I

Teğmen
12 Ocak 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
19 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
12 yıl
Konya Satılık Maxi Scooter 400 TL
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-diger-markalar-konya-celik-motor-martian-x-150-61403644/detay/

İlanda açıklamasını yaptığım motorumu 400 TL'ye. Dileyen yedek motor olarak bahçenin bi köşesine koyar. Dileyen arada gezmek için bisiklet misali kullanır. Bisiklet fiyatına bırakıyorum zaten

Artık uğraşmak istemediğim için böyle bi fiyat verdim. Önceden plakasız olarak sürüldüğü dönemden sonra motorcudan 1150 liraya satın alınmıştır. Faturası durmaktadır.

0505 685 52 76


Cepten ulaşırsanız daha çabuk haberleşiriz.
I
12 yıl
Ehliyet ile ilgi bir kaç soru
Merhaba,

B Tipi ehliyet için yani otomobil ehliyeti almak için yaş sınırı tam olarak kaç? İnternette 18'in bitmesi gerekiyor yazıyor ama arkadaşlarım 18'e girdiğim anda aldılar.

29.03.1994 doğumluyum. 2012 içerisindeki sınavlarda ehliyet alabilir miyim?
I
13 yıl
Lise devamsızlık hakkı
Devamsızlık durumum şu an için 19,5 özürsüz ve 24,5 özürlü.

Yarın gündüz öğleden sonra konserim var fakat durum belli. Yarım gün rapor alma hakkım var mıdır? yani yarım gün daha rapor alırsam durum 44,5 olacak. Bu durum benim sınıf tekrarı yapmamı gerektirecek midir?
I
13 yıl
Photoshop Ustaları Bi Bakın.
Ayın 27'sinde şehir dışında (Isparta) konsere çağırıldık. Yarın afiş için fotoğraf çekimleri var. Yarın akşama kadarda afişi tamamen hazırlayıp göndermemiz gerekiyor.

Afiş üzerine koymak için bi logo ve yazı gerekiyor.

Grubun adı "sinestezi" ve çalacağımız ortam gereği alternatif rock yapacağız.

Diğer grubumun afişini örnek göstereyim. Bu tarzda bişeyler olacak.

Şimdiden teşekkür ederim.

< Resime gitmek için tıklayın >
I
13 yıl
Prova Stüdyosu Açtık.
Konya'da prova stüdyosu açtık bi bakın yahu.

http://www.facebook.com/pages/Stage-GitarDavul-Studyosu/183090401731593

7,5 TL / Saat

Ekipmanlar ve bilgiler linkte yazıyor.

Rezervasyon için
0505 685 52 76
Oğuz Kaan
I
13 yıl
Prova stüdyosu için ses sistemi tavsiyesi
Davul çalmak için ses sıkıntısı olmayan biryer bulduk ve bu bahsettiğim yer normal bi prova stüdyosu kadar biryer. Bizim amacımız kayıt yapmak vs değil profesyonel çözümlere gerek yok dolayısıyla ucuz çözümlere ihtiyacımız var

Stüdyoda iki gitar amfisi, bas amfisi, davul olacak. Eksik olan sey ise mikser ve kolonlar. Bize sadece vokalin söylediği şeyi duymamız için yeterli olabilecek seviyede çıkısı olan hoparlör, kolon, monitor vs vs ne gerekiyor bunları öğrenmek istiyorum. Dediğim gibi efekt vs birşey aramıyoruz. Yaşlarımız 17 ama elimizden geldiği kadar ortaya para koyup gerekenleri teker teker alıyoruz, şimdi sıra ses sisteminde.

Demek istediğim şey sadece sesi duyalım yeter, çok az ses çıkmasın davul bastırmasın yeter.

İkinci elci bir davulcu olarak ikinci el sistemlerede bakabiliriz.

Eğer çok büyük bi miktar çıkarsa gider bi tane 50 wattlık 2.el gitar amfisi alırım. Tamam saçma ama burada bi prova stüdyosunda görmüştüm bizim ihtiyacımızı karşılar.
I
13 yıl
İnternetten alışveriş.
Herhangi bir site üzerinden tanıştığımız şahıstan ikinci el ürün alacağız (mesela 2.el ekran kartı gibi). Herneyse bu şahıs bize bozuk kartı yada kutunun içine hiç bişey koymadan gönderiyor tabi bizde ptt'nin yönetmeliği gereğince paketi kabul etmeden içeriğine bakamıyoruz dolayısıyla ürünü görmeden alıyoruz.

Paketi açtık baktık içinde ekran kartı falan yok diyelim bu durumda karşı tarafa dava açma gibi yada başka herhangi bi hakkımız var mı?
I
13 yıl
Dergi Tasarımı acil yardım.
Lisede okul dergisi çıkarmak için bi çalışmamız var, ha bu çalışma öğrencilere bi fayda olsun hizmet verelim gibisinden bi çalışma değil yeterince üçkağıt mevcut.(evet liseliyim. )

30 sayfa olacak dergide 20 sayfa normal 10 sayfa reklam sayfası olacak yalnız tasarımı hangi programla daha pratik yaparım bilmiyorum. Gazetecilik bölümünde okuyorum az cok tasarımdan anlarım afiş vs tasarımım iyidir ama her sayfayı afiş tadında yapmayacağız sonuçta. En pratik şekilde nasıl halledebiliriz.

Şimdiden teşekkürler.
I
13 yıl
Sahte Rapor.
Merhabalar,

Salı günü gecesi konserim olması sebebiyle okula gidemedim ve dolayısıyla ertesi günde kalkıp okula gidemedim. Salı günüde yazılım vardı raporsuz yazılıya giremiyorum, yazılıyı geçtim 17 gün devamsızlığım var. O yüzden acil rapor bulmam lazım taratılmışını bulabilen veya taratıp gönderebilecek varsa çok iyi olur.
I
13 yıl
Biri şu taş yününü bulsun.
Uzun süredir bodruma yaptığım ses yalıtımlı oda için taş yünü arıyorum fakat taş yünü fiyatları çok farklı heryerde çok farklı fiyatlar var, bunun ortalama fiyatı nedir? Biri bilgi versin artık.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.