H

Yüzbaşı
06 Ocak 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
89 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
7 yıl
3 KG AFYON DANA SUCUK SADECE 90 TL (ÜSTELİK ÜCRETSİZ KARGO VE KAPIDA NAKİT ÖDEME)
https://store.donanimhaber.com/4f/ce/53/4fce530ff73a7f8f7ef8b91f68f23691.jpg " target="_blank">< Resime gitmek için tıklayın >
H
7 yıl
1 KG DANA SUCUK SADECE 30.90 TL (SADECE İSTANBUL)
Merhaba arkadaşlar.
Sizler için 1. Yılımıza özel bir kampanya başlatıyoruz.
1 kg Kılınçhan afyon sucuk sadece 30.90 tl.
Üstelik ücretsiz kargo ve kapıda ödeme güvencesiyle.

NOT; ARKADAŞLAR FORUMDAN BAZI ARKADAŞLAR PAZAR GÜNÜ FIRSATI GÖRDÜKLERİNİ VE KAÇIRDIKLARINDAN BAHSETTİLER.
BU SEBEPTEN BU GECE 00.00'A KADAR KAMPANYA UZAMIŞTIR. BİLGİNİZE.

Not: Kampanya sadece istanbul için geçerlidir.
Diğer iller için 8 tl kargo bedeli vardır.

Ürünler vakumlu ambalajlı hava ile temas etmeyecek şekilde gönderilmektedir.

Sipariş whataapp 05434265068



< Resime gitmek için tıklayın >
H
9 yıl
HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA...
https://store.donanimhaber.com/3e/e3/73/3ee373dc7b025ed7adc54b9b1f953fb5.png " target="_blank">< Resime gitmek için tıklayın >


Hesaplı gıda olarak sizlere en uygun ürünleri sunmaya devam ediyoruz.

Sucuk, salam, kaşar peyniri, çeçil peyniri ve yakında eklenecek birbirinden hesaplı ürünleri sizlere sunmaya devam edeceğiz.


3 Kg Kılınçhan Afyon Sucuk Sadece 90 tl. Üstelik ücretsiz kargo


Whatsapp 0543 426 50 68


Müşteri hizmetleri 0212 822 00 55


www.hesapligida.com



< Resime gitmek için tıklayın >
H
10 yıl
TEYP TAVSİYE ACİL...
H
11 yıl
linea motor ikaz ışığı
Merhaba arkadaşlar 2008 model 109.000de linea active aracım var, araçta seyir halinde iken 5'ten 4'e yada 4'ten 3'e gibi vites değiştirip gaza bastığımda, yani biraz devir yükseldiğinde yada tam gaz yaptığımda motor ikaz ışığı yanıyor. Aracı stop edip tekrar çalıştırdığımda ışık sönüyor, bir ustaya gösterdim bilgisayara bağlayıp arızaya baktı turbo ünitesi gibi bişi yazıyordu. Ustanın demesi turbo aşırı şarj oluyor peki dedim ne yapacaz açıp bakacam sorunun ne olduğuna dedi. Şimdi orda açtırsam mı yoksa sadece turbocular varmış bu işten anlayan onlara mı göstersem birde bu iş biraz tuzluymuş galiba hayırlısı bakalım. Aracı alalı 1 ay oldu bu iş çıktı başıma araçla 90 km sabit hızla gitsem bile (bayram denemesi) 0,330 kuruştan az yaktıramadam bana çok geldi acaba normal mi yoksa bu sorundan dolayı mı, bu işten anlayan arkadaşlar sorularıma yardımcı olurlarsa sevinirim
Teşekkürler...
H
12 yıl
2008 cordoba stylance tdi
merhaba arkadaşlar 20.000 tl ye araç arıyorum, bugün 2008 model beyaz full donanımlı bir seat cordoba buldum. 1 değişen çamurluk ve 2 parçaboya var. Pazarlık falan derken 20.300 de anlaştık sayılır sizce bu arabayı alayım mı? Yeni bebeğim var 6 aylık bagaj lazım ve çok yol yapıyorum yılda 20-25 bin civarı yalnız aracın kilometresi 160.000 de zaten en çok kafama takılan da bu tdi motorlar nasıldır, adama göre tabiki sorunsuz bütün bakımları yapılmış bu motor bana sorun çıkarır mı? Birde kullananlar varmı biraz bilgi paylaşır mısınız?
Herkese teşekkürler....
H
12 yıl
CORDOBA, LINEA, MEGANE, C4, YADA MAX 22.000
Mehaba arkadaşlar bütçem maksimum 22.000 tl 6 aylık bir bebeğim var mümkünse dizel sedan düşünüyorum ama tabiki bulamazsam hatcback araçlara da yoğunlaşacam.

