise $2.173,31 işlem görüyor. Gram altında ise %0,04 artışla 2.245,90 ₺’den işlem görürken Çeyrek altın ise 3.972,84 TL’den işlem görüyor

Haber Detayı
M
2 ay
EkonomiyeDair - Ekonomi | Finans | Döviz Kuru | Borsa Haberleri
Ekonomi, dünyamızın kalbidir. İş dünyasının nabzını tutar, finansal akışları yönlendirir ve tüm toplumların yaşamını etkiler. Biz, ekonomiyedair.com olarak, bu karmaşık ve heyecan verici dünyanın kapılarını size açmayı amaçlıyoruz.

Misyonumuz; ekonomiye dair bilgileri, analizleri ve haberleri sadece bir tık uzağınıza getirerek, bilinçli kararlar almanıza yardımcı olmaktır. Çünkü inanıyoruz ki, doğru bilgiye erişim, başarının anahtarlarından biridir.

ekonomiyedair.com olarak amacımızı gerçekleştirmek için tutkuyla çalışıyoruz. Ekonomiye dair her konuyu ele alırken tarafsızlık ve güvenilirlik ilkelerine sıkı sıkıya bağlıyız. İş dünyasının karmaşıklığını anlaşılır bir şekilde açıklamak için sade bir dil kullanıyoruz, böylece herkesin ekonomi hakkında bilgi edinmesi kolaylaşıyor.
ekonomiyedair.com‘da sizler için özenle seçilmiş makaleler, güncel haberler, derinlemesine analizler ve ilham verici röportajlar bulabilirsiniz. İster iş dünyasındaki son trendlere göz atmak isteyin, ister küresel piyasalar hakkında derinlemesine bilgi edinmek isteyin, ister kendi finansal geleceğinizi şekillendirmek için ipuçları arayın; hepsi burada!

Ayrıca; siz değerli okuyucularımızın yorumlarına, sorularına ve önerilerine büyük önem veriyoruz. İş dünyasının gerçeklerini anlamak için etkileşime geçmek ve tartışmak, hepimizin birbirinden öğreneceği bir ortam yaratmak istiyoruz.
ekonomiyedair.com ailesi olarak, sadece iş dünyasını takip etmekle kalmayıp, aynı zamanda geleceği şekillendiren bir güç olmayı hedefliyoruz. İnovasyonu teşvik ediyor, girişimcilik ruhunu destekliyor ve sosyal ve ekonomik sürdürülebilirlik için çabalıyoruz.
M
3 ay
DAĞ KOMD.OKL. VE EĞT.MRK. 58 İNCİ KOMD.EĞT.A.K.LIĞI
Kardeşim, Burdur DAĞ KOMD.OKL. VE EĞT.MRK. 58 İNCİ KOMD.EĞT.A.K.LIĞI Nisan ayında bedelli yapacak. Burası nasıldır, giden var mı, veya aynı dönem giden var mı ? Bilgisi olan paylaşabilir mi ?
M
3 ay
NetInternet İnternet hizmeti Nasıldır ?
Selamlar,
TurkNet'in zammından sonra firma aramaya başladım.
Mevcut web siteleri, hosting konusunda NetInternet gayet iyi ama acaba normal net konusunda nasıllar ?


Sorgulama yaptığımda
En Yüksek 85.707 Mbps 'e kadar
Teknoloji: VDSL2

Boş port: MEVCUT

Santral mesafesi: 191 METRE
HER ŞEY DAHİL ALABİLECEĞİNİZ EN YÜKSEK PAKET VDSL-100

Diyor.

Sizce geçilir mi, nasıl ?
M
3 ay
TurkNet zam ve alternatif öneri
399₺ zam mı olur ? maaşlara bu kadar zam gelmiyor. ne bu senede 3-4 kere zam yapmak.
Ayıptır.

Arkadaşlar, bu zamlar bela oldu başımıza. Daha uygun öneride bulunabilecek ve tahhütsüz sorun yaşamayacağım internet firması önerilerinizi bekliyorum.
M
3 ay
Spor Salonu Önerisi
Selamlar, üsküdar bölgesinde veya levent ( iş çıkışı ) spora gitmek istiyorum. Amacım tamamen form tutmak, kondisyon ve biraz daha sıkı vücut. Önerileriniz nelerdir?

MacFit dışında alternatif olarak olabilir. kalabalık olmasın, apaçi gibi durumlar olmasın, ferah olması yeterlidir.
M
3 ay
Almanya\u0027ya nasıl geri dönebilirim ?
Herkese selamlar,
1990. Almanya doğumluyum. Ancak 2004 yılında Almanya'dan kesin dönüş yaptık. Şimdi, her yerde çıkan Almanya işçi göçü alıyor , vs gibi reklamları, haberleri çok görür oldum. Bu şekilde bari olsa en azından bi gitme durumum varsa nasıl bir yol izleyebilirim ?
Tüm doğum kayıtlarım vs hepsi hem Almanya'da var, hem de benim elimde de var.
Gerek bu yasalar, gerekse de işçi göçü muhabbetine nasıl Almanya'ya tekrardan dönebilirim.

NOT: Yaklaşık 3-4 yıldır web tarafında freelance ve kurumsal/reklam ajansı çalışıyorum. Ayrıca kağıt üzerinde kurulu bir ajansım var. Nasıl bir yol izleyebilirim. Bilgili olanlar yardımcı olabilir mi ?
M
4 ay
İmei kapalı olan cihazım hala kapalı
Selam, saat 12.30 itibarıyla hattı kapalı olan tele taktım ama hala hizmet yok, ağ seçiminde tüm şebekeler var ama başarısız diyor. Turkcell taktık açıldı ama Türk Telekom ve bimcell kapalı.
M
5 ay
IOS\u0027a whatsapp taşırken \"bir şeyler ters gitti\" hatası
Selam,
Huawei P30 cihazım var. 15 Pro aldım. IOS'e taşı ile birçok şeyi taşıdım ama WhatsApp taşırken bir şeyler ters gitti tarzında bir hata aldım.

Bu hatanın sebebi nedir, nasıl düzenlerim?

Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Örnek görüntü :

< Resime gitmek için tıklayın >
M
5 ay
Sizce ne kadar ücret talep etmeliyim ? (Detaylar içerde)
Konu silinebilir.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.