C

Binbaşı
02 Şubat 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
112 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
11 ay
Amazon\u0027dan Euro ile alınan ürünün iadesi nasıl olur?
Eski alışkanlık döviz çevirici kullanmadan işlem yaptım. Tutar TL olarak kredi kartıma yansıyınca şok oldum. Euro'yu komisyonlarla vs 27 TL civarına hesaplamışlar, amazın 22,50 TL civarında hesaplıyordu.

Ürünü Amazon.de'den aldım ve direkt Almanya'ya gönderdim. Şimdi ürünü iade etsem ekstreme nasıl bir yansıma olur acaba. Direkt olarak limitimden düşen TL tekrar karta yansıtılır mı yoksa Euro üzerinde olan iade tekrar mı hesaplanır? Yani aradaki makas yüzünden iade edecem derken biraz daha zarara girer miyim acaba?
C
5 yıl
Sokaktan Kedi Aldım
Herkese merhaba

Sokaktan hasta bir kedi aldım Cuma günü. Almasaydım muhtemelen ölmüş olacaktı. Alır almaz veterinere götürüp iç dış paraziti yatırdım. Kereta çok sevimli ve sıcak kanlı bugün benimle uyumaya da başladı yalnız tek sıkıntımız duyduğu her miyavlama sesinde kafayı yiyip pencerelere koşuyor. Muhtemelen annesini ya da kardeşlerini özlüyor bu da içimi parçalıyor. Sorumluluk ve vicdan azabı arasında gidip geliyorum. İyileşmiş olsa direk salacağım geri ama ishal ve çok zayıf. 3 gündür bu durumda. Acaba dışarıdaki seslere tepki vermeyi ne zaman bırakır? Martı seslerini bile kedi sanıp kafayı yiyor.


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
C
5 yıl
PS4 Pro Monitor Önerisi (Bütçe 5.000 TL)
Arkadaşlar Merhaba,

Aşağıdaki özelliklerde bir monitor arıyorum ama bir türlü bulamadım. Bütçe 5.000 TL.

31.5 Inch
4K
IPS
HDR (Var)

İyi forumlar
C
9 yıl
EFI Shell Version 2.31 [4.653]
Merhabalar,

Sorunsuz çalışan bilgisayarım bir gün dondu ve manuel olarak restart atmak zorunda kaldım. PC açılmaldı ve başlıktaki hatayı verdi. Hatayı araştırdım benzer hatayı alanlar var ama benimki gibisine rastlamadım. Genelde hiç açılmıyor PC. Ben ise tekrar restart atıp Bios'a giriyorum sonra kaydedip çıktığımda PC tekrar açılıyor fakat aynı hatayı yine alıyorum. Kimi zaman 10 dakika sonra kimi zaman ise saatler sonra da olsa aynı hatayı veriyor. Bazen film izlerken, oyun oynarken, internette dolaşırken hatta hiçbir şey yapmazken bile veriyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

Şu ana kadar ram slotlarını değiştirdim, PC söküp tekrar kurdum ve format attım. Hatta internette bahsi geçen UEFI iptal etmeyi de denedim ama işe yaramadı.

Daha önce sorunu yaşayıp çözmüş olan ya da nasıl çözebileceğime dair fikri olan var mı?
C
10 yıl
Tezsiz Yüksek Lisans Kredi ve Burs???
Merhaba arkadaşlar. Bu yıl tezsiz yüksek lisansa başvurdum ve kredi ya da burs alırsam çok iyi olacak. 2013'te mezun olmuştum ve 4 yıl başbakanlık bursu almıştım. Duyduğum kadarıyla lisansta burs alan yüksek lisansta da alıyormuş. Peki bu tezsiz yüksek lisans için de geçerli mi? Bir de eğitime ara vermiş olmam bir sorun olur mu?
C
10 yıl
KPSSP106 - P108
Merhaba arkadaşlar,

KPSSP3 notum 70 olsa da KPSSP106 ve P108 notlarım 90. YDS'den aldığım notun etkisi de büyükmüş bunda. Merak ettiğim bu puanlarla nerelere atanabilirim. KPSSP3 70 ve YDS 94 puan ile İngilizce gerektiren bölümlere girebilme şansım var mı?
C
10 yıl
Windows aygıtla veya kaynakla iletişim kuramıyor (birincil DNS sunucusu)
Herkese iyi forumlar.

Öncelikle benzer konuların olduğunun farkında olduğumu belirmek isterim. Orada önerilen hiçbir sey sorunu çözemedi. Modeme bagli olan 3 kablolu ve 2 kablosuz internette en ufak sorun yokken kendi bilgisayarım ile internete baglanamiyorum. Baglantinin uzerinde ünlem isareti var ve basliktaki hatayi aliyorum. DNS otomatik almayı da denedim, çeşitli DNSleri de denedim ama sonuc alamadım. Superonline kullanıyorum ve modem de tilgin marka. Benzer sorunu yaşayıp da çözebilen oldu mu acaba? Bu arada müşteri hizmetlerini de aradım ama doğal olarak sorun bilgisayarınızda dediler. Ethernet kartı ile ilgili olabilir mi acaba?
C
11 yıl
Gerek Kalmadı, Silin Gitsin
DigitalHive.org'a davetiye lazım. Elimde 1 adet TL davetiyesi var. DH davetiyesi olup da TL ile takas etmek isteyen olursa bir PM atabilir.

Neyse gerek kalmadı kendim hallettim. Konuyu uçurabilirsiniz.
C
13 yıl
Kameradan sildiğim videoyu nasıl kurtarırım
Samsung ST 500 dijital fotoğraf makinem var. Arkadaşım bir video kaydetmişti 1.20 gb. Video yanlışlıkla silindi. Sildikten sonra hiç fotoğraf çekmedim, video da kaydetmedim. Bulabildiğim tüm kurtarma programlarını denedim. Videoyu kurtardım fakat bu kez de açılmıyor. Araştırdım ve sanırım video hasarlı. Onu düzeltmek için de program denedim. Tam 16 saat süren düzeltme işleminin ardından bir şey değişmedi. Bazı programlar ile düzenleme şansı var sanırım ama hangi program doğru bilemiyorum, hepsini de denemeye de zamanım yok. 2 gündür uğraşmama rağmen henüz elime videonun bozuk halinden başka bir şey geçmeyince ben de artık buraya yazma gereği hissettim. Acaba bu konuda bilgisi olan ve yardım edebilecek olan birileri var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.