B

Çavuş
19 Şubat 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
70 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
8 yıl
Izmir bayraktar otoda tanidigi olan? Araba bakacagiz
Beyler bayanlar merhaba, yarin izmir bayraktar oto gaziemire ikinci el araba bakmaya gidecegiz. Annem babam emekli memur ben de biriktirdigim uc bes kurusla destek olup bir aile tipi 7 kisilik araba bakacagiz, bikac tane internette gorduk. Olur da begenirsek bize durust davranacak, bize kaktirmayacak bir tanidigi referansi olan var midir?
B
10 yıl
355 DÖNEM : HV.ER EĞT.TUG.K.LIĞI / MERKEZ / KÜTAHYA
Merhaba tertipler,
Face'de de grup açtım ama face kullanan olur kullanmayan olur. Havacıların da başlığı olsun.
https://www.facebook.com/groups/1415758942026775/

HER ANANIN OĞLU ASKER OLUR AMA, HER KIZIN SEVGİLİSİ HAVACI OLAMAZ
B
13 yıl
Bornova\u0027dan İzmir Arenaya nasıl giderim? metro otobüs?
malum akşam Şebo konseri var. nasıl gideriz arenaya? Turan durağı yazıyor biletix in sayfasında , 130 mu geçiyor yoksa metro mu tavsiye edersiniz?
B
13 yıl
Kız arkadasima hangi saati alayim?
Üniversitede okuyan kız arkadaşıma saat alacağım, 3 saat buldum hangisini alayım kararsız kaldım. Fiyatlar aynı sayılır. Fikirlerinizi bekliyorum. (Öyle rock çı makçı fln değil bildiğiniz normal kız =)

1)
< Resime gitmek için tıklayın >
http://www.amazon.de/gp/product/B000VOCBCU/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=A3JWKAKR8XB7XF

2)
< Resime gitmek için tıklayın >
http://www.amazon.de/gp/product/B003R7JXSS/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=A3JWKAKR8XB7XF

3)
< Resime gitmek için tıklayın >
http://www.amazon.co.uk/Swatch-World-Enough-Elektra-GE215/dp/B001FVQJ6M
B
14 yıl
2 yuzuk arasinda kaldim yardim!
sevgilime yüzük alıcam 1 yıldır beraberiz sulanan mulanan olmasın şimdi yüzük taksın iyi olur

2 yüzük arasında kaldım lütfen yardım edin!!

1. http://www.amazon.de/Unique-Trauringe-Eheringe-Partnerringe-Edelstahl/dp/B003ITXQK6/
< Resime gitmek için tıklayın >

2. http://www.amazon.de/Unique-Trauringe-Eheringe-Verlobungsringe-Edelstahl/dp/B003ITXQJ2/
< Resime gitmek için tıklayın >
B
14 yıl
ALINIK 94 Ford Festiva Karbüratör Contası
94 model 110binde otomatik vites ford festiva aracım anormal derecede çok benzin yakıyor(10 litre gibi bişey..). Bujiler değişti ateşleme kabloları değişti hala çok yakıyor. Karbüratör temizlenecek fakat karbüratörü açınca değişmesi gereken contayı bulamadık. Yakıt tüketimini düzeltmek için kontrol etmem/ değiştirmem gereken başka birşey varsa tavsiyelerinize açığım. Onun dışında bu parçayı bulmama yardım ederseniz çok sevinirim. Türkiyenin herhangi biryerinde olması farketmez kargoyla gönderirsiniz.
B
14 yıl
İzmir\u0027de manda kaymaklı ekmek kadayıfı nerde yenir?
balıkesir taraflarında arasında böyle resmen iki parmak manda kaymağı olan bir müthiş lezzetli ekmek kadayıfı yemiştim tadı damağımda kaldı. İzmir de böyle biyer neresi önerirsiniz? ama öle özsüt ünki gibi az şekerli kadayıf yanına serçe parmak kadar kaymak istemiorum kızlar için değil harbi kaymaklı ekmek kadayıfı nerden bulurum?
B
14 yıl
Bu subwoofer ın kapağını nasıl açarım?
Bir subwoofer ım var kapağı aşağıdaki resimdekilere benziyor , nasıl açılacağını bilemedim. Kanırtsam kırırarım yada yapışkanlıysa sonra iş çıkar diye korkuyorum bilgisi olan var mı? Düz tornavidayla tırnak fln mı kurtarmamız gerekiyo acaba?

http://images.hepsiburada.com/assets/Bilgisayar/UploadedCustomerImages/Normal/14052008094100PMD2UE.jpg
http://image5.sahibinden.com/photos/37/62/46/183762466e0.jpg
B
14 yıl
İzmir\u0027de Aktif Sub için Dükkan(Sıfır ve 2.el)??
Müzik setime Pioneer sw110, magnat motion 300a vs kıvamında, 200 küsür fiyata bir aktif sub almak istiyorum. Bu fiyata biraz kaliteli olan sub almak için 2. elden başka şansım olmadığını biliyorum. İzmir'de bunları satan neresi vardır, bunlardan 2. el bulabileceğim dükkan var mıdır?

200 liraya Çankaya'da sansui sw-92 die bir sub satıyorlar ve orda dinlediğimde sesinin ne kadar kötü olduğunu kelimelerle anlatamam size.
B
14 yıl
Müzik setine köprüleme?
Ben evimde bilgisayara bağlı sony müzik seti kullanıyorum. Bir de technics amfi var elimde. Technics amfi 4 çıkışlı, 2 si kullanıldığında 4 ohm 4 ü kullanıldığında 8-16 ohm veriyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ben bu technics amfinin 2 çıkışına arabalardaki amfilere yapıldığı gibi köprüleme yapsam mono bir şekilde bir sub bağlayabilir miyim? kısacası bu evde kullandığımız müzik setlerine köprüleme yapılabiliyor mu? arabalarda kullanılan gibi kabinli pasif bir sub alıp köprüleme ile bu amfiyi kullanmak asıl amacım.

EDIT: biraz bakınınca sublara farkettim ki evde kullanılması için satılan sublarda zaten 2 siyah 2 kırmızı giriş koymuşlar yani köprüleme olmadan direk tek sub a 2 kanal bağlanabliyor. Sanırım böyle bişeye ihtiyacım var benim. Ne yapmsam daha iyi olur, önerilerinize açığım
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.