- 2008 model model seat cordobalara baktım staylance alabiliyorum full donanim sanırım 80 bg dizel 125000 km den aşağı yok.

-2008 - 2010 arası linea multijetler var yine 100.000 üzeri ama donanim olarak active belki zorlarsak dynamic bulunur yani zayıf donanımlar.

-2005 - 2006 megane dci var Authentique donanım olarak o da 150.000 den aşağı yok o km de alınır mı bilmiyorum.


-2006 model c4 hdi motorlar var hdi sx donanım orta seviye.


-2009-2010 grande punto var ama almak istemiyorum açıkçası.


edit: Son olarak bir taksiciyle konuştum araç aradığımdan falan bahsettim bana sakın dci motor alma benim clio 260.000 de motor bitti, lanet olsun böyle motora hiç 260.000 de motor mu biter arkadaşımın multijet hala devam ediyor 585.000 oldu dedi. tdi motorlar için onlar da iyi ama bakımı biraz pahalı dedi, hdi için bilgim yok dedi.

Arkadaşlar bana acil yardım edin lütfen bu araçların arasından yada sizin dediğiniz başka araçlar arasından birsonuca varmam lazım. (LPG istemesemde son ihtimal sorunsuz olacaksa değerlendirecem)

herkese şimdiden teşekkür ediyorum.

Yazmayı unuttum arkadaşlar ayda -3500- km yol yapılacak o yüzden az yakması önemli!!
H
12 yıl
Ehliyet sınavında otomatik araba... (Başbakana takıldı)
Ehliyet sınavında uygulanan otomatik vitesli araç yasağı kaldırılıyor.
Sürücü adayları artık ehliyet sınavına otomatik vitesli araç ile de girebilecek. Bu konudaki kanun teklifi, AKP Bartın milletvekili Yılmaz Tunç ve 8 AKP milletvekili tarafından hazırlanarak TBMM Başkanlığına sunuldu. Teklif ile, 1997 yılından önce ilkokulu bitirenlere ehliyet alma hakkı getiriliyor. Ayrıca bu tarihten önce sürücü belgesi alanlar, ilkokul mezunu olsalar da, ehliyetlerini bir başka sınıf ehliyet ile değiştirebilecekler. Mevcut trafik yasasında 8 yıllık eğitim ile birlikte yapılan değişiklik uyarınca, artık ilkokul mezunları ehliyet alamıyor.

Kanun teklifinin bir başka maddesi ile de, ehliyet sınavlarında uygulanan otomatik vitesli araç yasağı kaldırılıyor. Teklifin gerekçesinde, ‘’ Ülkemizde satılan araçların bir kısmı otomatik vitesli araçlardan oluşmaktadır. Özellikle bayanlar ve ileri yaş grubundaki sürücüler, düz vitesli araçlarda sorun yaşamaktadır. Belki de ömrünün sonuna kadar otomatik vitesli araç kullanacak olan bu sürücüler için uygulanan, eğitim sırasında düz vitesli araç kullanma zorunluluğu mantıklı da değildir’’ denildi.

Hayatı boyunca otomatik araba kullanacaklar için iyi olabilir, ama ya daha sonra manuel kullanacaksa o zaman sıkıntı çıkar. Ben ehliyete sadece otomatik araç kullanabilir maddesini ekleyeceklerini düşünüyorum...



edit: OTOMATİK vitese özel ehliyet” düzenlemesi Başbakan Erdoğan’a takıldı. Erdoğan’ın “Sadece otomatik vites bilmekle olmaz. Düz vites de öğrenilmeli” demesi üzerine, bu yeni düzenleme gündemden çıktı.
H
12 yıl
Rampasız minibüs korsan sayılacak
Belediyeler 7 Temmuz'a kadar engelli rampası yaptırmayan minibüslere 'korsan taşımacılıktan' para cezası kesecek. Minibüsteki yolculara da 216 lira ceza kesilecek

Tekrarı halinde ruhsat iptali gündeme gelecek. 7 yıl süre tanınmasına rağmen önlem almayan Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu 'ciddi mağduriyet oluşturur' diyerek düzenlemeye karşı çıkıyor.

