M

Yüzbaşı
19 Şubat 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
22 üye
Görüntülenme (?)
72 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
10 yıl
landirenzo evo
Merhaba arkadaşlar aracim skoda fabia 1.4 85 hp 2011 model aracima landirenzo lpg taktirdim. Takan usta en son çıkan kitin evo olduğu söyledi sessiz enjektör ve motor sicakken lpg çalışma özelliği olduğunu söyledi bende onu tak dedim ve bana enjektörun boshc marka olduğu söyledi neyse taktim sorun yok ama içimde kaldi biraz araştırdım evo enjektör boch degilmis landirenzo kendi üretimi omegas plus olan bosch ve sesli sizce degiştireyimmi ??
Yada hangisi sağlam ??
M
11 yıl
i9505 nul nul
Silinsin
M
11 yıl
i9505 Yardım
Merhabalar. Elimde i9505 s4 var Bulgaristan'da geldi hattim avea 3g 3g internette 2.3 sn girebiliyorum kesiyor ama edge girebiliyorum ama yavaş avea ve Samsung musteri hizmetleri ile görüştüm ne söyledilese uyguladim giremedim. 3 ayri ulkenin romunu indirdin odin ile attim sorun ayni 14 adet ülke modemlerini indirdim odin ile attim ayni ne yaptiysam 3g internet bağlantısı kuramadim arkadaşımda i9500 modeli var giriyor onun hattini taktik ayni forumda bir kaç arkadaş i9505 kullanıyor sordum onlarda giremiyor acil yardım edin Allah rızası için. .saygılarımla
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.