T

Binbaşı
19 Haziran 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
91 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
T
3 yıl
18000BTU Beko Klima 41865HP in elektrik hattı
Arkadaşlar merhaba ben bu modelini verdiğim ürünü aldım. Keşif için gelen servis elektrik hattı çektirin dedi. Ortalama 8 metre kablo ve buna uygun sigorta bana kaça patlar bilgisi olan var ise paylaşabilir mi?
T
4 yıl
Dell Venue 10 Pro 5056 Ekranı Kırıldı nerede değiştirebilirim?
Merhabalar,

Dell Venue 10 Pro 5056 cihazımın ekranı kırıldı bunu nerde değiştirebilirim tavsiyesi olan var mı?
T
6 yıl
İzmir güvenilir servis/iPhone 5
Arkadaşlar merhaba. Elimde bir iPhone 5 var sanıyorum bir temassızlıl var dolayısıyla ahizeden ses gelmiyor. Eğer Sensör yanına bastırırsam ses geliyor konuşma sırasında bir sıkıntı olmuyor.

Bunu kontrol ettirebileceğim ve yeni bir pil taktırabileceğim bir yer tavsiye edebilir misiniz? Apple yetkili servisi oldukça fahiş ücret çıkartıyor malesef.
T
8 yıl
iPhone 4 Mikrofon sorunu
Arkadaşlar merhaba. Elimde bir iPhone 4 var. iOS7 son sürüm yüklü. Cihazda hat üstünden gelen aramalarda konuşma yaptığımızda karşıya ses gitmiyor. Ancak FaceTime, skype, viber vb. uygulamalarda çok rahat görüşüyoruz. Ayrıca sesli notlar uygulamasında ses kaydı da gerçekleşiyor. Bunun haricinde kulaklığı taktığımda da karşıya ses gitmiyor.

Farklı kulaklıklar denedik, yani kulaklık mikrofonunun bozuk olma ihtimali yok. Cihazı sıfırladım, yeni bir iPhone olarak da ayarladım ama sorun devam ediyor. Sizce ne yapılabilir?
T
8 yıl
PS4 500Gb. sizce kaça satılır?
Arkadaşlar merhaba elimde geçen sene almış olduğum 500gb'lık siyah, 2 dualshock, the order 1886 oyunu dahil sizce kaça satılır? Yurt dışı olan ürün olduğu için garantisi 1 yıllıktı sanıyorum yeni bitti.
T
8 yıl
Yeniden başlatmadan Wi-Fi aktif olmuyor
Arkadaşlar Merhaba,

Windows 10'a geçtim ama garip bir sorun yaşıyorum. Bilgisayarı ilk açtığımda Wi-Fi hiçbir bağlantıyı görmüyor. Yeniden başlatınca ise sıkıntısız çalışıyor. Bununla alakalı bir fikri olan var mıdır?

4gb ram i7
T
8 yıl
Kırık menteşe-N53 Jf
Arkadaşlar sağ dikme tamamen kırıldı. Bunu alabileceğim bir yer var mıdır? Servis sacma sapan bir ücret cıkartacak biliyorum.
T
8 yıl
Play Station üzeirnde VPN veya Smart DNS kullanan var mı??
T
8 yıl
Safari kapanması (Çözüm içerir)
Ayarlar > Safari bölümüne gidip Safari önerilerilerini kapatın. Apple durumun farkında şimdilik geçici çözüm bu.
T
8 yıl
Ne zor işmiş! (Max 700 Eur makine tavsiyesi)
Arkadaşlar merhaba herkesin yazdığı konuları elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum ama çok kafam karışık. Maksimum 700 euroya kadar bir makine arayışındayım. Profesyonel bir fotoğrafçı değilim ancak ilgiliyim beni uzun süre götürebilecek giriş/orta/orta üst olarak tarif edilebilecek bir makina almak istiyorum. Aslında iyice üstüne düştükten sonra artık bu bana yetmiyor demek istemiyorum kısa süre içinde amaç bu.

Canon veya Nikon taraftarıyım araştırmalarımda tabii sona 4-5 makine kalıyor ama yine de karar veremiyorum. Ben özellikle sizlerin fikirlerini etkilememesi adına bunları yazmayacağım şimdilik. Siz benim yerimde olsanız hangi modelleri tavsiye ederdiniz ve neden?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.