Toplu taşıma hizmetlerinin özürlülerin erişimine uygun hale getirilmesi için tanınan yedi yıllık süre 7 Temmuz'da doluyor.

İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Zekeriye Şarbak imzası ile tüm belediyelere "toplu taşıma hizmetleri" konusunda genelge yayınlandı.

Genelgeye göre, 2005 yılında yürürlüğe giren 5378 sayılı kanunun geçici 3'üncü maddesine göre araçlarına 7 Temmuz 2012'ye kadar özürlü rampası veya asansör yapmayan minibüslerin çalışma ruhsatları iptal edilebilecek.

YOLCUYA DA CEZA

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, kanunun 3'üncü maddesinin değiştirilmesini isteyerek, "Bu madde suçu günahı olmayan minibüsçü esnafının ciddi şekilde mağduriyetine yol açacak" dedi.

Minibüslere özürlülerin yararlanabilecekleri tertibatların ilave edilmesinin teknik açıdan mümkün olmadığını savunan Apaydın "Konu ile ilgili olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nde yapılan toplantılara katılan Türkiye Standartları Enstitüsü Başkanlığı uzmanları, Otomotiv Sanayicileri Derneği temsilcileri ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yetkilileri huzurunda minibüs türü araçlarda, özürlülerin binip inebilecekleri tertibatın montajının veya ilavesinin yapılmasının teknik açıdan mümkün olmadığını açıkta belirtmişlerdir" dedi.

Son düzenleme ile çalışma ruhsatı iptal edilecek minibüslere polis "korsan taşımacılıktan" bin 950 lira para cezası kesecek ve aracı 60 gün trafikten men edecek. Minibüsteki yolculara da 216 lira ceza kesilecek.

OTOBÜSLER HAZIR MI?

Kanuna göre, belediye ve özel halk otobüsleri ve dolmuşların özürlülerin erişebileceği duruma getirilmesi gerekiyor. Yasanın uygulanıp-uygulanmayacağı tartışma konusu oldu. Zira birçok belediye otobüsünde bile özürlüler için rampa bulunmuyor.

Minibüslerin çalışma ruhsatlarını ise belediyeler veriyor. Belediyeler, 7 Temmuz'dan sonra özürlü rampası olmayan minibüslerin çalışma ruhsatını iptal edebilecek.

Ancak, aynı durumdaki kendi toplu taşım otobüslerine bir yaptırımları sözkonusu olmayacak. Bu durumun "çifte" standarda neden olacağı ve dava konusu yapılacağı ifade ediliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, geçen yıl engelli rampası bulunan 172 otobüs satın almıştı. Belediye manuel özürlü rampası bulunan erguvan renkli otobüslerin sayısını arttırmayı amaçlıyor.

Ancak, belediye sınırları içinde toplu taşıma hizmeti veren otobüs ve minibüslerin yüzde 98'inde engelli rampası bulunmadığı iddia edildi. (Bugün)

http://haber.gazetevatan.com/rampasiz-minibus-korsan-sayilacak/457499/1/Gundem


Arkadaşlar bilmiyorum uygulamaya konulur mu ama dikkat etmek lazım...
H
12 yıl
Laptop düştü, windows açılmıyor.
Merhaba Arkadaslar birkaç ay önce aldığım laptop bilgisayarım sehpadan düştü ve kapandı. İlk açma denememde açılmadı bilgisayar ama sonrasında açıldı ama windows logosu geliyor ama öyle kalıyor. Güvenli mode olarak açmaya çalıştım maalesef yine aynı şekilde kalıyor, Sanırım bad sectör denen şey oldu. Bilgisayarım sadece c:\ 'den ibaret maalesef içinde o kadar önemli dosyalarım varki ve alternatifi yok hiçbirinin verilerimin kaybolmasını istemiyorum nasıl içindeki dosyaları kurtarabilirim...

Yardımlarınız için şimdiden teşekkurler...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.