T

Çavuş
08 Aralık 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
6 yıl
Honor 10 vs. Xiaomi mi 8?
İkisi arasında kararsız kaldım Honor 10 4gb Ram 3000 TL Huawei Türkiye garantili, mi8 şuan 64 GB hafızalı olanı 3100 ithalatçı garantili, ithalatçıya pek sıcak bakmıyorum ama alanınız kullanmanız var mı hangisi mantıklı?
T
11 yıl
lenovo z500 ekrana görüntü gelmiyoor
Arkadaşlar laptop kilitli haldeyken açayım dedim parolayı girecektim fakat klavye yazmadı ve ekranın görüntüsü gitti siyah ekran veriyor klavyenin ışıkları yanıyor ama görüntu gelmiyor napmam lazım
T
11 yıl
Ekran Koruyucu Önerisi
Jelatin almayı düşünüyorum kullanan var mı mat mı parlak mı kullanıyolar? Nerden almalı 15 tl ye electroworld de var ttec marka lumia 520 için olacak..yoksa sıradan bir telefoncudan alsak aynı işi görür mü
T
11 yıl
ANDROİD YOKSA WİNDOWS PHONE? ACİLL
Arkadaşlar ona göre telefon alıcam bütçe zorlasam 800 Tl.

Çok uygulamalık işim olmicak ama sonuçta akıllı telefon alıyosun o kadar para verip bişeyee değsin yan onu bunu bulamicaksam ne gereği var..W8 De facebook whats upp sıkıntılı yorumlar okudum güncelleme ile düzelir mi.. bunlar en önemlisi benim için bunun haricinde twitter instagram falan işim olmicak.

1000 tl nin altına android li alınmaz görüşü hakim Xperia L nasıldır mesela?

Biri diyor Lumia ya bulaşma biri diyor androidi at çöpe al lumia vs.vs.
T
11 yıl
MAX.800 TL TELEFON TAVSİYE ACİL
Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum bütçe max.800 Tl,ilk akıllı telefon deneyimim olacak.Ne önerirsiniz?

İstediğim özellikler internete girerken akıcı olmalı,uygulamalarda kasma donma yapmayan,işlemci hızı ve ram i iyi sıkıntı yaratmayacak cinsten.Kamera da çekimi hızlı ekran kalitesi,dayanıklılığı yüksek,şarjı makul seviye giden olsun yeter fazla oyun delisi değilim nadiren oynarım.

Ses kalitesi falan düşük olmayan...

Windows Phone işletim sistemi karışık dediler ara yüzü falan nokia harici olsa iyi olur.S3 mini baktım fiyatı 729 tl nasıl alınır mı uygun mu tavsiye eder misiniz?
T
11 yıl
ASUS K55VJ-LENOVO Z500 Laptop tavsiye ??
Arkadaşlar öğrenciyim Laptop almayı düşünüyorum bu 1 hafta içinde..Bütçe 1500 Tl ile sınırlı..1 ay kadar araştırma yaptım 2 üründe karar kıldım..

Biri şuhttp://www.ebrarbilgisayar.net/Urun/Asus-K55VJ-SX031D-i5-3210-25Ghz-4GB-750GB-2GB-VGA-156-Freedos-Notebook-pmu221651.html

Diğeri http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-352521-z500-gri-core-i5-3210m-250ghz-6gb-ddr3-1tb-156-dvdrw-2gb-gt645m-bt-win8/productdetails.aspx?I_ID=63848

Çok ağır programlar kullanmicam,render la falan da işim yok en fazla AutoCad,Microstation,Netcad vs. gibi programlar kullanırım.Bunların dışında kullanım amacım nette gezinmek,film izlemek,Pes 2013,FIFA 13,Nfs,FM 2013 tarzı oyunları oynarım..

Sağlam olmasını istiyorum en az 3 sene götürsün beni..

Asusda kasa kalitesi iyi,ısınma problemide yok gibi fakat bu nvidia geforce 635m ekran kartında üç kağıtçılığa gitmişler bildiğimiz gt540 ki bu orta segmentin aşağılarında bir ekran kartı yukarıda yazdığım oyunları high seviyede,kasmadan oynatabilir mi? .Ne kadar süre güncelliğini korur?Ayrıca hoparlör kasanın altındaymış genelde sabit masa üzerinde kullanıcam bu önemli bir sorun olur mu?

Ve Freedos almayı düşünüyorum Windows 8 e para vermek istemiyorum zaten aldığım laptopa Windows 7 kurarım muhtemelen..

Asus K55VJ-SX 031D laptopta driver sorunu VD modelininkileri yükleyince halloluyomuş diye okudum.

Gelelim Lenovo Z500 e..Bu ürünün bu fiyat civarında diğerlerinden en büyük artısı gt645 ekran kartına sahip olması bu açıdan yukarıdaki Asus ile aralarında çok çok fark var fakat okuduğum Lenovo yorumları ve incelemelerde kullanıcılar arasında memnun olmayan ciddi bir kısım var..Servisi hakkında olumsuz düşünenler var..Kasa kalitesi olarak dayanıklı değil deniliyor..Windows 8 alınca format sorunu oluyormuş servise göndermek gerekiyor diye yazılmış..

Ayrıca pc depoda vs.Lenovo Z500 ün freedos ürünü şuan yok..

Saydığım özellikleri göz önüne alarak hangisini önerirsiniz veya bunların dışında başka önerebileceğiniz ürün var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.